perjantai 29. helmikuuta 2008

Emme voi ottaa kaikkia!


Kuten tästäkin videosta näemme, elävät maahanmuuttajat pelkästään sosiaaliturvan varassa. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa pienenä kansana elättää näitä kaikkia kansoja! Omat vanhempamme elättivät meidät tinkien omasta elämisestään ja siihen turvaudun minäkin! Jos nämä suvaitsevaiset haluavat elättää kaiken maailman, eikö olisi kohtuullista, että maksaisivat kaiken omasta pussistaan, sekoittamatta siihen suomalaisia?!

Britannia alkoi pisteyttää maahanmuuttajia


Koskahan näemme Suomessa tämänkaltaisen pistejärjestelmän? Toivottavasti pian, sillä nykypolitiikalla saamme tänne raukoille rajoille vain rupusakkia ja EU:n johtovaltiot keräävät kermat päältä! Nimittäin nykypoliitikkojen kaikki tänne vaan-politiikka tuottaa maahan pelkästään rikollisia ja raiskaajia, joten "jottain tarttis tehrä" ja pian, muuten meidät hukka perii!

Lontoo. Britannian maahanmuuttoviranomaiset ottivat perjantaina käyttöön uuden maahanmuuttajia koskevan pisteytysjärjestelmän. Järjestelmän avulla päätetään, ketkä voivat muuttaa Britanniaan Euroopan unionin ulkopuolelta.

Tulijat pisteytetään viisiportaisella asteikolla iän, koulutuksen, työkokemuksen ja kielitaidon perusteella. Aluksi pisteytystä sovelletaan Britanniassa jo asuviin, jotka haluavat jatkaa työntekoa ja oleskelua Britanniassa. Pisteytys laajennetaan koskemaan kaikkia vuoden sisällä.

Korkeimmalle pisteytetyt kuten lääkärit ja talousasiantuntijat voivat oleskella Britanniassa, vaikkei heille olisi tarjottu työtä. Alimmat pisteet Britannia antaa esimerkiksi au-paireille ja kouluttamattomille, jotka pääsevät maahan vain rajoitetuksi ajaksi.

Sisäministeri Jacqui Smithin mukaan kyseessä suurin muutos maahanmuuttopolitiikassa 50 vuoteen.

"Australian tapaisen järjestelmän käyttöönotto varmistaa, että maahamme pääsevät vain sellaiset, joiden kykyjä tarvitaan", Smith totesi perjantaina antamassaan lausunnossa. HS


Pieniä tuomioita somalien khat-jutussa


Joku lehti sentään uskaltaa julkaista edes yhden tuomitun maahanmuuttajan nimen. Nimittäin aiemminkin täällä blogissani mainitun khat-liigan pääsyytetty, Mohamed Shariif Ali, sai vain hiukan päälle kolmen vuoden tuomion tänään päättyneessä oikeudenkäynnissä. Muut samaan liigaan kuuluneet somalit saivat pääsääntöisesti vain ehdollisia tuomioita, eli käytännössä vain päänsilityksiä laajasta huumeen salakuljetuksesta ja rahanpesusta. Näin taas suvaitsevaiset oikeusoppineet antoivat selvän signaalin maailman rikollisille tulla Suomeen rötöstelemään, sillä tuomiot varsinkin maahanmuuttajien rikoksissa ovat naurettavan pieniä. Olin jo muuten kirjoittamassa valtalehtien vaisusta kommentoinnista tänne blogiini tästä tuomiosta, mutta Uusi Suomi veti kuitenkin hiukan pidemmän korren tässä kilpailussa. Khat-huume on pääasiassa somalien huume, jota he yrittävät laillistaa Euroopassa ja pohjois-Amerikassa, sekä Kanadassa. Kuten kuvasta näkyy, sitä käyttävät myös naiset.

Tuhansien kilojen khat-huumekauppa toi kahdelle ehdotonta ja kolmelletoista ehdollista vankeutta. Helsingin käräjäoikeus katsoi bisneksen olleen pitkälti yhden kolmekymppisen miehen, Mohamed Shariif Alin, hyppysissä. Hän sai 3 vuotta 6 kuukautta vankeutta vuosina 2005–2007 tehdystä törkeästä huumausainerikoksesta.

Alin todettiin pitäneen hallussaan ja välittäneen ainakin 4 200 kiloa khatia. Muut liigan jäsenet muun muassa toivat ainetta maahan Saksasta ja lähettivät päätekijän rahoja ulkomaille. Teot tuomittiin tavallisina ja törkeinä huumausainerikoksina ja rahanpesuna.

Toisen ehdottomista vankeustuomioista sai apuri, joka hoiti muun muassa liiketoiminnan kirjanpitoa ja rahojen perimistä. Tuomio on 1 vuotta ja 6 kuukautta.

Ali ja osa muista tuomituista määrättiin korvaamaan yhteisvastuullisesti valtiolle rikoksena saatuna hyötynä 210 000 euroa.

Oikeus toteaa, että khatia on tuotu Suomeen lentoteitse viikoittain lukuisia suhteellisen pieniä eriä. Vastaajilla ei ollut käytettävissään suuria tuloja. Organisaation vetäjä työskenteli Suomessa esimerkiksi siivoojana. US


Kielletäänkö seuraavaksi sianlihansyönti?


Ettei nyt vaan kukaan loukkaantuisi-, tai pahoittaisi mieltään! Nyt siis kiellettiin Laku-Pekka-laku sen rasistikseksi väitetyn tuotekääreen vuoksi. Tai ei kielletty itse lakua, mutta sen kääre. Kaikki vain sen takia, että eräs "opiskelija" aikanaan pahoitti mielensä. Minä puolestani olen pahoittanut monta monituista kertaa mieleni siitä, että maahanmuuttajat raiskaavat suomalaisnaisia. Kielletäänkö mamutkin? Eipä taideta kieltää, koska se ei olisi suvaitsevaisuususkovaisten mielestä oikein. Belgialaispankki muuten lopetti säästöpossujen jakamisen lapsille, koska se ei heidän mielestään ollut monikulttuurisessa yhteiskunnassa sopivaa. Voi hyvänen aika sentään!

Helsinki, STT
Makeisfirma Fazer luopuu lakritsipötköpaperia koristaneesta Laku-Pekka-hahmosta. Tänään julkistetussa uudessa kääreessä on tosin edelleen entisen hahmon siluettia muistuttava piparin muotoinen kuvio.
Fazerin mukaan uudella kääreellä halutaan ajanmukaistaa lakritsi "vastaamaan tämän päivän arvoja". Fazerin perinteinen lakritsihahmo on aiheuttanut väitteitä rasismista, jopa EU-parlamenttia myöten.
Fazer laati uuden käärepaperin yhdessä designtoimisto Tangon kanssa. TS

Rahanpesuilmoituksia ennätysmäärä


Poliisille on tullut ennätysmäärä rahanpesuilmoituksia. Suurin osa näistä ilmoituksista liittyy huumekauppaan ja harmaaseen talouteen. Kun tiedämme, mitkä ryhmät tällaisia tekoja tehtailevat, niin on ihme ja kumma, ettei siihen puututa voimakkaammalla kädellä. Suomen pizzerioista ja ravintoloista on yli puolet maahanmuuttajien käsissä ja jokainen näistä etnisistä ravintoloista on potentiaalinen rahanpesun kohde. Toki myös muukin harmaa talous jyllää näissä kuppiloissa. Ei kysymys ole suomalaisten haluttomuudesta tehdä töitä ja perustaa yrityksiä,vaikka näitä pizzerioita, vaan kysymys on juurikin tuon rahoituksen puute, sillä suomalaiset eivät saa rahoitusta kovinkaan helposti yrityksiinsä, mutta mamut saavat! Etnisillä ryhmillä on omat kanavansa hankkia rahoitusta yrityksiinsä, eivät he pankkeja käytä, vaan raha tulee ulkomailta, tai muuten hämäristä lähteistä. Terrorismia rahoitetaan myös suurimmasta osasta näistä pizzapaikoista, sillä kokemukseni ja näkemykseni mukaan puolet päivän kassoista lyödään ohi ja siitä maksetaan kymmenykset sitten kansainvälisille rikollisryhmille ja kuppiloiden pitäjien kotimaihin.

Rahanpesuepäilyistä ennätysmäärä ilmoituksia


Rahanpesuepäilyistä tehtyjen ilmoitusten määrä nousi viime vuonna uuteen ennätykseen. Keskusrikospoliisin yhteydessä toimiva rahanpesun selvittelykeskus kirjasi kaikkiaan 17 370 ilmoitusta rahanpesua koskevista epäilyttävistä liiketoimista. Lisäksi kirjattiin 288 ilmoitusta terrorismin rahoittamista koskevista epäilyistä. Ilmoitusten yhteismäärä oli lähes 7 700 kappaletta edellisvuotta suurempi. Ilmoitusvelvollisten aktiivisuus lisääntyi selvästi vuonna 2007.

Selvittelykeskus siirsi esitutkintaan yli 2 500 ilmoitusta, eli lähes 15 prosenttia kaikista vastaanotetuista ilmoituksista. Myös tämä määrä oli suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Näistä tapauksista 64 prosenttia liittyi talousrikollisuuteen, 25 prosenttia rahanpesurikoksiin ja seitsemisen prosenttia huumausainerikollisuuteen.

Rahanpesuepäilyjen selvittäminen ja tutkinta ovat osa järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaa, jossa yksi tehokkaimmista keinoista on rikoshyödyn ottaminen pois rikollisilta. Vuonna 2007 selvittelykeskuksen toiminnan kautta saatiin rikoshyötyä viranomaisten haltuun noin 900 000 euroa. Tästä noin 130 000 euroa saatiin epäiltyjen liiketoimien jäädytysten avulla ja noin 770 000 euroa muilla turvaamistoimilla. Lisäksi yksikkö sai muutoin torjutuksi rikosvahinkojen syntymistä yhteensä 1,3 miljoonan euron arvosta.

Vuoden 2008 aikana selvittelykeskuksen painopistealueina ovat terrorismin rahoituksen torjuntaan liittyvät haasteet, analyysitoiminnan sekä rahanpesurekisterin edelleen kehittäminen. Vuoden 2007 aikana selvittelykeskuksen toimesta käynnistettiin useita järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyviä tutkintakokonaisuuksia. Tämä kuuluu myös vuoden 2008 tavoitteisiin. Lähde


Vanhustenryöstäjäromaneista osa kiinni


Poliisi on saanut kiinni osan eri puolilla maata vanhustenryöstöjä tehtailleista romaneista. Hyvä niin, sillä telkien taakse nuo mitään kunnioittamattomat rikolliset kuuluvat. Vastaisuudessa viranomaiset voisivat ottaa opiksi tästäkin jutusta, eli maahan ei pidä päästää näiden kansallisuuksien "turisteja", koska siitä ei hyvä seuraa. Ei EU, eikä Schengen-sopimus vaadi päästämään kaikkia halukkaita maahan, mutta viranomaisten linja on ollut ehdoton, ketään ei tutkita, koska EU niin sanoo! Tietenkin vastuussa näistä ovat ylimmät viranomaiset, eli maahanmuutto- ja eurooppaministeri Thors, sisäministeri Holmlund ja oikeusministeri Brax. He kuitenkin vain näpertelevät muiden pikkujuttujen kanssa ja vaaralliset rikolliset saavat näiden ministerien siunauksella mellastaa maassamme lähes mielinmäärin.

Tampereen poliisi otti torstaina kiinni kaksi pankkikorttivarkauksista etsintäkuulutettua romanialaista. Kiinni otetut kuuluvat viiden miehen joukkoon, jonka epäillään syyllistyneen pankkikorttivarkauksiin.

Miesten käyttämä Opel Vectra havaittiin torstaina Tampereen keskustassa sijaitsevassa pysäköintitalossa. Miehet saatiin kiinni läheisestä tavaratalosta.

Poliisi epäilee romanialaisten syyllistyneen noin 30 rikokseen. Poliisitutkinnassa on muassa varkauksia ja maksuvälinepetoksia, jotka on tehty eri puolilla Suomea. Rikosketjun tutkinta on keskitetty Tampereelle.

Viiden hengen joukosta kolme on vielä vapaalla jalalla. Poliisilla ei ole tietoa, millä kulkuvälineellä etsityt kolme miestä liikkuvat. Aiemmin miehet ovat liikkuneet Opel Vectralla, jossa on ollut itävaltalaiset rekisterikilvet.

STT/Iltalehti

maanantai 25. helmikuuta 2008

Vanhustenryöstäjiä taas liikkeellä


Jälleen kerran ovat vanhustenryöstäjät ollet vauhdissa, tällä kertaa Kuopiossa. Siellä 70-vuotiaalta vietiin lompakko. Poliisi epäilee toimintaa ammattimaiseksi ja johdetuksi. Mitä epäilemistä siinä enää on, onhan se jo todettu moneen kertaan, että huijarit ja varkaat ovat pesiytyneet maahamme lähes pysyvästi, kiitos maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin, oikeusministeri Tuija Braxin ja sisäministeri Anne Holmlundin. Jos suomalaiset poliitikot kantaisivat vastuunsa, kuten monessa muussa EU-maassa tehdään, nämä olisivat eronneet jo itse, ennenkuin heidät erotettaisiin. Näin, siis jos toimisimme demokratiassa, vaan kun emme toimi, ei poliitikkokaan hevillä luovu asemastaan. Meidän veronmaksajien pitäisi nousta barrikaadeille, noin kuvainnollisesti, tai jopa järjestää mittavia mielenosoituksia. Mutta kun mitään ei suomalainen tee, ei poliitikkokaan ymmärrä omaa vastuutaan. Vastuutaan nämä kyseiset rouvat ja neidit kyllä välttelevät viimeiseen asti, se on selvä!

Lompakkovarkaat iskivät nyt Kuopiossa Poliisi pyytää havaintoja lompakkovarkaista, joiden se epäilee toimivan ammattimaisesti ja johdetusti.

Vanhuksilta on varastettu lompakkoja viime aikoina eri puolilla maata. Maanantaina varkaat iskivät Kuopiossa.

Yli 70-vuotiaalta vanhukselta siepattiin lompakko ostoskärryistä keskustan elintarvikeliikkeessä kello 13:n aikoihin. Lompakon mukana katosi käteistä rahaa 40 euroa, pankkikortti sekä muita asiakaskortteja.

Poliisi arvioi liikkeen valvontanauhan perusteella, että tekoon osallistui kaksi miestä. He pakenivat paikalta omistajan huomattua lompakon sieppauksen.

Poliisin mukaan tekijät saattavat liikkua Kuopiossa ja lähiympäristössä Opel Vectra -merkkisellä sinisellä henkilöautolla. Autossa on Itävallan EU-kilvet, ja sen rekisteritunnus on G963HX. Kuopion poliisi pyytää havaintoja kyseisen auton liikkeistä. Kaleva

lauantai 23. helmikuuta 2008

Muhammed-mielenosoitus kuivui kokoon







Tänään lauantaina järjestetty Muhammed-pilakuvien vastainen mielenosoitus kuivui kokoon vähäisen osanottajamäärän vuoksi. N. kolmekymmentä mielenosoittajaa, miestä, naista ja lasta, värjötteli viimassa eduskuntatalon portailla puolisen tuntia sanomatta mitään. Vain muutama kyltti heilui, mutta ääntäkään ei tämä mielenilmasijajoukko päästänyt. Poliisi oli paikalla ja ainoan huomautuksen sai ilmeisesti joku kettutyttötoimittaja, joka oli jättänyt punaisen Primeransa jalkakäytävälle pysähtyminen kielletty-merkin alle. Toinen poliisiauto tuli paikalle ja poliisit keskustelivat tovin naisen kanssa. Mitään dramaattista ei siis nähty, hyvä niin.

Ehkäpä kaikki kiihkoilijat olivat lomailemassa veronmaksajien rahoilla kotimaissaan, koskapa mielenilmaus oli näin hiljainen, onhan täällä meillä etelä-Suomessa talviloma-aika, tai sitten kylmä viima oli verottanut osanottajajoukkoa, mene ja tiedä. Se mikä pisti silmään mielenosoittajia katsellessa, oli selvä pesäero miesten ja naisten/lasten välillä eduskuntatalon portailla. Parin metrin väli oli erottamassa sukupuolet toisistaan. Ehkäpä Muhammed ei katselisi hyvällä, jos sukupuolet olisivat sekaisin ryhmässä. Toinenkin seikka osui silmään. Muslimitapaan, lapsetkin oli raahattu paikalle, aivan kuten olemme nähneet lähi-idän mellakoista otetuissa kuvissa. Jos on jotain mieltä, onko pakko sekoittaa siihen ymmärtämättömät lapsetkin mukaan? Ohessa muutama kuva paikalta.

Muhammed-mielenosoitus eduskuntatalolla lauantaina

Radikaalit muslimit järjestävät tänään lauantaina mielenosoituksen Muhammed-pilakuvia vastaan eduskuntatalolla viranomaisten suostumuksella. Arvo Suomalainenkin aikoo olla paikalla katsastamassa tilannetta.

Suomen muslimit osoittavat tänään lauantaina eduskuntatalolla mieltään Muhammed-pilakuvia vastaan.

Mielenosoitus juontaa juurensa syksyyn 2005, jolloin tanskalainen Jyllands-Posten-lehti julkaisi sarjan profeetta Muhammedia esittäviä pilapiirroksia. Muslimien mielenosoituksissa kuoli kolme vuotta sitten kymmeniä ihmisiä.

Tanskan poliisi paljasti äskettäin, että kolme miestä suunnitteli yhden tanskalaispiirtäjän murhaa. Vastavetona lukuisat tanskalaislehdet julkaisivat kohutut kuvat uudestaan. Suomen media ei ole julkaissut kuvia.

Kahden aikaan alkavan mielenosoituksen järjestää Suomen islamilaisten järjestöjen liitto. IS

Yle pilkkaa suomalaisten kansallisikonia Mannerheimia


Yle jatkaa valitsemallaan tiellä suomalaisten ja suomalaisuuden pilkkaamisessa, sekä suomalaisten arvojen ja kansallistunnon romuttamisessa. Olemme nähneet jo ulkomaalaisten suomalaisiin naisiin kohdistuneiden raiskausten ja väkivallantekojen "huumori"mielisen hyväksymisen (ajankohtaisviihde-?)ohjelmassa Hullu Juttu, suomalaisiin kohdistuneen rasistisen (viihde-?)ohjelman Ähläm Sähläm ja nyt suomitaan Mannerheimia oikein olan takaa YLE:n tuottamassa animaatiossa!

On se kummallista, kuka tai mitkä tahot haluavat tällaista pilkantekoa suomalaisuudesta. Tätä voidaan hyvällä syyllä kutsua jo kiihottamiseksi kansanryhmää, tässä tapauksessa suomalaisia, kohtaan. Voidaan puhua jopa rasismista. Tulevan ohjelman esitysajankohdaksi kaavaillaan seuraavaa itsenäisyyspäivää, jotta ajankohta olisi pilkanteossa oikein otollinen. Mitä sitten, jos Mannerheim käytti korsettia, se oli tavallista tuon ajan keisarillisen armeijan kasvateilla, sillä saatiin ryhtiä lisää ja tuossa "korsetissa" oli myös suojaavia elementtejä, nykysuojaliivien tapaan. Silti se ei tee Mannerheimista seksuaaliseen vähemmistöön kuuluvaa. Ja vaikka kuuluisikin, eihän ketään saa nykyaikana tuomita seksuaalisten mieltymystensä vuoksi, vai saako YLE?

Marsalkka Mannerheim hyörii kohuanimaatiossa korsettiin pukeutuneena ja harrastaa seksiä miehen kanssa, Ilta-Sanomat kertoo.

Vaikka Yleisradion osin tuottama animaatioelokuva Uralin perhonen ei ole vielä nähnyt ensi-iltaansa, se herättää jo kohua.

Elokuvan ohjannut tamperelainen Katariina Lillqvist lyö lisää löylyä kertomalla, että Yle saattaa esittää kohuanimaation TV1:llä seuraavana itsenäisyyspäivänä.

- Tarkkaa aikaa ei ole sovittu, mutta on puhuttu, että se näytettäisiin itsenäisyyspäivänä, ohjaaja selittää.

- Tämä oli hieno testaus Ylen sananvapauskannasta. On rohkea veto Yleltä lähteä tähän mukaan.

Sängyssä miehen kanssa

Kohuelokuvassa marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheim nähdään korsettiin pukeutuvana homoseksuaalina, joka pystyy muuttumaan myös kentauriksi.

Kentaurin olemuksessa suomalaisten kansallissankari myös harrastaa seksiä miehen kanssa.

Aiheensa elokuva on ottanut vanhasta pispalalaisesta legendasta, jonka mukaan Mannerheim todella pelasti kansalaissodan aikaan muistinsa menettäneen homoseksuaalin miehen (Uralin perhosen), mutta hylkäsi tämän myöhemmin taisteluissa.

Lillqvistin mukaan Mannerheimin pilkkaaminen on Pispalassa yhä elävä kansanperinne.

Suomen Marsalkka Mannerheimin perinnesäätiön toiminnanjohtaja Janne Kosonen lyttää kuitenkin kohuelokuvan suoralta kädeltä.

- Suomessa on paljon ihmisiä, joita Mannerheimin esittäminen tällaisissa yhteyksissä loukkaa aivan valtavasti. Olen sitä mieltä, että tällaista elokuvaa ei pitäisi tehdä, Kosonen roimii Ilta-Sanomien haastattelussa.

Legenda: Mannerheim käytti korsettia

Lillqvist muistuttaa, että ainakin vanhat polvet muistavat yhä legendan, jonka mukaan Mannerheim pukeutui korsettiin.

- Suomessa on useassa asiassa vallalla yksisilmäinen historia, mutta on muistettava, että vastarinta-aatekin elää vielä, hän selittää.

- Mummoni on kertonut nähneensä Mannerheimin hotelli Tammerissa työskennellessään korsettiin pukeutuneena, Lillqvist lisää.

Kohuelokuva esitetään jo ennen televisionäytäntöä Tampereen elokuvajuhlilla maaliskuun alussa. Iltalehti

Radikaali kiihkoislam leviää Suomessa


Radikaalit muslimit ovat saaneet yhä enemmän jalansijaa Suomessakin. Internetin myötä leviävä kiihkoislam aiheuttaa Suomessa miljoonatappioita vuosittain, kun lasketaan kaikki se rahamäärä, mikä menee islamin ja erityisesti islamin radikaalinsiiven tutkimiseen ja rikosten ennaltaehkäisyyn. Poliisit ovat jatkuvasti varpaillaan ja rahaa ja resursseja kuluu aivan turhaan. Tähän kaikkeen on olemassa selvä ja järkevä ratkaisu: estetään kaikkien uhkatekijöiden pääsy maahan jo rajalla, eli käännytetään riskiryhmät takaisin sinne, mistä ovat tulleetkin. Tuossa YLE.n uutisoinnissa pistää silmään "tutkija" Juntusen kommentti, missä hän pelkää, ei siis kiihkoradikaaleja muslimeja, vaan "rasistisia" suomalaisia. Voi hyvänen aika sentään! Siis jälleen kerran maansa tilasta huolissaan olevia suomalaisia, perheellisiäkin, syyllistetään rasisteiksi, jos uskaltaa sanoa jotain "suvaitsevaisista tutkijoista" poikkeavaa!

Suomessa nostaa päätään islaminuskon muoto, joka hakee innoitusta internetistä. Monet uskoa internetistä ammentavat muslimit kannattavat vanhoillista islamia.
Internetin kautta leviävä islaminusko ei ole juurtunut vain yhteen paikkaan, vaan verkko on maailmanlaajuinen. Mukana on myös paljon islamiin kääntyneitä suomalaisia, sanoo islamin tutkija Marko Juntunen Helsingin yliopistosta.

Suomalaisiin uusvanhoillisiin islamilaisiin kuuluu mm. Suomen Islamilaista puoluetta puuhaava Abdullah Tammi.

Tutkija pelkää vanhoillisten muslimien ja rasistien törmäystä.

- Huolestuttavaa on, että omaa muslimiuttaan esille tuovat uusvanhoilliset muslimit on otettu äärioikeistolaisten silmätikuiksi. Aseet, joilla sieltä lyödään takaisin, ovat ilmiselvästi voimistumassa, sanoo Juntunen.

William on nyrkit pystyssä


Talvilomakin on melkein lopuillaan, tulin eilen takaisin kaupunkiin, mökillä vietetyn viikon jälkeen. Ilmat eivät oikein suosineet täällä etelä-Suomessa vietettyä talvilomaa. Vain yhtenä päivänä saivat lapset kunnolla laskea mäkeä ja heitellä lumipalloja, mutta sellaista se joskus on. Ei tätä silti voi laskea miksikään ilmastonmuutokseksi, viimeksi samanlaista helmikuuta on vietetty vuonna 1943, jolloin Kaisaniemessä mitattiin 11 plusastetta, joten ilmastonmuutoshöpinät voi lopettaa suosiolla tähän.

Eipä pitänyt puhua ilmastosta, vaan Williamista. Satuin mökillä katsomaan viikolla Basaaria, suomalaisiin rasistisesti suhtautuvaa (asia-?)ohjelmaa tv1:stä, jossa esiintyi sudanilainen William, jota sossutädit paapoivat oikein urakalla, mutta silti ei mikään ottanut onnistuakseen. Oli suomalaisia tyttöystäviä Oulussa, lapsikin jonkun kanssa tehty, mutta kaikki oli mennyt pieleen. Sehän oli tietysti ohjelmantekijöiden mielestä suomalaisten rasistien syytä ja samaa mieltä oli William itsekin. William olikin käynyt taisteluun tuulimyllyjä vastaan nyrkein, eli lupasi hyökätä jokaisen häntä kiusaavan kimppuun nyrkeillä, oli jopa näin jo monesti tehnytkin. Voi William parkaa, kyllä menee hänellä huonosti, kun kaikki vain solvaavat ja mikään ei luonnistu, nyyh.

Olsikohan Williamin syytä kuitenkin tarkastella itseään ja asenteitaan peilistä, sillä Williamin omienkin sanojen mukaan, suomalaisia tulee, suomalaisia menee (puhuttaessa tyttöystävistä), mutta hän pysyy Williamina. Pitäisköhän Williamin, kun kerran niin huonosti menee, vaikkapa muuttaa Suomesta pois, jospa asiat siitä muuttuisivat paremmiksi?

perjantai 15. helmikuuta 2008

Vain 600 km helvettiin


Vain 600 km erottaa meidät barbaareista. Voi tosin olla, että kohta ei erota mikään, jos maahanmuuttoviranomaisten Tanskan mallin linja saa jatkua. Tanskassa on mellakoitu, uhattu tappaa vanha piirtäjä, kivitetty palo-ja sairasautoja jne. Kaikki nämä tuhoteot ja tanskalaista yhteiskuntarauhaa järkyttävät mellakoitsijat ovat kotoisin maahanmuuttaja-alueilta, joita hyväätarkoittavat tanskalaiset ovat antaneet maastaan pakolaisille. Ja näin nämä "pakolaiset" sitten kiittävät hyväntekijöitään. Jokainen meistä tietää, että tämä kaikki on osa muslimien euroopanvalloitussuunnitelmia, joita johdetaan moskeijoista ja tuetaan rahallisesti Iranista ja muista muslimivaltioista. Muslimit kokivat mielestään tappion aikanaan ja nyt haetaan revanssia ovelammalla keinolla. Laitetaan eurooppaan "pakolaisiksi" yksinkertaista maalaisväkeä, kun ei selvitä itse velvoitteistaan ja tuetaan sitten näiden lojaalisuutta moskeijoista. Muslimilla kun ei omien sanojensa mukaan ole kotimaata, on vain uskonto.

Kööpenhamina. Mellakat eri puolilla Tanskaa ovat jatkuneet myös perjantain vastaisena yönä. Muun muassa Kööpenhaminan, Århusin ja Själlandin useiden kaupunkien kaduilla on sytytetty autoja ja roskakoreja tuleen. Kööpenhaminassa syttyi tuleen myös yksi koulu. Poliisi epäilee paloa tuhopoltoksi.

Kööpenhaminan poliisi kertoo pidättäneensä illan ja yön aikana kuusi ihmistä. Aiemmin päivällä poliisi kertoi pidättäneensä kaikkiaan 17 nuorta epäiltyinä tulipalojen sytyttämisestä Kööpenhaminan mellakoissa.

Poliisi ei osaa kertoa syytä viikonloppuna alkaneeseen nuorten mellakointiin. Mahdolliseksi syyksi epäillään Muhammed-pilakuvista uudelleen syntynyttä kohua. HS


keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Maahanmuuttoviraston karkoituslinja höllentynyt


Suomi, toisin kuin monet muut maat, antaa selkeää signaalia maailman rikollisille. Tulkaa tänne vaan, täällä saat raiskata, ryöstää ja tappaa mielin määrin, ilman, että saat siitä muuta kuin täysihoidon suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. On nämä virkamiehet kyllä varustetut ihmeellisellä ajatusmaailmalla, maailmoja hyväilevällä katsantokannallaan. Samaan aikaan suomalainen veronmaksaja kärsii seuraukset. Naisia ja nuoria tyttöjä raiskataan, omaisuutta tuhotaan, suomalainen veronmaksaja pakotetaan muuttamaan asuinseudultaan maahanmuuttajien vuoksi, sillä kukaan normaali ihminen ei kestä sitä "kulttuuria", jossa kaikki suomalaiset arvot heitetään romukoppaan ja otetaan ihmeelliset, ei suomalaiset tavat käyttöön. Viranomaisten mielestä suomalaisen kansallistunne on rangaistavaa ja siitä saakin ja pitää rangaista kovalla kädellä sellaisia kansalaisia, jotka uskaltavat pullikoida vastaan.

Tulevissa kunnallisvaaleissa meidän täytyy antaa päättäjille selvä merkki, että suomalaisuuden aliarvostaminen ja suomalaisten arvojen raiskaus ja vähättely ei voi jatkua! Jokainen meistä suomalaisista antakoot äänensä vain suomalaisten arvojen puolestapuhujille!

Maahanmuuttoviraston karkotuslinja lieventynyt
12.2.2008 20:29

Viime vuonna Suomen maahanmuuttovirasto hyväksyi poliisin esittämistä karkotuksista vain alle puolet, kun muutama vuosi sitten karkotusesitys johti lähtöpasseihin kolmessa tapauksessa neljästä, kertoi Nelosen uutiset tiistaina.

Maahanmuuttoviraston mukaan linjan lieventyminen johtuu hallinto-oikeuksien päätöksistä.

Suurin osa karkotusesityksistä koskee miehiä, ja niiden syinä ovat useimmiten rikokset. Naisten karkotusesitysten syynä on yleensä luvaton oleskelu Suomessa. Perhesiteet eivät välttämättä suojaa karkotukselta. Edes lapset eivät anna miehille aina oikeutta jäädä maahan, mutta äitejä ei yleensä eroteta lapsista.

Nelosen uutiset kävi selvitystä varten läpi kaikki karkotuspäätökset kuuden vuoden ajalta. Iltalehti

sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Maahanmuuttajat yliedustettuina Helsingin väkivaltarikoksissa


Eikö jo uskottaisi tilastoja? Vieläkö halutaan lyödä päätä seinään, vai joko uskottaisiin? Todennäköisesti ei uskota, vaan moku-uskovaiset päättäjät, mm. Astrid Thors, Anne Holmlund, Tuija Brax ja liian monet muut maamme asioistamme päättävät haaskaavat suomalaisten veronmaksajien rahoja rikollisella tavalla rikollisiin, joista olisi syytä päästä eroon pikimmiten, vielä, kun se jollain tavalla olisi mahdollista. Nämä Thors, Holmlund ja kumppanit olisi syytä erottaa ja asettaa syytteisiin virkavirheistä, kuten kaikki muutkin asioista päättäneet viranomaiset. Tuossakin uutisessa Stakesin dosentti Juhani Iivari yrittää selittää mustaa valkoiseksi, että tilastojen tulkinta vääristää niitä! Sama dosentti ilmeisesti on yrittänyt kieltää tilastojen julkaisemisen, ettei kansa hermostuisi!


Ulkomaalaistaustaisten tekemät väkivaltarikokset ovat yleisiä Helsingissä. He ovat selvästi yliedustettuina poliisin tilastoissa.

2000-luvulla poliisin tietoon tulleista raiskauksista yli 40 prosentissa epäilty on ollut ulkomaalaistaustainen. Ryöstöissä sekä kiristyksissä osuus on lähes kolmasosa.

Helsingin Sanomat kävi läpi 2000-luvulla Helsingin poliisin tietoon tulleet murhat ja tapot, törkeät pahoinpitelyt, raiskaukset sekä ryöstöt ja kiristykset, joissa epäilty on saatu kiinni.

Ulkomaalaistaustainen tarkoittaa poliisin tilastoissa henkilöä, joka ei ole syntynyt Suomessa. Tilastoissa ei ole eritelty tekijöitä yksittäisten kansallisuuksien mukaan.

2000-luvulla ulkomailla syntyneiden osuus Helsingin asukkaista on kasvanut 6,1 prosentista 8,3:een.

Maahanmuuttajien ikärakenne on erilainen kuin kantaväestön: heidän joukossaan on enemmän nuoria. Tämä voi vääristää tilastoja, sillä rikoksiin syyllistytään usein nuorena.

"Jos ikä vakioitaisiin eli sen vaikutus poistettaisiin, prosenttiosuudet rikoksista voisivat laskea, raiskausten kohdalla yli kymmenenkin prosenttiyksikköä", kommentoi ulkomaalaistaustaisten rikollisuutta tutkinut dosentti Juhani Iivari Stakesista.

Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön johtajan, rikosylikomisario Kari Tolvasen mukaan ulkomaalaistaustaisten tekemät väkivaltarikokset ovat monesti raaempia kuin suomalaisten tekemät.

"Kynnys käyttää ronskimpaa väkivaltaa on usein matalammalla", hän kuvailee.

Törkeistä pahoinpitelyistä yli 17 prosentissa epäiltynä on ulkomaalaistaustainen. Törkeiden pahoinpitelyiden tekijät ovat usein samoja henkilöitä, jotka syyllistyvät myös ryöstöihin ja kiristyksiin. Kyseinen joukko on Tolvasen mukaan suhteellisen pieni, "kuvioissa pyörii samoja naamoja".

Ulkomaalaistaustaisten tekemät raiskaukset huolettavat Helsingin poliisia erityisesti. Niiden osuus 2000-luvun aikana tehdyistä raiskauksista on ollut yli 40 prosenttia, eikä osuus ole laskussa.

Iivarin mukaan seksuaalirikosten taustalla on usein kulttuurien törmäys, joka tulee ilmi suhteessa naiseen. "Kun kohtaaminen tapahtuu, ystävällisyyden ja kohteliaisuuden osoitukset voidaan ymmärtää väärin. Siinä voi syntyä tulkinta naisten saatavuudesta", hän sanoo.

Tyypillinen raiskaustapaus on sellainen, jossa nainen ja mies ovat lähteneet yhdessä baarista ja raiskaus tapahtuu esimerkiksi autossa tai kotona. Niin kutsutut puskaraiskaukset, joissa tuntematon henkilö käy äkkiarvaamatta kimppuun, ovat harvinaisia sekä maahanmuuttajien että syntyperäisten suomalaisten tekeminä.HS

lauantai 9. helmikuuta 2008

Muka -kysely: Helsinkiläiset tahtovat ruuhkamaksut


Taas jaetaan disinformaatiota oikein urakalla. Kenen etuja tällaiset mielipideuutiset oikein ajavat. En tiedä yhtäkään ruuhkamaksuja kannattavaa täysi-ikäistä Helsingissä, se on varma!
Tällaisilla "tutkimuksilla" saadaan yleistä mielipidettä suopeammaksi, kun ruuhkamaksut, eli lisävero, otetaan käyttöön varmaankin piakkoin Helsingissä. Sitten loppuu meikäläisen autoilu, ei ole enää varaa matkustaa töihin ja siihen en ryhdy, että nyt työmatkani kestää n 20 minuuttia ja julkisilla se kestäisi noin 2 tuntia suuntaansa pahimmillaan. Täytynee muuttaa Helsingistä pois, siihen ilmeisesti nämä piipertäjät tähtäävät, että Hgissä ei asuisi enää kuin kulttuurillisesti oikeanlaisia asukkaita. Mistähän näiden kulttuurien elättämiseen tarvittavat rahat sitten tulisivat, kun veronmaksajat ovat muuttaneet ympäristökuntiin? Ai niin: "Mitä välii, kato rahathan tulisivat niinqu fattast!".

Pääkaupunkiseudulla ruuhkamaksujen käyttöönoton kannatus ja vastutus ovat lähes yhtä suuret, mutta erityisesti helsinkiläiset ja keskustan äänestäjät ovat niiden kannalla.

MTV3:n ja Suomen Lehtiyhtymän Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä käy ilmi, että Helsingissä asuvista ihmisistä peräti 54 prosenttia kannattaa ruuhkamaksuja, ja 38 prosenttia vastustaa niitä.

Suurinta vastustus oli Espoossa ja Kauniaisissa, jossa 50 prosenttia vastusti ja 41 prosenttia kannatti ruuhkamaksuja.

Vantaalla vastustus ja kannatus olivat tasan: molempaa mielipidettä edusti 47 prosenttia vastanneista.

Erot mielipiteissä kävivät hyvin ilmi yhteensä 1000 vastaajan otoksesta erityisesti puoluekannan kohdalla. Peräti 62 prosenttia henkilöistä, jotka harkitsevat äänestävänsä kuntavaaleissa keskustaa, kannatti ruuhkamaksuja. Vihreiden äänestäjien joukossa kannatus oli huikeat 75 prosenttia, ja Vasemmistoliitonkin 68.

Suurinta vastustus oli kokoomuksen äänestäjien parissa, jossa äänestäjistä 51 prosenttia vastusti ruuhkamaksuja. SDP:n kannattajista 41 prosenttia vastusti ja 52 prosenttia kannatti ruuhkamaksujen käyttöönottoa pääkaupunkiseudulla.IS

Kappeli sotkettiin mustalla tussilla Meri-Rastilassa


Todennäköisesti rasistinen teko on tullut ilmi Meri-Rastilassa, "Mogadishu Avenuella". Epäilemättä asialla on ollut "nuorisoa", koskapa ei uutisessa ole mainittu tekijöiden etnisiä tuntomerkkejä, mutta juurikin tuolla kulmakunnalla vaikuttavien asukkaiden joukosta tekijät varmasti löytyisivät, jos halua viranomaisilla olisi. Tämähän on törkeätä uskonnollista rasismia suomalaisia kohtaan, miksei tähän puututa?

Neljä toistaiseksi tuntematonta ilkivallantekijää töhri keskiviikkoiltana Merirasti-kappelin Meri-Rastilassa.

Töhrijät onnistuivat kiipeämään kappelin katolle, jossa he sotkivat mustalla, paksulla tussilla kattopeltejä ja ikkunoita. Vartijat huomasivat katolla keikkuneen miesnelikon, mutta joukko onnistui livahtamaan karkuun. Paikalle kutsuttiin myös poliisipartio.

Poliisi kaipaa vihjeitä tekijöistä numerossa 09-189 4332 IS

Uusi kikka: Synnytetään Suomessa, niin saadaan jäädä Suomeen


Romanikerjäläiset ovat keksineet uuden keinon jäädä kuppaamaan suomalaisten veronmaksajien ylläpitämää sosiaaliturvaa. Tullaan viimeisillään raskaana Suomeen ja synnytetään täällä, niin automaatti on valmis. Kaikki vaan tänne, kyllä me maksetaan! Voi hyvänen aika sentään!

Romanialaisten kerjäläisten Helsingissä olo sai perjantaina uusia dramaattisia piirteitä.

Helsingin lastensuojelu lähetti jo aiemmin viikolla romanialaisen romaniäidin ja tämän lapsen kotimaahan. Perjantaina piti olla viimeisillään olevan odottavan äidin vuoro, mutta matka keskeytyikin supistuksiin ennen kuin alkoi.

Syy romaniäitien kotimaahan ohjaamiseen oli Helsingin sosiaalipäivystyksen johtajan Olli Salinin mukaan lastensuojelullinen.

"Euroopan ihmisoikeussopimuksen mukaisesti lasten turvallisuus on taattava", Salin sanoi perjantaina.

Mihaela Aurelia Stoican piti perjantaina matkustaa laivalla ensin Ruotsiin ja sieltä myöhemmin bussilla Romaniaan. Suomen viranomaiset olivat varanneet liput valmiiksi. Virallisesti toimenpidettä kutsutaan "maasta avustamiseksi".

Salin ja viranomaiset odottelivat Stoicaa ja lapsen isää perjantaina kello kaksi lastensuojelun tiloissa auttaakseen heidät matkaan.

Helsingin lastensuojelussa ei tiedetty, että samaan aikaan Stoicalle jo tilattiin ambulanssia Helsingin Asematunneliin.

Viranomaisten käsitys oli lisäksi, että muutkin suvun naiset olivat lähdössä "omasta halustaan ja itsensä kustantamina".

Perjantaina illalla ei vielä tiedetty, lähtivätkö he.

Ulkomaalaispoliisin tutkintayksikön johtaja Jaakko Heinilä muistutti perjantaina, ettei operaatio kuulunut heille.

"Peruste on lastensuojelullinen", Heinilä sanoi.

"Sen sijaan on mielenkiintoista, mikä heidän kastijakonsa on. Ketkä romaneista kerjäävät kadulla, ketkä ajelevat autoilla maakunnissa?" hän mietti.

Perjantaina ei vielä ollut tiedossa, oliko Mihaela Aurelia Stoican ja Trandafir Surasin lapsi jo syntynyt.

Syntymäpaikan perusteella lapsi saa Suomen kansalaisuuden silloin, kun lapsi syntyy Suomessa eikä voi saada minkään vieraan valtion kansalaisuutta, sanoo laki.

Tämä lapsi syntynee romanialaiseksi Suomessa.HS

Puolalaiskaksikko kiinni useista murroista


Globalisaation ja EU:n myötä Suomessakin yhä kiihtyvällä tahdilla lisääntyvät ryöstöt, varkaudet, raiskaukset kulminoituvat tässäkin uutisessa. Puolasta saakka kannattaa tulla varkaisiin Suomeen, koska viranomaiset ovat täällä niin hyväuskoisia, että päästävät maahan kaikki kynnellekykenevät, kyselemättä mitään. Kyllä rajavalvontaa pitäisi tiukentaa kovastikin!

Syksyn ajan asuntomurtoja pääkaupunkiseudulla tehtaillut puolalainen mieskaksikko on yhä vangittuna.

- On viitteitä, että he ovat tehneet useita kymmeniä murtoja, sanoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen.

Varastetusta omaisuudesta on saatu takaisin vain murto-osa. Yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa pääkaupunkiseudun poliisi on on tehnyt kotietsintöjä Puolassa.

Todisteet kertovat, että suomalaisten tavarat ovat levinneet ympäri Eurooppaa. Niiden takaisin saaminen vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Vuosina 1980 ja 1982 syntyneet miehet eivät tehneet murtoja yksin, mutta Hyvärinen uskoo, etteivät heidän kumppaninsakaan ole enää Suomessa.

Hyvärisen mukaan asuntomurrot Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa ovat huomattavasti vähentyneet sen jälkeen, kun miehet saatiin kiinni. Alkuvuonna tehtiin kuitenkin muutamia murtoja.

Poliisi jatkaa yhä murtojen esitutkintaa, koska kyse on laajasta rikossarjasta. Tapaus pyritään luovuttamaan syyttäjälle maaliskuun aikana.IS

Thors soutaa ja huopaa


Astrid Thors on tullut julkisuuteen mielipiteinensä islamistisen puolueen rekisteröitymisestä. Samaan hengenvetoon hän haalii rikastuttajia lähi-idästä ja Afrikasta ja toisaalta haluaa rajoittaa ääripuolueiden syntyä. Se nyt vaan on tyhmää puuhastella asioiden kanssa, joista ei näytä mitään tajuavan. Jos kerran haluaa tänne islamilaista "kulttuuria", joutuu kärsimään sitten siitä, se on selvä. Kyllä tuonkin ålanderin olisi jo aika erota ja pysyä siellä saarellaan, eikä olla täällä kiusaamassa suomalaisia. Ehdottaisinkin, koskapa suomalainen, suomenkielinen, ei saa muuttaa Ahvenanmaalle, niin vastavuoroisesti ahvenanmaalaiset eivät saisi osallistua suomalaiseen politiikkaan!

Jos Suomen islamilaisen puolueen rekisteröinti onnistuu, olisi se maahanmuutto- ja Eurooppaministeri Astrid Thorsin (r.) mielestä osoitus puutteesta nykyisessä puoluelainsäädännössä.

Hän muistutti, että uusien puolueiden rekisteröinnissä tarkistetaan, että päätökset yhdistyksessä noudattavat demokraattisia periaatteita.

- Sen sijaan laki ei vaadi, että hyväksytään demokraattisia päämääriä tai kunnioitetaan ihmisoikeuksia. Suunnitelmat luoda islamistinen puolue osoittavat, että puoluelainsäädännössämme on vakava puute, Thors sanoi RKP:n puoluehallituksen kokouksessa perjantaina.

Tahot suunnitellun puolueen takana tähtäävät ministerin mukaan sharia-lain käyttöönottoon, mikä on islamin vastaista.

- Kulttuurien välinen dialogi ei hyödy islamistisen puolueen perustamisesta, Thors painotti.

Suomen islamilainen puolue kerää parhaillaan kannattajakortteja puoluerekisteriin rekisteröintiä varten. Puolueen oman ilmoituksen mukaan kasassa on tuhatkunta vaadittavasta 5 000 kannattajakortista.

Syksyn kunnallisvaaleihin puolue on ilmoittanut osallistuvansa ainakin suurissa kaupungeissa. Se julkisti kunnallisvaali- ja puolueohjelmansa torstaina

.STT

Ulkomaalainen puukotti opiskelijaa Kotkassa


Kulttuurien kohtaus päättyi suomalaisen puukotukseen Kotkassa. Olisiko tämä sitä kulttuurien välistä vuorovaikutusta, josta meidän suomalaisten pitäisi ottaa oppia rikastuttajilta, vai kuinka, maahanmuuttoministeri Astrid Thors?

Kotkan poliisin tutkima törkeä pahoinpitely tapahtui Kotkansaarella Ruotsinsalmenkadun ja Keskuskadun risteyksen välittömässä läheisyydessä kello 04.10 aikaan. Paikalla oli neljä nuorta miestä, joilla oli keskenään riitaa.

Riidan seurauksena Kotkassa opiskeleva vuonna 1989 syntynyt suomalaissyntyinen mies sai teräaseesta vammoja kasvoihinsa ja jalkaan. Puukotuksen uhri on edelleen sairaalahoidossa Kymenlaakson keskussairaalassa.

Teosta epäillään ulkomaalaista noin 20-25 -vuotiasta miestä. Mies on noin 175-180 senttimetriä pitkä ja hänellä on tumma ja lyhyt kiharahko tukka. Mies oli pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Lisäksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja valvontakamerakuvissa näkyvästä hoikasta vaaleaan maastokuvioiseen takkiin ja vaaleaan päähineeseen pukeutuneesta miehestä. Kymen Sanomat

Maahanmuuttaja ryösti naisen Helsingissä


Ei saa suomalainen rauhassa enää kulkea edes työmatkallaan, ilman, että joutuisi moniosaajien ryöstämäksi tai raiskaamaksi. Ja Anne Holmlund, Astrid Thors ja kumppanit ovat hipihiljaa, ettei vain kukaan kulttuurinrikastuttajista pahoittaisi mieltänsä.

Työmatkalla ollut nainen joutui poikkeuksellisen törkeän ryöstön kohteeksi perjantaiaamuna Helsingissä.

Keski-ikäinen nainen jäi junasta puoli kahdeksalta aamulla Ilmalan asemalle ja suuntasi pyörätietä työpaikalleen, kun tuntematon mies sumutti kaasua hänen kasvoilleen ja nappasi käsilaukun mennessään.

Nainen vietiin sairaalaan tarkastettavaksi, eikä hän saanut pysyvä vammoja. Poliisi etsii ryöstäjää, joka on noin kolmikymppinen, keskimittainen ja murtaen suomea puhuva mies.STT/Kaleva

torstai 7. helmikuuta 2008

HS: Islamilainen puolue on totta, vai onko?


Helsingin Sanomat, tuo lähes kulttilehden maineen saanut propaganda-aviisi, on jälleen tehtaillut uuden uutisen! Nyt kohteena on islamilainen rekisteröimätön yhdistys, joka HS:n mukaan on jo saanut puolue-statuksen ja kasvattaa arvoaan huikeasti! Totuus on kuitenkin toinen, nimittäin tuo Abdullah Risto Tammen uskonnollinen "puolue" ei ole oikeasti mikään puolue, sillä se ei ole saavuttanut vieläkään tuota maagista 5000:n kannattajan rajaa, joka oikeuttaisi rekisteröitymään varsinaiseksi puolueeksi. Kuten muistamme, on Risto Tammi varsinainen takinkääntäjä, eli kommunistista natsikannattajaksi, josta islamististiksi, on kulkenut "Abdullah" Tammen tie. Nyt kuitenkin HS ilmoittaa Tammen rekisteröimättömän yhdistyksen olevan siis jo puolueen. Miksi kukaan jatkaa tuollaisen aviisin tilausta, aviisin, joka joka uutisessaan jää kiinni perusteettomien uutisten julkaisemisesta? Miettikääpä oikeasti ihmiset tätä!

Islamilainen puolue uskoo saavansa kaksi edustajaa Helsingin ja yhden niin Espoon kuin Vantaankin valtuustoihin syksyn kuntavaaleissa. Valtuustopaikkoja tavoitellaan myös luultavasti Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Ennen sitä ryhmän täytyy tosin päästä puoluerekisteriin, mikä edellyttää 5 000 kannattajakortin kokoon saamista loppukesään mennessä. Nyt niitä on puolueen puheenjohtajan Abdullah Tammen mukaan tuhatkunta.

Tammi esitteli puolueen kuntavaaliteemoja torstaina Helsingissä.

Kouluissa pitäisi puolueen mukaan opettaa islamilaisia perhearvoja ja islamin hengen mukaista seksivalistusta.

Nykymeno "kiihottaa", tekee lapsista "ylilatautuneita" ja edistää vapaita suhteita, Tammi arveli. Puolueen tiedottaja Imane Bellamine sanoi, että seksivalistuksen tilalle pitäisi saada muslimien tapa opettaa rakkauteen ja perhe-elämään liittyviä asioita isältä pojalle, äidiltä tyttärelle ja äidiltä pojallekin.

Musiikintuntien ja koulun juhlien ajaksi lapsilla pitäisi olla mahdollisuus Koraanin lukemiseen.

Lisäksi puolue haluaa vauhdittaa moskeijoiden rakentamista ja miesten ympärileikkauksia terveyskeskuksissa, sallia halal-teurastukset kaikissa kunnissa ja edistää kotimaisten luomutuotteiden käyttöä.

Alkoholijuomien myynti pitäisi lopettaa ruokakaupoissa ja alkoholimainonta kieltää.

Kuntatavoitteiden ohella Tammi esitteli myös puolueen ulkopoliittista linjaa. Yhdysvaltoja hän pitää "saatanallisena" Afganistanin miehittäjänä, eikä Suomen pitäisi hänen mielestään miehitykseen osallistua.

Tiedotustilaisuudessa oli paikalla suomalaista islamia Helsingin yliopistossa tutkiva filosofian tohtori Marko Juntunen, joka arvosteli voimakkaasti islamilaisen puolueen toimintatapaa.

Hän vaati joukkiota kertomaan avoimesti, mihin fatwoihin eli islamin tulkintoihin se nojautuu. Muuten puolueen tavoitteita ei hänen mukaansa voi kunnolla arvioida.

Paikalla oli myös eurooppalaiseen islamiin perehtynyt irakilainen tietokirjailija Yosif Haddad, joka oli hyvin huolissaan Suomen islamilaisesta puolueesta – muun muassa siksi, että se on sanonut kannattavansa šaria-lakia. Haddad huomautti, että laki on demokratian vastainen.

"He eivät tiedä, mitä he tekevät", Haddad sanoi.

"Kukaan ei voi väittää seuraavansa puhdasta islamia niin kuin he sanovat, sillä sellaista ei ole", Haddad sanoi tilaisuuden jälkeen.

Hän huomautti, että esimerkiksi muslimien perhe-elämää koskevat säännöt ovat täysin erilaisia eri maissa.

"Uskonto on ihmisen ja Jumalan välinen asia. Politiikka on ihmisten välinen asia", Haddad totesi.HS

Ruotsi kiristää maahanmuuttopolitiikkaansa


Mikäs nyt, kun Ruotsissakin ollaan heräämässä liberaalin maahanmuuttopolitiikan seuraamuksiin? Ruotsissahan tunnetusti on maahanmuuttajaongelma räjähtänyt ns. käsiin, vaikkei varsinaisia terroritekoja (vielä) olekaan sattunut, pankki-ja rahalaitosryöstöjä (hyvinkin väkivaltaisia) sitäkin enemmän. Nyt uusi kokoomushallitus haluaa kiristää politiikkaansa, jottei kaikki kynnellekykenevät sosiaaliturvan hyväksikäyttäjät majoittuisi ilmaisten lihapatojen ääreen.

Tukholma. Avoimesta maahanmuuttopolitiikastaan tunnettu Ruotsi aikoo tiukentaa otteitaan huomattavasti.

Pääministeri Fredrik Reinfeldtin hallitus esittää, että maahanmuuttajan pitäisi ensin hankkia työpaikka ja asunto, ja vasta tämän jälkeen hän saisi tuoda perheenjäseniään Ruotsiin. Perheenjäsenillä tarkoitetaan niin puolisoa, lapsia kuin muitakin sukulaisia.

Hallituksen mukaan näin parannettaisiin tulijoiden integroitumista ja kohennettaisiin heidän työllisyyttään.

Reinfeldt ja siirtolaisministeri Tobias Billström esittelivät ajatustaan torstaina Tukholmassa. Heidän mukaansa hallitus aikoo nimittää selvitysmiehen valmistelemaan asiaa koskevaa lakiesitystä. Selvitysmiehen raportin olisi määrä valmistua lokakuun alkuun mennessä.

Uudet vaatimukset eivät tiettävästi koskisi kaikkia maahantulijoita. Lain ulkopuolelle jäisivät muun muassa YK:n sopimusten nojalla saapuvat pakolaiset, alaikäiset ja yli neljä vuotta maassa asuneet.

Hallituksen mukaan se haluaa myös rohkaista tulijoita asuttamaan maata entistä tasaisemmin. Nykyisin maahanmuuttajat keskittyvät muutamiin suuriin asutuskeskuksiin kuten Södertäljeen, minkä vuoksi näillä paikkakunnilla on ylitarjontaa työvoimasta ja pulaa asunnoista. Se puolestaan on lisännyt harmaata taloutta ja muita väärinkäytöksiä.

Monet kansalaisjärjestöt ovat jo ehättäneet moittimaan hallituksen aietta. Sen pelätään hajottavan perheitä ja polkevan lasten oikeuksia.HS/STT

maanantai 4. helmikuuta 2008

Maahan tuotettu pakistanilaisia terroristeja?


Pakistanilaisia epäillään laittomasta maahantuonnista. Rajavartiolaitoksen mukaan maahan on tuotettu neljä pakistanilaista espoolaisen IT-firman koulutuskutsulla. Olikohan ryhmä vain läpikulkumatkalla, vai järjestämässä terrori-iskua Suomessa, tai lähialueilla?

Rajavartiolaitos: Rikollisryhmä toi valetyöntekijöitä

Rajavartiolaitos epäilee rikollisryhmän tuoneen Suomeen laittomasti neljä pakistanilaista viime marraskuussa.


Pakistanilaiset matkanjärjestäjät harhauttivat espoolaista it-yritystä esiintymällä suuren pakistanilaisyhtiön työntekijöinä. Näin he saivat espoolaisfirman kutsumaan pakistanilaisia koulutukseen Suomeen.

Rajavartiolaitoksen mukaan joukkion tarkoituksena oli järjestää vielä ainakin kahdeksan valetyöntekijää Suomeen.

STT/Kaleva

Taas uusi kunniamurha Ruotsissa


Poliisi epäilee Ruotsissa, Malmössä, taas uutta kunniamurhaa . Siellä sukulaiset ilmeisesti työnsivät 16 vuotiaan tytön alas parvekkeelta. Tyttö menehtyi heti. Montakohan maahanmuuttajatyttöä meillä Suomessa on surmattu ns. kunniamurhana? Vaikea sanoa, kun meiltä pimitettäisiin ko. uutinen, jos sellaista olisi sattunut Suomessakin, kuten meiltä pimitetään Tilastokeskuksen tilastotkin maahanmuuttajien seksirikostilastoista! Niin tai näin, saamme varmasti tuonkaltaisia uutisia tulevaisuudessa, jos päättäjien haaveet multikulturismin lisäämisestä maassamme toteutuvat suunnitelmien mukaisesti.

Ruotsin poliisi epäilee sukulaisten tappaneen 16-vuotiaan tytön työntämällä hänet parvekkeelta Malmössä.

Tyttö löytyi kuolleena parvekkeen alta Fosien kaupunginosassa sunnuntai-iltana. 19- ja 38-vuotiaat sukulaismiehet on pidätetty taposta tai murhasta epäiltyinä, mutta he kiistävät rikoksen.

Poliisi ei kerro, mitä sukua miehet tytölle ovat, mutta tytöllä ja miehillä on sama sukunimi. Miehillä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Poliisin yhtenä tutkintalinjana on, että teossa olisi kyse niin kutsutusta kunniamurhasta. Poliisi ei kuitenkaan ole sulkenut pois onnettomuuden tai itsemurhan mahdollisuutta.

Tytön ruumis löytyi kellariin johtavien portaiden viereltä. Asunnosta oli iltapäivän aikana kuultu riitelyn ääniä.

Tytön uskotaan kuolleen heti hänen pudottuaan maahan parvekkeelta neljännestä kerroksesta.

perjantai 1. helmikuuta 2008

Demarit työpaikkaliikenteen jarruina


SDP haluaa estää helsinkiläisten työnteon! Mistähän stadiin saadaan sitten veronmaksajia? Jos Espoon demareiden kaavailemat tietullit, nimenomaan poikittaisliikenteessä, astuvat voimaan, tarkoittaa se työläisten kannalta lisäveroa työpaikkaliikenteeseen! Espoon demareissa vaikuttavat muunmuassa Leena Luhtanen, joka jäi kiinni eduskuntavaalien alla veronkierrosta ja Miranda Vuolasranta, jonka mielestä ei rikollisia romaneita saa tuomita! Jos meikäläinen ei saa matkustaa duunipaikalleen Espooseen verotta, on se selvä merkki siitä, että meikäläisen ei kannata enää käydä työssä Espoossa, eikä myöskään maksaa kallista polttoaineveroa, joten homma on selvä, en enää mene töihin Espooseen! Lisäksi meikäläisen kaltaiset stadista Espooseen matkaavat duunarit ostavat Espoosta vuosittain eri hyödykkeitä vähintään 1000:lla €:lla/duunari, joten sekin on pois Espoon verovaroista! Eikö näistä demariveronkantajista nyt millään päästäisi eroon, vaikkapa seuraavissa kunnallisvaaleissa, joihin muuten Arvo Suomalaisenkin alter ego aikoo osallistua ihan henkilökohtaisesti, joten tarkkailkaapa vaalimainoksia!? Ei täällä pk-seudulla oikeasti ole enää kohta varaa asua normiduunarilla, siihen malliin ovat demarit ja viherpiipertäjäpuolueet saattaneet tämänkin seutukunnan.

Espoon demarit kannattavat ruuhkamaksujen selvittämistä

Myös Espoon Sdp haluaa ruuhkamaksujen selvittämistä pääkaupunkiseudulla.

Demarien mielestä mahdollisia maksuvyöhykkeitä voisivat olla kehä I:n ja kehä III:n sisäpuoliset alueet.

Ruuhkamaksujen lisäksi espoolaiset haluavat alentaa joukkoliikenteen lippujen hintoja ja rakentaa länsimetron mahdollisimman nopeasti.

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti keskiviikkona, että Helsinki alkaa selvittää erilaisia vaihtoehtoja kerätä ruuhkamaksuja. HS

Presidentin mielestä Suomi on alistunut!


Presidentti Halonen (SDP) on sitä mieltä, että Suomi on alistunut globalisaatioon. Voi jumalauta sentään, ensin ko. presidentti hypettää globalisaation puolesta ja sitten vielä kehtaa haukkua alistumisesta! On aikoihin eletty! Onneksi päästään tuostakin kaksinaismoralistista eroon piakkoin! Toivottavasti päästäisiin suurimmasta osasta nykypoliitikoista eroon mahdollisimman vähillä vaurioilla!

Halonen: Suomi alistunut globalisaation kovaan puoleen

Presidentti Tarja Halonen arvioi, että Suomessa on alistuttu hyväksymään globalisaation kova puoli, koska täällä ei käydä yhtä kiihkeää keskustelua yritysten yhteiskuntavastuusta kuin Saksassa ja Ranskassa.

Halonen arveli tämän johtuvan siitä, että Suomi ja monet suomalaiset ovat voittaneet paljon globalisaation myötä. Hän puhui perjantaina ortodoksisen kulttuurikeskus Sofian avajaisissa Helsingissä.

"Puheenvuorot Stora Enson ja Nokian suurirtisanomisista Kemijärvellä ja Saksassa ovat kovin eri sävyisiä. Yritysten lopettamispäätökset tuskin muuttuvat kummassakaan maassa, mutta yrityksen yhteiskunnallista vastuuta perätään Saksassa paljon laajemmin kuin Suomessa, vaikka suhteellisesti Kemijärvi on menettänyt paljon enemmän teollisia työpaikkoja", Halonen pohti.

Puheessaan Halonen kysyi myös, mikä on yhteiskunnan rooli. Pohjoismainen hyvinvointiyhteiskunta maksaa, mutta samalla se myös ehkäisee kustannusten ja kärsimysten kasaantumista. Samalla se on edistänyt Suomen kilpailukykyä ja mahdollisuuksia edistää kestävää kehitystä. Suunta on nyt kuitenkin huolestuttava.

Maahanmuuttajat korostuvat seksirikostilastoissa!


Koskahan sisäministeri Anne Holmlund huomaa vallitsevan tilanteen? Yli 90% seksuaalirikoksista, so. raiskauksista ja lapsen hyväksikäytöstä on maahanmuuttajien, erityisesti Lähi-Idän ja Afrikan maista tulevien tekosia. Miksi tähän ei puututa, vaan koitetaan lakaista ongelmia maton alle, jopa valtiovallan toimesta? Ketään päättäjää ei saada julkisuuteen kommentoimaan tilastoja! Jopa Tilastokeskus on kehoittanut maahanmuuttajien rikollisuutta tutkivia jättämään seksuaalirikokset aineistosta pois, koska luvut ovat niin suuret! Mielestäni Anne Holmlundin olisi syytä jo erota, koska hän ei ole puuttunut millään lailla näihin rikoksiin, vaan vaikenemalla yrittänyt päästä kiusallisesta asiasta eroon. Se ei ole mikään johtavassa asemassa olevan keino, vaan pelkkää pelkuruutta, joka johtaa vain kasvaviin rikostilastoihin! Eroa heti Anne Holmlund!

Miksi ulkomaalaistaustainen mies ahdistelee tai raiskaa suomi-tyttöjä? Yhtä, selkeää vastausta on turha edes lähteä hakemaan. Asia on arkaluontoinen ja selityksiä on monenlaisia. Totuus on kuitenkin se, että seksuaalirikoksista epäiltyjen joukossa on suhteettoman paljon niitä, joiden alkuperä on jossain muualla kuin Suomessa. Usein epäilty tulee EU:n ulkopuolelta, Pohjois-Afrikan tai Lähi-Idän suunnalta.

Haluamme korostaa, että rikoksia eivät tee kansakunnat, uskonnot eivätkä kulttuuriset piirteet, vaan ihmiset. Yritimme löytää ikäville tilastofaktoille selittäjiä ja ymmärtäjiä siinä kuitenkaan onnistumatta. Maahanmuuttajien kanssa työtä tekevät eivät olleet innokkaita pohtimaan asiaa kameran edessä. Vapaaehtoisia ei löytynyt myöskään vieraita kulttuureita edustavien joukosta. Ehkä kysyimme vääristä paikoista tai vääriltä ihmisiltä.

Jostain syystä ulkomaalaisten tekemistä seksirikoksista ei haluta puhua, niitä ei haluta tulkita ja on näyttöä, että niitä on yritetty jopa lakaista maton alle. Tilastot eivät kuitenkaan kaunistu hiljaisuudessa. Jonkun täytyy avata suunsa. Se joku näyttää olevan useimmiten hentoinen nainen Pasilan poliisitalolta, rikosylikonstaapeli Marja Vuento.

On olemassa maita, joissa naisen asema on toisenlainen kuin Suomessa. Ulkona liikkuessaan naisen pitää pukeutua päästä jalkoihin mustaan kaapuun. Raiskattunakin hän saattaa saada raipparangaistuksen, jos on sattunut liikkumaan väärässä seurassa. Nainen ei saisi tavata kahden kesken miestä, joka ei ole hänen aviomiehensä tai lähisukulaisensa.

Mitä sitten tapahtuu basaarien vilinästä, kylmään, villiin Pohjolaan muuttavan miehen mielessä? Ei pitäisi tapahtua mitään järisyttävää – raiskaus on rikos kaikkialla. Seksirikostilastot – etenkin Helsingissä - vain kertovat muuta.

Ulkomaalaisten osuus seksirikoksiin epäillyistä koko maassa on ollut 2000-luvulla noin viidennes. Helsingissä seksirikoksen tekijäksi on 2000-luvulla epäilty ulkomaalaistaustaista keskimäärin joka kolmannella kerralla. Viime vuonna epäillyistä 36 prosenttia tulee muualta kuin Suomesta. Ja nyt puhumme poliisin tietoon tulleista, aikuisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista, emme pelkästään raiskauksista. Eli mukana ovat myös sukupuolitekoon ja -yhteyteen pakottamiset sekä seksuaaliset hyväksikäytöt.

Kulttuurien törmäys

Työkseen seksuaalirikoksia Helsingin rikospoliisissa tutkivalla Marja Vuennolla on monien vuosien kokemus kuulustelutilanteista, jolloin vastapuolella istuva ei ymmärrä, että on tullut astuttua lain väärälle puolelle. Kulttuurien törmääminen tapahtuu siis myös kuulusteluhuoneessa.

- Joskus epäillyn ilme kertoo, että eikö tuo täti ymmärrä, että se nainenhan halusi seksiä, tuhahtaa Marja. Halusi tai ei, sitä on vaikea todistaa jälkeenpäin. Missään tilanteessa toiseen ei saa kajota ilman tämän suostumusta, ei vaikka se toinen sammuisi viereen.

Rikosylikonstaapeli Vuennon mukaan maahanmuuttajille pitäisi valistaa, miten täällä kohdellaan naisia ja tyttöjä. Ei myös tarkoittaa ei. Katse ei ole lupaus seksistä, eikä sekään, että tyttö lähtee jatkoille tai että tyttö pyytää miehen mukaansa kotiin.

Marja Vuennon mielestä myös suomalaiset naiset voisivat miettiä valmiiksi poistumiskeinoja tukalista tilanteista. Mitä tehdä, jos toinen ei usko puhetta? Silloin pitää kutsua apua, huutaa taikka soittaa puhelimella. Tai lähteä itse pakoon, kun vielä voi. Oma päihtymystila saattaa edesauttaa rikoksen uhriksi joutumista.

Vaikka niin sanotut puskaraiskaukset saavat mediassa runsaasti huomiota, ne ovat poikkeuksia, myös ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Useimmiten kuvio menee niin, että tuttavuutta hierotaan sovinnollisissa merkeissä ja rikospaikalle saavutaan yksissä tuumin. Marja Vuennon mukaan seksuaaliset hyväksikäytöt tapahtuvat usein autoissa, laivojen hyteissä, hotellihuoneissa tai ihan naisten omissa kodeissa.

Mia pelkää yhä ulkomaalaisia miehiä

19-vuotiaalle oululaiselle Mialle tapahtui vuosi sitten harvinaisista raiskaustapauksista harvinaisin eli suurella joukolla tehty puistoraiskaus. Mia kertoo Poliisi-TV:lle, että hän on mielestään selvinnyt olosuhteisiin nähden hyvin tapauksesta. Yhä edelleen hän käy viikoittain terapiassa. Tapaus on vaikuttanut kuitenkin jopa ammatinvalintaan. Miaa kiinnostaa psykologia ja sosiaaliala.

Mian huonoa tuuria lisää se, että hänellä oli käveltävänään vain parinsadan matka kotiin, Torikadun ja Kirkkokadun välissä olevan puiston halki. Koska rikos ei ole vuodenkaan jälkeen selvinnyt, tapaus vaikuttaa edelleen Mian suhtautumiseen ulkomaalaisia miehiä kohtaan.

Stakesin laajassa maahanmuuttajien rikollisuutta selvittäneessä tutkimuksessa kävi ilmi, että tuomioiden määrä, työttömyysaste ja pienituloisuus kasaantuivat samoihin ryhmiin. Poliisi ei mielellään julkista listoja maista, joista seksirikosten tekijät useimmin tulevat, mutta Pohjois-Afrikka ja Lähi-idän maat muodostavat varsinaisen riskiryhmän niin seksi- kuin muidenkin rikosten osalta.

On myös väitetty, että ulkomaalaisten osuus seksirikoksissa korostuu siksi, että on helpompi tehdä rikosilmoitus vieraasta kuin maanmiehestä. Vuento ei usko tätäkään väitettä. Hänen kokemustensa mukaan jotkut seksirikosten uhrit ovat miettineet kahdestikin tekevätkö rikosilmoitusta, koska kokevat häpeällisenä sen, että ovat näin menneet luottamaan vieraasta kulttuurista tulleeseen.

Yritimme tavoittaa näiden hätkähdyttävien tilastolukujen ymmärtäjiä ja tulkitsijoita. Emme löytäneet heitä akateemisesta maailmasta emmekä etnisten kulttuurien piirissä työskentelevistä. Sitä vastoin kuulimme, että esimerkiksi Tilastokeskus oli neuvonut maahanmuuttajien rikollisuutta tutkivia jättämään seksuaalirikokset aineistosta pois, koska luvut ovat niin suuret. Ilmeisesti Tilastokeskuksessa oltiin huolissaan, että tilastotiedot aiheuttaisivat rasistisia reaktioita valtaväestössä.

Suomeen muuttaa vuosittain yli 10 000 asukasta enemmän kuin täältä lähtee, joten tämä ongelma ei poistu vaikenemalla. Se on selvää, että vieraista kulttuureista Suomeen muuttaneiden kotouttaminen on epäonnistunut ainakin näiden seksirikostilastoja rumentavien miesten osalta.

Lisää tietoja Oulun pimeistä puistoraiskauksista täällä ja täällä!

Raportti nähtiin Poliisi-TV:ssä 31. tammikuuta 2008. PoliisiTv