lauantai 9. helmikuuta 2008

Ulkomaalainen puukotti opiskelijaa Kotkassa


Kulttuurien kohtaus päättyi suomalaisen puukotukseen Kotkassa. Olisiko tämä sitä kulttuurien välistä vuorovaikutusta, josta meidän suomalaisten pitäisi ottaa oppia rikastuttajilta, vai kuinka, maahanmuuttoministeri Astrid Thors?

Kotkan poliisin tutkima törkeä pahoinpitely tapahtui Kotkansaarella Ruotsinsalmenkadun ja Keskuskadun risteyksen välittömässä läheisyydessä kello 04.10 aikaan. Paikalla oli neljä nuorta miestä, joilla oli keskenään riitaa.

Riidan seurauksena Kotkassa opiskeleva vuonna 1989 syntynyt suomalaissyntyinen mies sai teräaseesta vammoja kasvoihinsa ja jalkaan. Puukotuksen uhri on edelleen sairaalahoidossa Kymenlaakson keskussairaalassa.

Teosta epäillään ulkomaalaista noin 20-25 -vuotiasta miestä. Mies on noin 175-180 senttimetriä pitkä ja hänellä on tumma ja lyhyt kiharahko tukka. Mies oli pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Lisäksi poliisi pyytää yleisöltä havaintoja valvontakamerakuvissa näkyvästä hoikasta vaaleaan maastokuvioiseen takkiin ja vaaleaan päähineeseen pukeutuneesta miehestä. Kymen Sanomat

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyi likaiset rumat tyhmät rasistit ! Hyi Hyi teidät pitäisi karkoittaa suomesta olette pilanneet Suomen maineen tyhmyydellänne.
Ei vaadi paljoa listata niiden pahoja tekoja joita vastaan on , luuletko tosiaan näyttäväsi nokkelalta :D ehkä itsellesi ja muille samanlaisille rasistityperyksille. Minun maksamiini veroihin et kyllä laita nenääsi !!!