perjantai 11. tammikuuta 2008

Mustalaiset ryöstivät vanhuksen Haukiputaalla


Jälleen ovat kulttuuriasuiset olleet kaupoilla, tällä kertaa Haukiputaalla. Valitettavasti vain usein näissä kaupoissa on häviäjänä alkuperäinen suomalainen vanhus. On se kumma, jos ei yleistää saa, mutta kun kumminkin lähes jokainen näistä "kaupoista" päätyy ryöstöön, niin miten sitten siitä pitäisi puhua, romaniasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja, Miranda Vuolasranta (SDP)? Tä, hä?

Varkaat veivät vanhuksen pankkikortin ja kaupittelivat vaatteita

10.1.2008 16:04

Haukiputaalaisen vanhuksen tililtä anastettiin alkuviikosta suuri summa rahaa. Varkaat pääsivät rahoihin käsiksi anastamalla pankkikortin ja sen tunnusluvun.

Poliisin mukaan romaniasuun pukeutunut nainen kaupitteli vanhuksen asunnon olohuoneessa vaatteita samaan aikaan kun toinen henkilö penkoi makuuhuonetta.

Makuuhuoneesta löytyi pankkikortti tunnuslukuineen.

Pankkikortilla nostettiin rahaa automaateista useaan eri otteeseen. Saalista poliisi luonnehtii huomattavaksi. Ilta-Sanomat 10.1.2008


6 kommenttia:

yksinainen kirjoitti...

JUU NIINHÄN SE PÄÄS KÄYMÄÄN.MUTTA JOS VALKOLAINEN TEKEE NOITA RYÖSTÖJÄ HARVASE PÄIVÄ NIIN EIPÄ NE ESILLE TULE.JA KAUPANPÄÄLISEKSI VIELÄ PIEKSÄVÄT VANHUKSEN ESIM HENKIHIEVERIIN NIIN EIPÄ NE KOVIN USEIN JULKISUUTEEN TULEKAAN.MUTTA KUN ROMAANI TEKEE SIIS VÄHEMMISTÖ KANSALAINEN NIIN JOHAN ON LAITETTU VIEL HYVÄN MIEHEN LISÄTKIN LISÄÄ SIIHEN JUTUUN ETTÄ SAAHAAN OIKEIN HERKKU.KATTOTTAIS KAIKKI ENS RIKKA OMAST SILMÄST NIIN SITTEN VAST TOISISTA.SIIS ENHÄN MÄ PUOLUSTELE TOTA HOMAAAKAAN JOS SE NYT IHAN NOIN ON MENNY EI HYVÄ.MUTTA YRITETÄÄN KAIKKI ELÄÄ TÄÄLLÄ TAVALLAMME REHDISTI NIIN HYVÄ TULEEE..

Anonyymi kirjoitti...

Mannet mannet, syytelkää itteänne, saatanan sosiaalipummit!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

samanlaisia´sosiaali pimmeja valkolaiset on spurkuja kodittomia erittäin epä siistejä raiskaajia lapsiensa tappajia vanhusten hakkaajia huume orjia kannattaa lukea Alibista faktaa suomalaisista mustalaisista ei ole muuta kun petoksia ja raha hujaamisisa ei hengen viemisiä.... he he heee.. T:ei rasisti suomalainen (naimisissa mustalaisen kanssa20vuotta)

Anonyymi kirjoitti...

Your style is unique in comparison to other people I have read stuff
from. I appreciate you for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just book mark this blog.
Also see my web site - web hosting delhi

Anonyymi kirjoitti...

Thanks for sharing your thoughts about california mortgage lender.
Regards

Feel free to visit my webpage :: elk hunting games

Anonyymi kirjoitti...

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website
yourself or did you hire someone to do it for you?

Plz reply as I'm looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. appreciate it

Visit my web blog - Summitt Energy Complaints