keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Maahanmuuttoviraston karkoituslinja höllentynyt


Suomi, toisin kuin monet muut maat, antaa selkeää signaalia maailman rikollisille. Tulkaa tänne vaan, täällä saat raiskata, ryöstää ja tappaa mielin määrin, ilman, että saat siitä muuta kuin täysihoidon suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. On nämä virkamiehet kyllä varustetut ihmeellisellä ajatusmaailmalla, maailmoja hyväilevällä katsantokannallaan. Samaan aikaan suomalainen veronmaksaja kärsii seuraukset. Naisia ja nuoria tyttöjä raiskataan, omaisuutta tuhotaan, suomalainen veronmaksaja pakotetaan muuttamaan asuinseudultaan maahanmuuttajien vuoksi, sillä kukaan normaali ihminen ei kestä sitä "kulttuuria", jossa kaikki suomalaiset arvot heitetään romukoppaan ja otetaan ihmeelliset, ei suomalaiset tavat käyttöön. Viranomaisten mielestä suomalaisen kansallistunne on rangaistavaa ja siitä saakin ja pitää rangaista kovalla kädellä sellaisia kansalaisia, jotka uskaltavat pullikoida vastaan.

Tulevissa kunnallisvaaleissa meidän täytyy antaa päättäjille selvä merkki, että suomalaisuuden aliarvostaminen ja suomalaisten arvojen raiskaus ja vähättely ei voi jatkua! Jokainen meistä suomalaisista antakoot äänensä vain suomalaisten arvojen puolestapuhujille!

Maahanmuuttoviraston karkotuslinja lieventynyt
12.2.2008 20:29

Viime vuonna Suomen maahanmuuttovirasto hyväksyi poliisin esittämistä karkotuksista vain alle puolet, kun muutama vuosi sitten karkotusesitys johti lähtöpasseihin kolmessa tapauksessa neljästä, kertoi Nelosen uutiset tiistaina.

Maahanmuuttoviraston mukaan linjan lieventyminen johtuu hallinto-oikeuksien päätöksistä.

Suurin osa karkotusesityksistä koskee miehiä, ja niiden syinä ovat useimmiten rikokset. Naisten karkotusesitysten syynä on yleensä luvaton oleskelu Suomessa. Perhesiteet eivät välttämättä suojaa karkotukselta. Edes lapset eivät anna miehille aina oikeutta jäädä maahan, mutta äitejä ei yleensä eroteta lapsista.

Nelosen uutiset kävi selvitystä varten läpi kaikki karkotuspäätökset kuuden vuoden ajalta. Iltalehti

Ei kommentteja: