maanantai 4. helmikuuta 2008

Taas uusi kunniamurha Ruotsissa


Poliisi epäilee Ruotsissa, Malmössä, taas uutta kunniamurhaa . Siellä sukulaiset ilmeisesti työnsivät 16 vuotiaan tytön alas parvekkeelta. Tyttö menehtyi heti. Montakohan maahanmuuttajatyttöä meillä Suomessa on surmattu ns. kunniamurhana? Vaikea sanoa, kun meiltä pimitettäisiin ko. uutinen, jos sellaista olisi sattunut Suomessakin, kuten meiltä pimitetään Tilastokeskuksen tilastotkin maahanmuuttajien seksirikostilastoista! Niin tai näin, saamme varmasti tuonkaltaisia uutisia tulevaisuudessa, jos päättäjien haaveet multikulturismin lisäämisestä maassamme toteutuvat suunnitelmien mukaisesti.

Ruotsin poliisi epäilee sukulaisten tappaneen 16-vuotiaan tytön työntämällä hänet parvekkeelta Malmössä.

Tyttö löytyi kuolleena parvekkeen alta Fosien kaupunginosassa sunnuntai-iltana. 19- ja 38-vuotiaat sukulaismiehet on pidätetty taposta tai murhasta epäiltyinä, mutta he kiistävät rikoksen.

Poliisi ei kerro, mitä sukua miehet tytölle ovat, mutta tytöllä ja miehillä on sama sukunimi. Miehillä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Poliisin yhtenä tutkintalinjana on, että teossa olisi kyse niin kutsutusta kunniamurhasta. Poliisi ei kuitenkaan ole sulkenut pois onnettomuuden tai itsemurhan mahdollisuutta.

Tytön ruumis löytyi kellariin johtavien portaiden viereltä. Asunnosta oli iltapäivän aikana kuultu riitelyn ääniä.

Tytön uskotaan kuolleen heti hänen pudottuaan maahan parvekkeelta neljännestä kerroksesta.

Ei kommentteja: