perjantai 1. helmikuuta 2008

Demarit työpaikkaliikenteen jarruina


SDP haluaa estää helsinkiläisten työnteon! Mistähän stadiin saadaan sitten veronmaksajia? Jos Espoon demareiden kaavailemat tietullit, nimenomaan poikittaisliikenteessä, astuvat voimaan, tarkoittaa se työläisten kannalta lisäveroa työpaikkaliikenteeseen! Espoon demareissa vaikuttavat muunmuassa Leena Luhtanen, joka jäi kiinni eduskuntavaalien alla veronkierrosta ja Miranda Vuolasranta, jonka mielestä ei rikollisia romaneita saa tuomita! Jos meikäläinen ei saa matkustaa duunipaikalleen Espooseen verotta, on se selvä merkki siitä, että meikäläisen ei kannata enää käydä työssä Espoossa, eikä myöskään maksaa kallista polttoaineveroa, joten homma on selvä, en enää mene töihin Espooseen! Lisäksi meikäläisen kaltaiset stadista Espooseen matkaavat duunarit ostavat Espoosta vuosittain eri hyödykkeitä vähintään 1000:lla €:lla/duunari, joten sekin on pois Espoon verovaroista! Eikö näistä demariveronkantajista nyt millään päästäisi eroon, vaikkapa seuraavissa kunnallisvaaleissa, joihin muuten Arvo Suomalaisenkin alter ego aikoo osallistua ihan henkilökohtaisesti, joten tarkkailkaapa vaalimainoksia!? Ei täällä pk-seudulla oikeasti ole enää kohta varaa asua normiduunarilla, siihen malliin ovat demarit ja viherpiipertäjäpuolueet saattaneet tämänkin seutukunnan.

Espoon demarit kannattavat ruuhkamaksujen selvittämistä

Myös Espoon Sdp haluaa ruuhkamaksujen selvittämistä pääkaupunkiseudulla.

Demarien mielestä mahdollisia maksuvyöhykkeitä voisivat olla kehä I:n ja kehä III:n sisäpuoliset alueet.

Ruuhkamaksujen lisäksi espoolaiset haluavat alentaa joukkoliikenteen lippujen hintoja ja rakentaa länsimetron mahdollisimman nopeasti.

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti keskiviikkona, että Helsinki alkaa selvittää erilaisia vaihtoehtoja kerätä ruuhkamaksuja. HS

Ei kommentteja: