keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Voiko tämä olla mahdollista?


Jakomäen uimahallista kuuluu kummia. Siellä on päätetty demarinaisten aloitteesta, että lauantaivuorot on varattu ainoastaan maahanmuuttajanaisten käyttöön! Jos tämä on totta, eikä mikään uutisankka, on tuo päätös aivan pöyristyttävä! Ei veronmaksajien ylläpitämää kunnallista laitosta voi sulkea keneltäkään käyttäjältä, sukupuoleen vedoten, sillä se, jos joku on rasismia! Tästä onkin otettava selvää heti huomispäivänä, soittamalla ko. uimahalliin! Kopioin tämän uutisen eräästä toisesta blogista, joten sen blogin lähteen todenperäisyyttä on hiukan vielä tarkisteltava. Liikuntaviraston sivujen mukaan tuo halli olisi suljettuna lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta sivuilla on kohta: "Maahanmuuttajien uinti, lähiöliikuttaja" ja hänelle puhelinnumero, joten tämä selvästi alkuperäisiä suomalaisia miehiä kohtaan suunnattu rasistinen hanke saattaa ollakin totta!

Lauantaisauna pannaan

Perinteisesti lauantai on ollut suomalaisille ykkössaunomispäivä. Nyt Itä-Helsinkiläisten perinteiset lauantaipulikoimiset ovat päättyneet.

Jakomäen uimahalli on suljettu lauantaisin suomalaisilta ja uima- ja saunavuorot on varattu yksinomaan maahanmuuttajanaisille. Demarinaisten aloitteesta maahanmuuttajanaisille räätälöidyt omat uimahallipäivät ovat saaneet osakseen voimakasta kritiikkiä hallin muilta käyttäjiltä. Nyt itä-Helsingissä vaaditaankin lauantain avaamista kaikille uimareille ikään, sukupuoleen tai rotuun katsomatta.

Jakomäen kokeilua on tarkoitus laajentaa myös muihin suurkaupunkeihin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista myös kuulla aloitteen tekijöiltä miten tämä muka eroaa siitä että joltain ryhmältä kielletään sisäänpääsy esimerkiksi ravintolaan?

Johtopäätös on se, että syrjintä on silloin sallittua, kun tavoitteena on etuoikeuksien hankkiminen muslimeille. Mukavaa...

Anonyymi kirjoitti...

Tarkastakaapa faktat ennen kuin revitte pelihousunne:

www.xn--hn-via.fi/SMF/index.php?topic=38

Anonyymi kirjoitti...

Länsimaalaisena maahanmuuttajanaisena pidän näita erillisiä uintivuoroja todella turhana, ainoastaan muslimit vaativat näitä. Kannattaa protestoida muuten koko Suomi on kohta muslimimaa. Näin joka päivä miten muslimit tuho mun vanha kotimaa...