keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Alkuperäiset suomalaiset pakenevat pääkaupunkiseudulta


PK-seudun alkuperäiset suomalaiset pakenevat muihin kuntiin hallitsemattoman maahanmuuton seurauksena. En ihmettele yhtään, sillä niin hurjaksi on meno äitynyt ja eri kulttuurit törmäävät Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla lähes päivittäin. Ja törmäyksissä lähes poikkeuksetta häviäjäjinä ovat alkuperäiset suomalaiset, juuri ne veronmaksajat, jotka elättävät maahanmuuttajat lähes 100%:sti. Lisää vain multikulttuuria, huutavat päättäjät yhteen ääneen kuin kiimassa. Tästä ei hyvää seuraa, viimeistään ensi vuosikymmenellä koko pk-seutu on muuttunut yhdeksi suureksi slummiksi!

Helsingin seudun väkiluku yli 1,3 miljoonan
30.1.2008 17:49

Helsingin seudulla asuu nykyään yli 1,3 miljoonaa ihmistä. Helsingin kaupungin tietokeskuksen ennakkotilastojen mukaan seudun väkiluku nousi viime vuonna noin 14 400 ihmisellä.

Eniten väkiluku kasvoi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Kirkkonummella. Helsingin seutuun kuuluu pääkaupungin lisäksi 13 muuta kaupunkia ja kuntaa.

Helsingin seudulla syntyi viime vuonna liki 7 000 ihmistä enemmän kuin kuoli. Lisäksi maan sisältä tuli muuttovoittoa noin 2 000 henkilöä ja ulkomailta 5 400 henkilöä. Ulkomaiden muuttovoitto oli merkittävintä Helsingissä ja Espoossa, jotka menettivät kotimaisia asukkaitaan muille kunnille.

Muista maan suurista kaupungeista sekä Tampere että Oulu kasvattivat viime vuonna väkilukuaan hieman alle 1 500 ihmisellä. Turun väkiluku sen sijaan pieneni hieman. Iltalehti


Ei kommentteja: