perjantai 25. tammikuuta 2008

Suomeenkin vastaava "seksipäivä"!


Tässä voisimme ottaa mallia venäläisestä Uljanovskin kaupungista, jossa on järjestetty "seksipäivä", ylimääräinen rakkauspäivä kerran vuodessa perheenperustamisiässä oleville työntekijöille. Näin voitaisiin tehdä Suomessakin! Voitaisiin jopa mennä niin pitkälle, että tukea ja palkintoja voitaisiin osoittaa veronmaksajien tuella, mutta ainoastaan alkuperäisille suomalaisille. Toisaalta, mikä estäisi suomalaisia yrityksiä sponsoroimasta näitä työntekijöitä, siinä olisi suuryrityksillä todellista sijoitusta suomalaiseen tulevaisuuteen! Tähän minäkin olisin valmis korvamerkitsemään omat veroeuroni, jos mahdollisuus tulisi. Jotta pieni kansamme ei näivettyisi "kulttuurien" ristipaineessa, tukekaamme kaikkia alkuperäisiä suomalaisia vanhempia lastenteossa ja -hoidossa! Jokaiselle alkuperäiselle suomalaiselle voitaisiin "määrätä" vähintään kolmen lapsen kiintiö, jotta saisimme suomalaisuuden taas uuteen kukoistukseen! Arvo Suomalainen on jo vaimoineen siinä iässä, että lapsensaanti on eilispäivää, mutta saavutus on omalta osaltani täytetty, kolme poikaa!

25.1.2008 5:23

Venäläinen Ulyanovskin kaupunki nousi kolme vuotta sitten otsikoihin lanseeraamalla "seksipäivän" - ylimääräisen rakkauspäivän kerran vuodessa perheenperustamisiässä oleville työntekijöilleen.

Jos onnistui synnyttämään kansallispäivänä, luvassa oli upeita palkintoja; esimerkiksi kaupunkimaastureita.

Perimmäisenä ajatuksena oli saada Neuvostoliiton hajoamisesta lähtien laskussa ollut syntyvyys elpymään.

Ruotsalaisportaali Allt om Barnin mukaan hanke on tuottanut hedelmää: Kolmen vuoden sisällä syntyvyys on kohonnut 4,5 prosenttia.

- Jos kotona on hyvä, terveellinen ilmapiiri ja mies ja vaimo rakastavat toisiaan ja lapsiaan, he ovat hyvällä tuulella - ja innostuvat työstään. Koko maahan tulee parempi ilmapiiri, kuvernööri Sergei Morozov hehkuttaa uutistoimisto AP:lle.

Ulyanovskilaisten kalenterissa virallinen seksipäivä on 12. syyskuuta.

Ensimmäisellä kerralla kolme vuotta sitten 311 naista ilmoittautui kilpailuun. Kesäkuussa syntyi 46 lasta enemmän kuin tavallisesti, ja jopa 28 naisen onnistui synnyttää kansallispäivänä.

Vuotta myöhemmin osallistujia oli 500. Lopputulos: 78 vauvaa. Iltalehti

Ei kommentteja: