keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Ulkomaalainen ryösti pankkikortin vanhukselta


Aina vaan jatkuu sama ralli, eikä poliisi pysty näihin mitään, ilmeisesti käsky on tullut ylemmältä ministeritasolta, ettei kulttuurinrikastuttajia saa epäillä. Mikähän saa nämä ministerit ja päättäjät käyttäytymään näin? Varmaankin raha, eli joku maksaa jollekin!

71-vuotiaan naisen pankkikortti vietiin

(15.01 20:15) 71-vuotiaan naisen lompakko ja siinä ollut pankkikortti varastettiin Harjavallassa tiistaina aamulla. Pankkikorttia yritettiin käyttää osuuspankin automaatilla, mutta nosto ei onnistunut. Nainen kävi automaatilla ennen anastusta. Ulkomaalaisen oloinen mies, joka vei lompakon pyöräkelkan korista on noin 170-senttinen ja kapeakasvoinen. Hänellä oli yllään beigevärinen toppatakin mallinen takki ja päässä tummanharmaa suippomallinen pipo. Havaintoja tekijästä, tämän kaverista sekä kulkuneuvosta voi soittaa poliisille numeroon 071 874 7555. Satakunnan Kansa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vanhuksilta viety lompakot ja rahaa
(16.01 22:32) Rauman poliisi varoittaa vanhuksia huijaavasta lompakkovarkaasta. Maanantaina iltapäivällä anastettiin Tarvontorilla vuonna 1932 syntyneen naisen lompakko. Nainen oli nostanut rahaa pankkiautomaatilta. Hänen takanaan oli ollut tumma, ulkomaalaiselta vaikuttava mies. Vähän myöhemmin sama mies oli puhutellut naista Tarvontorin sisätilassa, ja ilmeisesti varastanut lompakon naisen kassista. Naisen tileiltä oli nostettu rahaa lompakossa olleilla pankkikorteilla. Samantyyppisiä varkauksia on poliisilla tutkinnassa useita.