tiistai 6. marraskuuta 2007

Ulkomaalainen huijarikaupustelija pidätetty Porissa

Ulkomaalainen huijarikaupustelija on pidätetty Porissa. Kaupustelija on pidätetty epäiltynä petoksesta ja väkivaltaisesta käytöksestä. Kyllä Porin poliisi on tehnyt oikean teon. Nyt tuo kyseinen huijari olisi saatava samantien ruotsin- tai saksanlaivaan seurueineen ja pikaisesti pois Suomesta, ennenkuin seuraava aste, eli pikaistuksissa tehty suomalaisen tappo on pian tosiasia. Sillä se nimittäin tästä seuraa, kun joku kaupustelun kohde ei suostu ostamaan mitään, niin nämä huijarit kaivavat puukon ja tuikkaavat, niin kuumakalleja ne ovat.

Porin poliisi varoittaa kaupustelijoista

(05.11 22:55) Porin poliisi hälytettiin maanantai-iltana Tikkulan ABC:n pihalle, jossa neljän hengen ryhmä aikuisia ja lapsia kaupitteli rihkamakoruja. - Ihmiset kokivat, että heille tyrkytetään tavaraa puoliväkisin, Porin poliisista kerrotaan. Porukka vietiin Porin poliisilaitokselle ja yksi miehistä otettiin säilöön petosepäiltynä. Tapahtuneen tutkimista jatketaan tiistaina. Poliisi varoittaa kaupunkilaisia kaupittelijoista, jotka myyvät rihkamaa aitoina kultakoruina ja pyytävät tavaroista useita satoja euroja. Kauppiaat saattavat myös pysäytellä autoja kauppaa tehdäkseen.Satakunnan Kansa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tänään oulusta ostin 6 nahkatakkia. e.g.a emporion mallit pukupusseissa. hinta muka yli tonnin parasmalli. sain kuusi takkia. halvalla. ovat kuitenkin tekonahkaa. italialainen huijari.Ruotsin kilvet autossa. muka kiire lentokentälle oulussa. parempi että tyyppi kiertää minut kaukaa. varoitus myös muille kusettajille!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

huijarikaupustelija myös kotkan amiraalissa. Myy "kulta" ketjun tankillista bensaa vastaan, että pääsee jatkamaan matkaansa.

Tumman viininpunainen vanhempi 90-luvun/80-luvun taitteesta oleva huonompikuntoinen BMW. Tyyliin 520 tai 730 mallia.
Mies, kaksi lasta ja vaimo.
Matkalla luultavasti kohti Helsinkiä.

tiedätte mitä tehdä, jos näin käy kohdallanne...!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Sama saatanan huijari tänään Kouvolan citymarketilla, ostin idiootti 6 takkia 300 egellä, paskaa kamaa. Ei muuta kun turpaan jos kohdallenne sattuu...