keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Miksi lehdet julkaisevat suomalaisen pedofiilin nimen, mutta ei ulkomaalaisen?


Selvä linja näkyy lehdistön ja viranomaisten halussa julkaista suomalaisen seksuaalirikollisen nimi rikosuutisoinnissa, mutta vastaavan maahanmuuttajaraiskaajan nimi jätetään aina julkaisematta. koskaan en ole lehdissä huomannut Abdullahin tai Mohammedin nimeä julkaistavan näissä yhteyksissä. Mikähän siinä mahtaa olla syynä? Kuitenkin nämä maahanmuuttajat tekevät 90% ko. rikoksista! Kuvassa juurikin eteläeurooppalaisen näköinen raiskaaja, tosin ulkomaiselta sivulta bongattu.

Hyväksikäyttäjälle vankeutta Mikkelissä

Mikkelin käräjäoikeus tuomitsi tiistaina 5,5 vuodeksi vankeuteen 40-vuotiaan Marko Voitto Juhani Tenkasen, joka syyllistyi yhteensä 41 tytön seksuaaliseen hyväksikäyttöön tai sen yritykseen. Vain yksi syytteistä hylättiin. Mies joutuu korvaamaan uhreille noin 80 000 euroa. Tytöt olivat tekoaikaan 8-16-vuotiaita. Mikkeliläismies tutustui tyttöihin lähinnä internetin keskustelupalstojen kautta. Seksuaaliset hyväksikäytöt tapahtuivat enimmäkseen puhelimessa ja netissä web-kameran välityksellä, mutta viiden tytön kanssa mies oli myös sukupuoliyhteydessä.Turun Sanomat

2 kommenttia:

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Tässä nähdään tämä maahanmuuttajaraiskaajien suojelulinja. Epäilen vahvasti, että tämänkin uutisen raiskaaja on maahanmuuttajataustainen.

Turussa 10-vuotiaan raiskanneelle liki viisi vuotta vankeutta

10-vuotiaan tytön raiskannut mies on tuomittu vankeuteen neljäksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi.

Rangaistus koskee myös raiskauksen yritystä ja pakottamista seksuaaliseen tekoon. Näiden rikosten uhrit olivat täysi-ikäisiä.

Mies tuomittiin maksamaan uhreille korvauksia yhteensä yli 43 000 euroa.

Mielentilatutkimuksessa vuonna 1983 syntynyt mies todettiin syyntakeiseksi.

STT

Anonyymi kirjoitti...

http://xs321.xs.to/xs321/07465/mustafa2.jpg

http://www.kaleva.fi/plus/juttu694175_page0.htm