sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Maahanmuuttaja yritti ryöstää koruliikkeen Helsingissä


Taas rikastutettiin kulttuuria Helsingissä. Tällä kertaa performanssin aiheena oli koruliikkeen ryöstö. Eihän siinä mitään, on aivan ihqua, että ulkomaalaiset tuovat tapojaan ja kulttuuriesityksiään Suomeen, kun täällä on niin kulttuurillisesti köyhää. Olen niin onnellinen siitä, että päättäjät ovat olleet niin kaukonäköisiä, että tuulipukukansan jupinoista huolimatta, ovat tehneet nämäkin kulttuuripläjäykset mahdollisiksi. Uutinen löytyi YLE:n verkkosivuilta, mutta Ilta-Hyysäristä sama uutinen löytyi yhtä sanaa vajaampana.

Mies yritti ryöstää koruliikkeen Helsingin keskustassa

Helsingissä yritettiin ryöstää alkuillasta koruliike. Kaasusumuttimella varustautunut ulkomaalainen mies yritti ryöstää keskustassa Pohjoisesplanadilla sijaitsevaa Laatukorun myymälää.

Ryöstöyritys epäonnistui, ja tekijä pakeni liikkeestä juosten. Sivulliset saivat hänet pian kiinni ja pitelivät häntä, kunnes poliisi saapui paikalle. Tapausta tutkitaan ryöstön yrityksenä.

Poliisin alustavan arvion mukaan tapauksella ei ole yhteyttä Helsingissä tapahtuneeseen koruliikkeiden ryöstöjen sarjaan.YLE Uutiset

Ei kommentteja: