keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Alkuperäiset suomalaiset pakenevat pääkaupunkiseudulta


PK-seudun alkuperäiset suomalaiset pakenevat muihin kuntiin hallitsemattoman maahanmuuton seurauksena. En ihmettele yhtään, sillä niin hurjaksi on meno äitynyt ja eri kulttuurit törmäävät Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla lähes päivittäin. Ja törmäyksissä lähes poikkeuksetta häviäjäjinä ovat alkuperäiset suomalaiset, juuri ne veronmaksajat, jotka elättävät maahanmuuttajat lähes 100%:sti. Lisää vain multikulttuuria, huutavat päättäjät yhteen ääneen kuin kiimassa. Tästä ei hyvää seuraa, viimeistään ensi vuosikymmenellä koko pk-seutu on muuttunut yhdeksi suureksi slummiksi!

Helsingin seudun väkiluku yli 1,3 miljoonan
30.1.2008 17:49

Helsingin seudulla asuu nykyään yli 1,3 miljoonaa ihmistä. Helsingin kaupungin tietokeskuksen ennakkotilastojen mukaan seudun väkiluku nousi viime vuonna noin 14 400 ihmisellä.

Eniten väkiluku kasvoi Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Kirkkonummella. Helsingin seutuun kuuluu pääkaupungin lisäksi 13 muuta kaupunkia ja kuntaa.

Helsingin seudulla syntyi viime vuonna liki 7 000 ihmistä enemmän kuin kuoli. Lisäksi maan sisältä tuli muuttovoittoa noin 2 000 henkilöä ja ulkomailta 5 400 henkilöä. Ulkomaiden muuttovoitto oli merkittävintä Helsingissä ja Espoossa, jotka menettivät kotimaisia asukkaitaan muille kunnille.

Muista maan suurista kaupungeista sekä Tampere että Oulu kasvattivat viime vuonna väkilukuaan hieman alle 1 500 ihmisellä. Turun väkiluku sen sijaan pieneni hieman. Iltalehti


tiistai 29. tammikuuta 2008

Kolmevuotias jäi pizzataksin alle - kuljettaja pakeni paikalta


Suurta piittaamattomuutta osoitti pizzataksikuski ajettuaan ensin lapsen yli ja sitten kaasutti pois paikalta! Kyllä on munaton kuski. Täällä meilläkin olen usein katsellut, kuinka pizzakuskit kaahaavat pihallamme mistään piittaamatta ja olen usein huomauttanutkin asiasta. Vastauksena olen saanut vain - sina rassisti! On totuttu kotomaassa ajelemaan muulin vetämillä vankkureilla ja sitten täällä saadaan alle suhteellisen tehokas pikkuauto, ei siitä hyvä voi seurata!

Kolmevuotias jäi pitsataksin alle Helsingissä

Julkaistu: 28.1.2008 21:08


Kolmevuotias tyttö sai vakavia vammoja jäätyään pitsataksin alle kotipihallaan Helsingin Hakuninmaalla sunnuntaina. Tapaturmasta uutisoi Ilta-Sanomat verkkosivullaan maanantaina.

Pitsataksin 20-vuotias kuljettaja huomasi onnettomuuden, mutta poistui paikalta. Poliisi tavoitti hänet myöhemmin.

Tyttö jäi auton alle ilmeisesti silloin, kun auto kääntyi pihalla ja oli lähdössä pois. Tytön äiti oli pihalla ja näki onnettomuuden.

Tyttö sai ruhjeita jalkoihinsa ja selkäänsä, mutta vammat eivät ole hengenvaarallisia. HS

maanantai 28. tammikuuta 2008

Maahanmuuttajat salakuljettivat jopa 6600 kg huumeita Suomeen


Lisää samanlaista "kulttuurinrikastamista" Suomeen! Kyllä se on niin ihanaa, kun nuo kulttuurinlähettiläät ovat tänne syrjäiseen Suomeen tulleet tuomaan meillekin kansainvälistymistä, ettemme olisi ihan syrjässä maailman tapahtumista, vai mitä Astrid Thors? Huumetta on levitetty mm. veronmaksajien tuella ylläpidetyissä kerhotiloissa. Meidänkin kotimme lähellä täällä itä-Helsingisssä on somalien ja muiden maahanmuuttajien kerhotila, joka on pääasiassa ollut maahanmuuttajien käytössä, koska he ovat jatkuvasti varanneet tilan omaan käyttöönsä, niin pitkäksi aikaa etukäteen, ettei sinne käytännössä ole alkuperäisillä suomalaisilla ollut asiaa. Tällaista siellä on siis harrastettu ja Kansa maksaa!

Khat-liigan epäillään välittäneen jopa 6 600 kiloa huumeita Suomeen

28.01. - 17:39 (Luotu: 17:37)

Rahansiirrot herättivät viranomaisten huomion

Tulli epäilee, että khat-liiga on tuottanut Suomeen jopa noin 6 600 kiloa huumausainetta vajaan kolmen vuoden aikana.

Käyttöannoksina tämä tarkoittaa, että organisaatio olisi välittänyt vuoden 2005 alusta viime vuoden syyskuuhun mennessä yli 66 000 annosta khatia. Rahaa on liikkunut paljon.

Tullin tutkimassa jutussa on kyse järjestäytyneestä ja mittavasta khat-huumeen salakuljetus- ja välitysketjusta Saksan ja Suomen välillä. Khatia on tuotu Afrikasta Hollannin ja edelleen Saksan kautta Suomeen. Täältä rahaa on virrannut lähinnä Saksaan.

Eriasteisista huumausaine- ja rahanpesurikoksista on ollut esitutkinnan aikana epäiltynä noin neljäkymmentä ihmistä. Viisi on ollut vangittuna syyskuusta lähtien.

Vangittujen joukossa ovat muun muassa Suomen päätekijäksi epäilty noin 30-vuotias somalitaustainen mies sekä hänen nykyinen ja entinen kirjanpitäjänsä. Myös esimerkiksi saksalainen pääepäilty sekä khat-huumeen käyttäjät ovat somalitaustaisia.

Tulli uskoo, että jutun päätekijä on saanut rikoshyötynä yli 1,3 miljoonaa euroa.

Yhdellä langat Suomessa

Viranomaiset pääsivät liigan jäljille, kun keskusrikospoliisin rahanpesun selvittelykeskuksen huomio kiinnittyi epäilyttäviin rahansiirtoihin. Paljastui, että lähetykset olivat yhteydessä khat-kauppaan.

Tutkinnanjohtaja tulliylitarkastaja Tiina Tahvanaisen mukaan noin 30-vuotiaalla somalitaustaisella miehellä oli kontaktit Keniaan ja Hollantiin khatin ostamiseksi sekä lisäksi Saksaan aineen tuomiseksi Suomeen.

Saksalainen pääepäilty kuljetti Keniasta tulleen khatin Hollannista Saksaan, missä se pakattiin matkalaukkuihin ja lähetettiin pääasiassa nuorten saksalaisten kuriirien välityksellä niin sanottua ilmasiltaa pitkin Suomeen.

Kuriireja oli salakuljetuksen järjestelijän käytössä noin 25. Kuriirit lensivät tänne jopa useita kertoja viikossa. Huumetta tuotiin kerralla yhdestä kahteen matkalaukullista.

Ohjeet käryn varalta

Bisnesmatkailijoina esiintyneillä kuriireilla oli tarkat ohjeet, miten toimia, jos käry käy.

- Tarinat olivat aika samanlaiset kaikilla: en tiennyt, että kyse on laittomasta aineesta, luulin tuovani yrttejä tai teetä, en tiedä, mihin nämä ovat menossa, tulliylitarkastaja Tiina Tahvanainen kertoi maanantaina Helsingissä pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Suomessa khat levitettiin nopeasti suurimmille jälleenmyyjille. Huumeiden välitys tapahtui pääkaupunkiseudulla muun muassa kerhotiloissa.

Kymmenet ihmiset lähettivät pääepäillyn määräyksestä rahaa ulkomaille khatin ostoon, kuriirien palkkioihin ja muihin kuluihin. Tullin mukaan rahaa lähetettiin Saksaan, Hollantiin ja Keniaan yli 200 000 euroa ja runsaat 100 000 dollaria.

Helsingin käräjäoikeus aloittaa khat-vyyhden käsittelyn keskiviikkona. Syyttäjän mukaan syytettynä on noin parikymmentä ihmistä.

STT, MIA PELTOLA/ Aamulehti

perjantai 25. tammikuuta 2008

Selkärangattomat muukalaiset kotiutuvat Eurooppaan


Tottahan tämäkin uutinen on. Euroopasta löytyy jo niin paljon selkärangattomia maahanmuuttajia, että on ihme, ettei Eurooppa ole jo hävinnyt kartalta! Jatkuvasti saamme lukea näistä limanuljaskoista, jotka yrittävät saada Euroopan haltuunsa, ja vieläpä viranomaisten tuella. On suorastaan ihme, ettei mittavampia vahinkoja ole syntynyt! Tuo kuvassa näkyvä alkueläin on löytynyt muuten Nokian vesijohtovedestä.

Globalisaatio ja ilmastonmuutos on tuonut Eurooppaan kasapäin hyönteisiä, matoja, simpukoita ja muita selkärangattomia, joita täällä ei ole tavattu aikaisemmin.

Ranskalaiset tutkijat ilmoittivat tänään tutkimustuloksestaan, jonka mukaan uusien lajien määrä on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina.

Ranskan Kansallisen maataloustutkimuksen instituutin Inran julkaisemassa lehdistötiedotteessa kerrottiin, että vuosina 2000-2007 Eurooppaan kotiutui joka vuosi 19 "eksoottista" lajia. Vuosina 1950-1975 vuosittain maanosaamme asettui vuosittain kymmenen uutta tulokasta.

Aasiasta eniten tulijoita

Eniten muukalaislajeja saapuu Aasiasta ja seuraavaksi eniten Pohjois-Amerikasta. Alle kymmenen prosenttia tulijoista on tuotu Eurooppaan tarkoituksellisesti.

Loput ovat matkustaneet kuljetuskonteissa, kuorma-autoissa ja lentokoneissa kauppatavaran mukana ja pystyneet sopeutumaan Eurooppaan ilmaston lämmetessä.

Kalat, linnut, nisäkkäät ja kasvit mukaan lukien Euroopassa elää kaikkiaan 10 822 muukalaislajia. Kasvit muodostavat noin kolmanneksen vierasperäisistä lajeista.

Muukalaisten joukossa on kuitenkin huolestuttavia tulokkaita kuten aasialainen tiikerimoskiitto (Aedes albopictus), joka on levittänyt kuumetautia Italiassa.

Listaa kutsumattomista vieraista kokoaa 15 eurooppalaista instituutiota, joista käytetään yhteisnimitystä DAISIE (Delivering Alien Invasive Species in Europe). DAISIE:n verkkosivut löytyvät osoitteesta http://www.europe-aliens.org/

Täällä ne suuret harmaat rahat piilee


Viranomaisten tuella harrastetaan laajaa huumekauppaa. Taas jäi kiinni suuri liiga, joka on tuottanut maahan khatia, huumetta, joka on maassa asuvien somalien, mutta myös muiden afrikansarven maahanmuuttajien suosiossa. Viranomaiset, kuten Astrid Thors, Anne Holmlund ja muut maahanmuutosta vastaavat, tukevat siis suoraan huumekauppaa. On tämä maa kyllä todellakin rikollisten hallussa, kun kukaan ei saa näitä poliitikkoja eroamaan. Pienemmät viranomaistutkijat näpertelevät joidenkin yksittäisten remonttimiesten pienten bisnesten kanssa, kun suurrikolliset saavat touhuta kaikessa rauhassa johtavien poliitikkojen ja viranomaisten tuella. Mitä muuta vielä paljastuukaan? Lisäksi nämä huumesalakuljettajamaahanmuuttajat nostavat koko ajan fattasta rahaa normaaliin elämiseensä. Ei ihme, että täällä meillä itä-Helsingissäkin maahanmuuttajien suosikkiautona on Mercedes-Benz, eikä muuten mitään vanhaa mallia.

STT:n tietojen mukaan tulli on paljastanut Suomen suurimman khat-huumeen välitysliigan.

Jutussa on kyse järjestäytyneestä ja mittavasta khat-huumeen salakuljetus- ja välitysketjusta Saksan ja Suomen välillä.

Liigan epäillään välittäneen useamman vuoden aikana huumetta useita tuhansia kiloja.

Rikoshyödyn epäillään olevan päätekijän osalta yli 1,3 miljoonaa euroa vuodesta 2005.

Ei ole olemassa mitään ihmeellistä ilmastonmuutosta!


Miksi suomalaispoliitikot lähes poikkeuksetta tukevat ilmastonmuutoshypetystä? Sille on varsin vaikeaa keksiä selitystä, ellei sitten joku/jotkut saa rahaa jostain välistä. Ilmastonmuutoshypetys on amerikkalainen keksintö, jolla saadaan mahdollisimman halpaa öljyä öljyntuottajamaista pelottelemalla ilmaston lämpenemisellä, so. öljynkulutus olisi vähenemässä, joten öljyntuottajamaiden olisi myytävä öljyä halvemmalla.

Yksi tämän mallin mannekiineja on Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore, joka petyttyään presidentinvaaleissa kokemaansa häviöön, on nyt keskittänyt koko tarmonsa ilmastonmuutoshypeen. Ilmeisesti Al Gorekin saa palkkionsa yhdysvaltalaisilta öljy-yhtiöiltä, joiden tarkoitus on tehdä rahaa ostamalla öljyä mahdollisimman halvalla ja myydä sitten mahdollisimman kalliilla. Kuten tuosta Wikipedian lämpötilalistauksesta nähdään, nykyinen vaihtelu mahtuu oikein hyvin normaaleihin maapallolla esiintyviin kausivaihteluihin.

  • 1565 viilenevää
  • 1600–luku kylmin pienen jääkauden jakso
  • 16301640 hieman lauhempaa
  • 15401590 lämpimähköä, Auringon aktiivisuushuippu
  • 16451715 Maunderin auringonpilkkuminimi.
    • 1640–1670? kylmintä
  • 1650 ensimmäinen kylmä minimi
  • 1770–1800 (lämpenevää? aurigon aktiivisuushuippu)
  • 17801810 kylmä jakso
  • 17771778 New Delawaren kylmä talvi
  • 1780 New Yorkin satama jäätyi
  • 1800–1900 Islannin lähellä 40 viikon jääpeite meressä.
  • 1836 lumisadetta Australiassa
  • 1850 jäätiköt noin 100 m vuoden 1975 tason alla
  • 1900 Islannin yllä 8 viikon jääpeite.
  • 1920 Pieni jääkausi viimeistään nyt päättynyt
  • 19501980 Kylmää
  • 1980 nopeasti lämpenevää ja joidenkin aavikoiden reunoilla kuivuvaa

Tästä listauksesta näemme, että suunnilleen sadan vuoden välein on ollut toistuvasti lämpenevää ja sitten taas kylmenevää. Siis missä on se kuuluisa ilmastonmuutos? Tämä minunkaan tulkintani ei kuitenkaan tarkoita sitä, että paskaa saa syytää amerikkalais-, venäläis-, kiinalais-, intialais- ym. tapaan surutta, sillä paskaan me hukumme, emme vedenpinnan nousuun, jos johonkin hukumme!

Tämän ilmastonmuutoshypetyksen varjolla on suomalaispoliitikkojen helppo saada Kansa uskomaan, että sähkön-ja öljynhinnankorotuksille on selvä oikeutus, kuten verojenkin. Ilmeisesti nämä kerberossit saavat energiayhtiöiltä niin suuria lahjuksia, että kaikki muu unohtuu! Mene ja tiedä.

Suomeenkin vastaava "seksipäivä"!


Tässä voisimme ottaa mallia venäläisestä Uljanovskin kaupungista, jossa on järjestetty "seksipäivä", ylimääräinen rakkauspäivä kerran vuodessa perheenperustamisiässä oleville työntekijöille. Näin voitaisiin tehdä Suomessakin! Voitaisiin jopa mennä niin pitkälle, että tukea ja palkintoja voitaisiin osoittaa veronmaksajien tuella, mutta ainoastaan alkuperäisille suomalaisille. Toisaalta, mikä estäisi suomalaisia yrityksiä sponsoroimasta näitä työntekijöitä, siinä olisi suuryrityksillä todellista sijoitusta suomalaiseen tulevaisuuteen! Tähän minäkin olisin valmis korvamerkitsemään omat veroeuroni, jos mahdollisuus tulisi. Jotta pieni kansamme ei näivettyisi "kulttuurien" ristipaineessa, tukekaamme kaikkia alkuperäisiä suomalaisia vanhempia lastenteossa ja -hoidossa! Jokaiselle alkuperäiselle suomalaiselle voitaisiin "määrätä" vähintään kolmen lapsen kiintiö, jotta saisimme suomalaisuuden taas uuteen kukoistukseen! Arvo Suomalainen on jo vaimoineen siinä iässä, että lapsensaanti on eilispäivää, mutta saavutus on omalta osaltani täytetty, kolme poikaa!

25.1.2008 5:23

Venäläinen Ulyanovskin kaupunki nousi kolme vuotta sitten otsikoihin lanseeraamalla "seksipäivän" - ylimääräisen rakkauspäivän kerran vuodessa perheenperustamisiässä oleville työntekijöilleen.

Jos onnistui synnyttämään kansallispäivänä, luvassa oli upeita palkintoja; esimerkiksi kaupunkimaastureita.

Perimmäisenä ajatuksena oli saada Neuvostoliiton hajoamisesta lähtien laskussa ollut syntyvyys elpymään.

Ruotsalaisportaali Allt om Barnin mukaan hanke on tuottanut hedelmää: Kolmen vuoden sisällä syntyvyys on kohonnut 4,5 prosenttia.

- Jos kotona on hyvä, terveellinen ilmapiiri ja mies ja vaimo rakastavat toisiaan ja lapsiaan, he ovat hyvällä tuulella - ja innostuvat työstään. Koko maahan tulee parempi ilmapiiri, kuvernööri Sergei Morozov hehkuttaa uutistoimisto AP:lle.

Ulyanovskilaisten kalenterissa virallinen seksipäivä on 12. syyskuuta.

Ensimmäisellä kerralla kolme vuotta sitten 311 naista ilmoittautui kilpailuun. Kesäkuussa syntyi 46 lasta enemmän kuin tavallisesti, ja jopa 28 naisen onnistui synnyttää kansallispäivänä.

Vuotta myöhemmin osallistujia oli 500. Lopputulos: 78 vauvaa. Iltalehti

Romanialaiskerjäläiset rikastuvat lapsiorjilla - sama Suomessakin?


Britanniassa on paljastunut laajamittainen ihmissalakuljetus- ja lapsiorjavyyhti, joihin on sekaantunut kerjäläisiksi miellettyjä romaneja. Suomessakin on näitä "kerjäläisiä" esiintynyt yhä enenevässä määrin Romanian EU-jäsenyyden myötä, mutta suomalaisviranomaiset eivät tee asian suhteen mitään, levittelevät vain käsiään. Helsingistäkin löytyi jo yksi liikehuoneisto täynnä kerjäämisessä ja varkauksissa käytettävää materiaalia ja saalista. Kivakiva, kun on "kulttuuria", ihastelevat yhteen ääneen Astrid Thors ja kumppanit!

Romanialaisvarkaat rikastuvat lapsiorjilla
25.1.2008 11:46

Lapsia salakuljetetaan Britanniaan kerjäläisiksi ja taskuvarkaiksi.

Saaliin rikollisliigat kuljettavat takaisin Romaniaan, missä niiden jäsenet rakennuttavat itselleen luksustaloja ja ajelevat ökyautoilla, brittilehti Daily Mail kertoo verkkosivuillaan.

Liigojen toimintatapa paljastui eilen, kun poliisi teki useita iskuja niiden käyttämiin asuntoihin. Kymmenen lasta otettiin huostaan ja 24 aikuista pidätettiin epäiltyinä ihmissalakuljetuksesta ja varkauksista, joiden arvo saattaa olla vuodessa jopa miljoona puntaa (1,37 miljoonaa euroa). Huostaan otettujen lasten ikä vaihteli alle yhdestä 17 vuoteen.

Operaatioon osallistui 400 poliisia. Viranomaiset kertoivat sen kuitenkin olleen vasta alku ja uumoilivat lisää pidätyksiä olevan tulossa.

Kolmioon oli ahtautunut 20 ihmistä

Rikollisliigojen salakuljettamia lapsia on lähetetty päivittäin Lontoon keskustaan tekemään taskuvarkauksia, monistamaan luottokortteja ja kiinnittämään varkauksien uhrien huomio itseensä toisen liigan jäsenen viedessä käsilaukun tai matkapuhelimen.

Sadat romanialaiset ovat asettuneet Sloughiin, missä asuntojen vuokrat ovat halpoja ja mistä on kätevä bussiyhteys Lontooseen.

Eilen poliisi löysi yhdestä Sloughissa sijaitsevasta kolmen huoneen asunnosta 12 aikuista ja kahdeksan lasta. Poliisi takavarikoi myös suuria summia käteistä ja joukon luottokortteja.

Varkauksien määrä lisääntyi huimasti

Poliisin mukaan taskuvarkaudet ovat lisääntyneet merkittävästi sen jälkeen, kun Romania ja Bulgaria liittyivät EU:hun vuosi sitten.

- Lontoon keskustassa poliisin tietoon tulleiden romanialaisrikollisten määrä nousi vuoden 2006 kahdestatoista 214:ään EU:n laajentumisen jälkeen, operaatiota johtanut poliisikomentaja Steve Allen kertoi Daily Mailille.

Hän arvioi jokaisen aktiivisen romanialaisrikollisen haalivan vuosittain noin 100 000 puntaa ja lisäsi, että viime vuonna Lontoon keskustassa tapahtui 700 varkautta enemmän kuin 2006 - kiitos romanialaisliigojen.

Daily Mailin tietojen mukaan suuri osa Romaniasta peräisin olevista rikollisista on romaneja. Iltalehti 25.1.2008


Epäilys: *-taustainen jengi ryösti Helsingissä


En sanonut sitä, epäilen vaan. Tunnusmerkit *-taustaisiin täyttyvät. Jos epäilykseni on totta, olemme taas saaneet uuden todisteen, kuinka kulttuuriamme rikastutetaan. Mitäänhän nämä *-taustaiset "nuoret" (onko 80-luvulla syntynyt enää nuori, minusta kyllä aikuinen!) eivät näistä rötöksistään saa, siitä pitävät huolen Astrid Thors, Mikko Puumalainen, Tuija Brax, Anne Holmlund ja muut viranomaiset, joiden mielestä suomalaisia alkuperäisiä saa ryöstää ja raiskata ihan mielinmäärin!

Katuryöstöt työllistivät poliisia Helsingissä

Julkaistu: 5:21


Kaksi peräkkäistä katuryöstöä työllisti Helsingin poliisia torstai-iltana. Molemmissa tapauksissa nuorisojoukko lyöttäytyi yksinään liikkuneen nuoren miehen seuraan ja vei tältä väkivalloin omaisuutta.

Toinen ryöstöistä tapahtui metrossa iltakuuden aikaan ja toinen runsaat kolme tuntia myöhemmin Helsinginkadulla Kalliossa. Helsinginkadun rötöstelijät saatiin poliisin mukaan rysän päältä kiinni.

Poliisi on ottanut kiinni myös toiseen ryöstöön osallistuneita henkilöitä. Se tutkii parhaillaan, onko kyseessä mahdollisesti sama joukkio.

Molemmissa tapauksissa sekä uhri että tekijät olivat 1980-luvun alkupuolella syntyneitä miehiä. HS/STT


Suomalainen lukiolaistyttö odottaa karkotusta dubailaisessa vankilassa.


Tämä on sitä suvaitsevaista kulttuuria, jota meilläkin hyysätään valtiovallan toimesta, aina presidenttiä myöten. Tämän kulttuurin edustajat saavat Suomessa raiskata ja mellastaa mielinmäärin, oikeuslaitoksen juurikaan puuttumatta asiaan. Suosittelen kaikille suomalaisille pidättäytymistä matkustamisesta ko. kulttuurin maihin!

Dubailainen oikeusistuin tuomitsi keskiviikkona suomalaisnaisen rangaistukseen epäsiveellisestä käytöksestä. Suutelusta julkisella paikalla vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa kertyi sakkoa 1 000 dirhamia eli reilut 190 euroa.

Lisäksi nainen tuomittiin maastakarkotettavaksi, minkä täytäntöönpanoa odottamaan hänet vietiin oikeussalista suoraan paikalliseen vankilaan.

Iltalehden tietojen mukaan kyseessä on vielä lukiossa opiskeleva nuori suomalaisnainen, joka oli Dubaissa normaalilla turistimatkalla.

Muutoin varsin turistimyönteisessä Dubaissa noudatetaan edelleen tiukkaa islamilaista sharia-lakia.

Kuukauden odottelu oikeudenkäyntiin

Rikos tapahtui jo viime vuoden puolella 16. joulukuuta, minkä jälkeen nainen joutui omalla kustannuksellaan oleskelemaan maassa odottamassa oikeudenkäyntiä. Odotteluajan hän oli vapaalla, mutta matkustuskiellossa.

Ulkoasiainministeriö ei torstaina halunnut kommentoida kuinka kauan suomalaisnainen joutuu odottamaan vankilassa karkotustaan.

Vastaavanlaiset oikeustuomiot ovat suomalaisille hyvin harvinaisia.

- Enpä muista lähiajoilta mitään vastaavaa, toteaa konsuliasioiden yksikön päällikkö Pasi Tuominen ulkoasiainministeriöstä. Iltalehti


FinlandiaFoorumi nyt matkapuhelimeesi!


Seuraa suosittua blogia nyt myös matkapuhelimessasi. Widsets-palvelu toimii useimmissa nykypuhelimissa, joissa on Java-applettien latausmahdollisuus ja datayhteys. Huomaathan, että palvelun käyttö maksaa datayhteysmaksun verran, joka taas riippuu liittymästäsi ja sopimuksestasi. Tarkista datamaksusi operaattoriltasi! Helpoiten saat palvelun ladattua puhelimeesi painamalla oikealla palkissa näkyvää WidSets-logoa. Ylläoleva logo ei tuota toivottua tulosta!
Yhteensopivat matkapuhelimet löytyvät tästä.

Itä-Suomen hovioikeus korotti hyväksikäyttötuomiota


Iltalehti uutisoi näyttävästi mikkeliläismiehen (tod.näk. suomalainen) saamaa tuomiota lapsen hyväksikäytöstä, mikä sinällään on ihan oikein tuolle. Mutta miksei aiemmin tässäkin blogissa julkaistun uutisen maahanmuuttajalapsenraiskaajaa tuomittu, vaan laskettiin vapaalle jalalle? Tämä on selvää rasisimia alkuperäisiä suomalaisia kohtaan, jos mikä!

Itä-Suomen hovioikeus on tuominnut 54-vuotiaan mikkeliläismiehen seksuaalirikoksista vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen.

Hovioikeus korotti miehelle alioikeudessa määrättyä vankeusrangaistusta sekä määräsi miehen lisäksi 90 tunniksi yhdyskuntapalveluun.

Tuomio tuli lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosina 2002-2004 sekä kahdesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosina 2003-2004.

Mikkelin käräjäoikeus tuomitsi miehen näistä rikoksista vuoden 2006 kesäkuussa 11 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Mies määrättiin myös maksamaan kahdelle uhrille yhteensä 4 700 euron korvaukset kivusta ja särystä sekä henkisestä kärsimyksestä. Hovioikeus ei muuttanut vahingonkorvauksia.

Itä-Suomen hovioikeus ei ollut perjantaina antamassaan päätöksessä yksimielinen. Yksi oikeuden jäsenistä olisi tuominnut miehen vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Iltalehti


keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Voiko tämä olla mahdollista?


Jakomäen uimahallista kuuluu kummia. Siellä on päätetty demarinaisten aloitteesta, että lauantaivuorot on varattu ainoastaan maahanmuuttajanaisten käyttöön! Jos tämä on totta, eikä mikään uutisankka, on tuo päätös aivan pöyristyttävä! Ei veronmaksajien ylläpitämää kunnallista laitosta voi sulkea keneltäkään käyttäjältä, sukupuoleen vedoten, sillä se, jos joku on rasismia! Tästä onkin otettava selvää heti huomispäivänä, soittamalla ko. uimahalliin! Kopioin tämän uutisen eräästä toisesta blogista, joten sen blogin lähteen todenperäisyyttä on hiukan vielä tarkisteltava. Liikuntaviraston sivujen mukaan tuo halli olisi suljettuna lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta sivuilla on kohta: "Maahanmuuttajien uinti, lähiöliikuttaja" ja hänelle puhelinnumero, joten tämä selvästi alkuperäisiä suomalaisia miehiä kohtaan suunnattu rasistinen hanke saattaa ollakin totta!

Lauantaisauna pannaan

Perinteisesti lauantai on ollut suomalaisille ykkössaunomispäivä. Nyt Itä-Helsinkiläisten perinteiset lauantaipulikoimiset ovat päättyneet.

Jakomäen uimahalli on suljettu lauantaisin suomalaisilta ja uima- ja saunavuorot on varattu yksinomaan maahanmuuttajanaisille. Demarinaisten aloitteesta maahanmuuttajanaisille räätälöidyt omat uimahallipäivät ovat saaneet osakseen voimakasta kritiikkiä hallin muilta käyttäjiltä. Nyt itä-Helsingissä vaaditaankin lauantain avaamista kaikille uimareille ikään, sukupuoleen tai rotuun katsomatta.

Jakomäen kokeilua on tarkoitus laajentaa myös muihin suurkaupunkeihin.

Ulkomaalainen ryösti pankkikortin vanhukselta


Aina vaan jatkuu sama ralli, eikä poliisi pysty näihin mitään, ilmeisesti käsky on tullut ylemmältä ministeritasolta, ettei kulttuurinrikastuttajia saa epäillä. Mikähän saa nämä ministerit ja päättäjät käyttäytymään näin? Varmaankin raha, eli joku maksaa jollekin!

71-vuotiaan naisen pankkikortti vietiin

(15.01 20:15) 71-vuotiaan naisen lompakko ja siinä ollut pankkikortti varastettiin Harjavallassa tiistaina aamulla. Pankkikorttia yritettiin käyttää osuuspankin automaatilla, mutta nosto ei onnistunut. Nainen kävi automaatilla ennen anastusta. Ulkomaalaisen oloinen mies, joka vei lompakon pyöräkelkan korista on noin 170-senttinen ja kapeakasvoinen. Hänellä oli yllään beigevärinen toppatakin mallinen takki ja päässä tummanharmaa suippomallinen pipo. Havaintoja tekijästä, tämän kaverista sekä kulkuneuvosta voi soittaa poliisille numeroon 071 874 7555. Satakunnan Kansa

tiistai 15. tammikuuta 2008

Maahanmuuttajat taas kiinni Khat-huumeen salakuljetusyrityksestä


Taas on takavarikoitu kymmeniä kiloja khat-huumetta, tällä kertaa Vaasan lentokentällä. Khat-huume on tunnetusti somaleiden ja muiden itä-Afrikasta tulleiden maahanmuuttajien käyttämä huumausaine, jota on yritetty saada laillistettua mm. Kanadassa, somaleiden toimesta. (ktso. vieressä pyörivästä videobaarista). Tämä on sitä kulttuuria, jota meille suomalaisillekin yritetään tuputtaa väenväkisin ja kun emme hyväksy, meitä haukutaan rasisteiksi ja suvaitsemattomiksi! Tätä "kulttuuria" halajaa meille keinoja kaihtamatta mm. Astrid Thors, Tuija Brax, Anne Holmlund ja monet muut moku-uskovaiset ministerit, aina presidenttiä myöten.

Vaasan lentokentällä takavarikoitiin 40 kiloa khat-huumetta

14.1.2008 14:56

Tulli takavarikoi 40 kiloa khat-huumetta viime viikonloppuna Vaasan lentokentällä.

Huumausaineet löydettiin Tukholman lennolla tulleiden kolmen miehen matkatavaroista. Miehet ovat ulkomaalaistaustaisia, ja he asuvat Etelä-Suomessa, kerrotaan Vaasan tullista.

Takavarikkoon liittyvä esitutkinta on kesken.

Kyseessä on tullin ensimmäinen Pohjanmaalla tekemä khat-takavarikko. Muualla maassa takavarikkoja on tehty useita.

Tullin aiempien arvioiden mukaan Suomeen tuodaan vuosittain muutamia satoja kiloja khatia.

Khat-kasvin lehtiä pureskellaan, ja kerta-annos on noin 300 grammaa. Khatia on käytetty perinteisesti päihteenä itsenäisessä Afrikassa ja Lähi-idässä. Ilta-Sanomat


Vetoomus turvallisen lapsuuden puolesta


Ilta-Sanomat on perustanut adressin turvallisen lapsuuden puolesta. Asiahan on tietysti hyvä, pedofiilit on saatava pois tekosiaan tekemästä, se on selvä! Mutta missä on maininta maahanmuuttajien suhteessa suuremmasta osuudesta näihin lapsen hyväksikäyttöihin? Siitä ei sen paremmin Ilta-Hyysäri, kuin lapsiasiavaltuutettu Maria-Kaisa Aulakaan mainitse halaistua sanaa. Viime kesänä kirjoitin maahanmuuttaja-ahdistelijasta, joka pääsi kuulustelujen jälkeen vapaaksi jatkamaan tekosiaan. Somalimiehet Helsingin rautatieasemalla hyväksikäyttävät alaikäisiä syrjäytyneitä tyttöjä. Kukaan ei halua näihin puuttua, koska tekijät ovat maahanmuuttajataustaisia. Ilta-Hyysärin uutisessa mainitaan nuo kolme (mikä sekin on liikaa!) todennäköisesti suomalaistaustaista hyväksikäyttäjää, mutta ei mainitse yhtäkään maahanmuuttajaraiskausta, joita on jo kesän ja syksyn aikana tapahtunut kymmeniä. Turkkilaisyntyinen, kymmenvuotiaan raiskannut Mustafa Özen sai juuri tuomionsa, mutta siitä uutisesta ei mainita mitään!

perjantai 11. tammikuuta 2008

Mustalaiset ryöstivät vanhuksen Haukiputaalla


Jälleen ovat kulttuuriasuiset olleet kaupoilla, tällä kertaa Haukiputaalla. Valitettavasti vain usein näissä kaupoissa on häviäjänä alkuperäinen suomalainen vanhus. On se kumma, jos ei yleistää saa, mutta kun kumminkin lähes jokainen näistä "kaupoista" päätyy ryöstöön, niin miten sitten siitä pitäisi puhua, romaniasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja, Miranda Vuolasranta (SDP)? Tä, hä?

Varkaat veivät vanhuksen pankkikortin ja kaupittelivat vaatteita

10.1.2008 16:04

Haukiputaalaisen vanhuksen tililtä anastettiin alkuviikosta suuri summa rahaa. Varkaat pääsivät rahoihin käsiksi anastamalla pankkikortin ja sen tunnusluvun.

Poliisin mukaan romaniasuun pukeutunut nainen kaupitteli vanhuksen asunnon olohuoneessa vaatteita samaan aikaan kun toinen henkilö penkoi makuuhuonetta.

Makuuhuoneesta löytyi pankkikortti tunnuslukuineen.

Pankkikortilla nostettiin rahaa automaateista useaan eri otteeseen. Saalista poliisi luonnehtii huomattavaksi. Ilta-Sanomat 10.1.2008


torstai 10. tammikuuta 2008

Näin suomalaisia vanhuksia kohdellaan omassa maassaan


Olga Laajoki, 87, joutuu asumaan huonokuntoisessa talossaan, jota ei saa lämmittää, koska viranomainen oli asettanut hellan ja uunin käyttökieltoon. Jos samassa tilanteessa olisi maahanmuuttaja, Olgan avuksi olisi jo tullut leegio hyysäreitä huutamaan kovaan ääneen, kuinka viranomainen on rassiisti ja paha ihminen ja että Olgan on heti saatava kunnalta asunto. Mutta koska Olga on alkuperäinen suomalainen vanhus, häntä saa kohdella miten tahtoo, ilman, että Tuija Brax, tai Astrid Thorskaan puuttuisivat siihen.

Paleltuuko 87-vuotias Olga kotiinsa?

10.1.2008 07:01

- Kaikkea sitä elämässä sattuu, 87-vuotias Olga Laajoki huokaa pirtissään Oulun Sanginsuussa toppatakki yllään.

Toppatakki on hänen kodissaan tällä hetkellä välttämätön varuste, sillä Laajoki ei ole lämmittänyt 1700-luvulla rakennettua hirsitaloaan lainkaan maanantaisen sairaalasta paluunsa jälkeen.

- Olin sairaalassa neljä päivää. Sairaalassa ollessani koiria hoitanut ja taloa lämmittänyt poikani oli soittanut paikalle paloviranomaisen, joka oli laittanut uunin lämmityskieltoon, Laajoki selvittää. Laajoki on lämmittänyt talonsa tähän asti pirtin seinustalla kohoavalla vanhalla punaisella tiiliuunilla, sillä talossa ei ole sähkölämmitystä. Tiiliuuni on viranomaisarvion mukaan todella huonokuntoinen ja vaarallinen.

- Minulla ei ole muuta lämmitystä kuin uuni ja hella. Sähkölämmitystä sulaketaulu ei kestäisi.Suurin ongelma Olga Laajoelle on tällä hetkellä talon kylmyys, sillä pakkanen on viime päivinä pyörinyt kymmenen asteen tuntumassa.

- Ei täällä voi leninkisillään olla. Ilman lämpöä vesijohdot ja kukat jäätyvät, ja vettä tarvitsen joka päivä kun keitän ruokaa, Laajoki surkuttelee. - Nyt on kaiken lisäksi keskitalvi, ja tammihelmikuu ovat kovia kuukausia. En ole jääkarhu, enkä jaksa hypätä narua että pysyn lämpöisenä. Täällä minä sitten istun ja ihmettelen. Ilta-Sanomat


keskiviikko 9. tammikuuta 2008

Miksi kerjäläisiä on pakko päästää maahan?


Saamme nähdä keväällä, kun mahdolliset lumet sulavat ja aurinko alkaa taas lämmittämään, kuinka valtaisat kerjäläislaumat kansoittavat pääkaupunkimme katukuvaa. Ja muka mitään ei tälle ole tehtävissä? Varmasti on tehtävissä, jos vain päätösten tekijöillä on halua siihen! Ei mikään EU-, eikä muukaan kansainvälinen sitoumus pakota meitä suomalaisia ottamaan näitä huijareita tänne. Nämähän kuuluvat kansainvälisiin rikollisjärjestöihin, jotka kerjäämisen ohessa harjoittavat myös varkauksia, ryöstöjä ja kiristystä, joten helppo varmasti on estää näiden pääsy tänne. Mutta kun halutaan olla niin suvaitsevaisia, niin suvaitsevaisia ja samaan aikaan rahaa ei riitä kunnolliseen ja riittävään vanhusten- ja lastenhoitoon! Että taas sylettää!

Helsingin kaupunki valmistautuu yhä suurempien kerjäläisjoukkojen tuloon kaupungin kaduille. Isoa aaltoa odotetaan kevään lämpimiksi, ja viranomaiset pelkäävät sen tuovan mukanaan myös rikollisuutta.

"Suuri huolemme on, että Helsingissä toistuu sama kehitys, joka on nähtävissä Euroopan suurissa kaupungeissa ja esimerkiksi Oslossa. Siellä kerjäläiset ovat tuoneet mukanaan rikollisuutta ja muita lieveilmiöitä", turvallisuus- ja valmiusosaston päällikkö Hannu Hakala Helsingin hallintokeskuksesta sanoi tiistaina.

Hakala koordinoi viranomaisyhteistyötä Helsingissä.

Helsingistä on oltu yhteydessä Euroopan eri suurlähetystöihin kerjäläistilanteen kartoittamiseksi. Osloon Norjaan tehtiin opintomatka.

Kerjäläisten määrää Helsingissä säätelee Hannu Hakalan mukaan siitä, kuinka rohkaisevan viestin kerjäläisten nykyiset etujoukot välittävät kotikonnuilleen, lähinnä Itä-Euroopan romaniyhteisöön.

Kun Helsingin Sanomat haastatteli kerjäläisiä viime viikolla Helsingin keskustassa, he luonnehtivat tulotasoa parhaaksi Euroopassa.

Kaupunginhallitus pyysi viime vuoden lopussa valtioneuvostolta linjausta ilmiöön, "joka on tullut Helsinkiin jäädäkseen", kuten Hakala sanoi.

Sisäministeriön ohjeistus on paraikaa valmisteilla.

Tällä välin Helsingin hallintokeskus, järjestyspoliisi, ulkomaalaispoliisi ja erityissosiaalitoimi ovat sopineet yhtäläisestä linjasta suhtautumisessa kerjäläisiin.

Kerjääminen on Helsingissä Hakalan mukaan selkeästi "työnjohdettua toimintaa": "Tukikohtaverkosto on syntymässä. Jonkinlaiset doormanit (ovimies, vahtimestari) jakavat kerjäämispaikat ja seuraavat tuottavuutta. Rahat kertyvät yhteiseen kassaan." Helsingin Sanomat

maanantai 7. tammikuuta 2008

Poliisi huolissaan maahanmuuttajien rikoksista


Kerrassaan ihmeellistä tarinaa tulee lehdistä, näin uuden vuoden alkupäivinä. Aiemmin hyssyteltyjä tilastoja maahanmuuttajien suhteessa isompia rikollisuuslukuja julkaistaan nyt jopa Turun Sanomissa. Mistähän nyt tuulee, että valtalehti uskaltaa sanoa sen vihdoin ääneen, mikä näissä monikulttuurisuuskriittisissä blogeissa on sanottu jo vuosikausia. Alkaako äänestäjien paine vaikuttaa näin kunnallisvaalien alla, vai mikä on?

Turussa osuus väkilukuun suhteutettuna yli kaksinkertainen

Maahanmuuttajien rikosten määrä huolestuttaa poliisia

Poliisi on huolestunut ulkomaalaistaustaisten henkilöiden rikollisuuden kasvusta. Turun poliisille viime vuonna ilmoitetuissa rikoksissa ulkomaalaistaustaisten osuus väkilukuun suhteutettuna oli yli kaksinkertainen suomalaisiin verrattuna. Tilastot ulottuvat joulukuun alkuun.

Turun asukkaista ulkomaalaistaustaisia on noin kuusi prosenttia, mutta heidän osuutensa poliisille viime vuonna ilmoitetuista rikoksista oli lähes 13 prosenttia.

Tilastoissa ovat mukana myös turistien tekemät rikokset.

Ulkomaalaistaustaisten epäiltyjen osuus oli erityisen korkea seksuaalirikoksissa, ryöstöissä ja pahoinpitelyissä.

Nuorten tekijöiden osalta hälyttävin tilanne on ryöstöissä ja kiristyksissä, joissa 42 prosenttia epäillyistä oli ulkomaalaistaustaisia.

Sen sijaan vahingontekoihin, kuten paikkojen töhrimiseen, ulkomaalaistaustaisten epäillään syyllistyneen huomattavasti suomalaisia harvemmin.

Turun Sanomat kävi lisäksi läpi 25 viikon ajalta viime vuonna Turun käräjäoikeuden käsiteltäviksi päätyneet syytteet. Nimeen perustuneen tarkastelun perusteella syytetyistä oli ulkomaalaistaustaisia 17 prosenttia.

Hälyttävät rikostilastot on otettu esille Turun kaupungin riskikartoituksessa, jonka tekemisessä ovat mukana kaupungin lisäksi poliisi ja pelastuslaitos.

- Erityisesti nuorten osalta jotakin on tehtävä pian. Meillä ei ole varaa menettää tätä sukupolvea, korostaa Turun poliisipäällikkö Tapio Huttunen. TS