perjantai 30. toukokuuta 2008

Ei tämäkään saa olla totta!


Seitsemästä kahteentoistavuotiaiden jengi ryöstää viisivuotiaan kotiavaimet ja kännykän? Ei tämä oikeasti voi olla totta, tai jos on, niin kaikkien näiden lasten vanhempia, myös ryöstetyn, pitäisi voida syyttää lasten heitteillejätöstä! Ei viisivuotiasta voida laittaa kotimatkalle (päiväkodista?) yksinään! Eikä seitsenvuotias voi kuulua jengiin! Ei helvetti, jokin ei nyt täsmää!

Lehti: Lapsikopla ryösti viisivuotiaan Vantaalla
30.5.2008 12:09

Kolmen lapsen kopla ryösti viisivuotiaan pojan Vantaalla torstaina. Ryöstäjät potkivat, hakkasivat ja viiltelivät uhria puukolla, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden tietojen mukaan järkyttävä tapahtuma sattui torstaina iltakuuden aikaan Vantaan Peijaksessa, viisivuotiaan pojan ollessa matkalla leikkikentältä kotiin.

Saaliiksi kolmikko sai pikkupojan avaimet ja kännykän. Ryöstön jälkeen lapset sytyttivät läheisen leikkikentän rakennuksen tuleen.

Ryöstäjäkolmikon henkilöllisyys on poliisin mukaan selvillä. Epäillyistä kaksi on kaksitoistavuotiaita ja yksi seitsemänvuotias.

Puukko löytyi

Ilta-Sanomien mukaan ryöstön uhri pääsi omin voimin kotiinsa, mutta oli niin järkyttynyt, ettei aluksi muistanut ahdistelijoidensa nimiä. Myöhemmin nimet kuitenkin selvisivät äidin avulla. Äiti teki tapahtuneesta ilmoituksen poliisille.

Poliisit eivät vielä ole tavoittaneet ryöstäjiä, mutta ryöstössä käytetty puukko löytyi poltetusta rakennuksesta.

Ei kommentteja: