torstai 29. toukokuuta 2008

Vietnamilainen pariskunta yrittää huijausta


Kun joku on onnistunut huijauksessaan kirkon kautta, on pian sankka joukko rikollisia laittomia maahanmuuttajia yrittämässä samaa. Tällä kertaa vietnamilainen pariskunta yrittää saada miehelle lupaa jäädä maahan, vaikka mies on jo tuomittu karkotettavaksi rikosten vuoksi. Eikö voitaisi jo sopia kirkon väki, että ette yritä leikkiä laupiasta samarialaista rikollisten maahanmuuttajien kanssa? Menkää vaikka sinne Vietnamiin julistamaan laupeuttanne, jookosta? Alkuperäiset suomalaisethan te olette jo hylänneet, vaikka me teidätkin rahoitamme kirkollisveroillamme.

Poliisi pidätti karkotettavan vietnamilaisen
29.5.2008 19:16

Turun poliisi pidätti tänään vietnamilaisen miehen, jolla ei ole voimassaolevaa oleskelulupaa maahan.

Vuonna 2004 maahan saapunut mies ei saanut jatkoa oleskeluluvalleen ja hänet karkotetaan perjantaina. Valitusprosessi korkeimpaan hallinto-oikeuteen on yhä kesken.

Mies oli tänään iltapäivällä vaimonsa kanssa kuultavana Turun poliisilaitoksella. Hän oli hakenut apua Turun Henrikinseurakunnalta, jonka edustajat olivat miehen tukena kuulusteluissa.

Seurakunnan mukaan mies on koulutukseltaan insinööri, joka tuli Suomeen töihin vuonna 2004 ja avioitui vietnamilaissyntyisen naisen kanssa vuonna 2006. Nainen on Suomen kansalainen ja hänellä on edellisestä avioliitosta yksi lapsi. Seurakunnan mukaan pariskunta on osallistunut lapsettomuushoitoihin. Iltalehti


Ei kommentteja: