perjantai 16. toukokuuta 2008

Romani tuomittiin kymmeneksi vuodeksi taposta Mäntsälän tanssilavasurmasta


"Kulttuurin" vuoksi suunnitellusti murhannut Mertzi Mikael Valentino Lindgren tuomittiin taposta (ei siis suunnitellusta murhasta, kuten oikeasti kävi) kymmeneksi vuodeksi vankeuteen. Kun kyseessä on hyysäreiden lempilapsi, päässee Mertzi varmaankin hyvän käytöksen ansiosta kahdella vuodella ja saa sitten hyvän eläkkeen päälle. Varmaankin.

Tuusula, STT
Mäntsälän tanssilavasurmaaja on tuomittu kymmeneksi vuodeksi vankeuteen taposta. Tuomittu Mertzi Mikael Valentino Lindgren ampui helsinkiläistä miestä viidesti viime juhannuksena Suurlavan sisäänkäynnillä.
Oikeuden mukaan ampumisen motiivina oli kahden romanisuvun edustajan riita väistämisvelvollisuudesta. Helsinkiläismiehen ja ampujan sukujen välit olivat vihamieliset, sillä uhrin suvun jäsen oli surmannut ampujan sukulaisen vuonna 1965.
Ampumisen aikaan tekijä oli 20-vuotias ja uhri 18-vuotias. Syyttäjä vaati ampujalle tuomiota murhasta, mutta oikeuden mukaan teko ei ollut vakaasti harkittu. Kyseessä ei ollut myöskään kosto.
Aiemmin jutussa oli syytettynä myös kaksi muuta miestä. Heidän syytteensä kaatuivat viime vuoden lopulla. TS

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

kyllä sä olet kirjoittanut täyttä paskaa suomeksi sanottuna,et tiedä mistä kirjoitat,ei ole oikeaa juornalismiä tässä sun kirjoituksessa,annan yhden neuvon etsi totuutta ja kirjoita sitä tai vaihda ammatia