keskiviikko 7. toukokuuta 2008

RKP haluaa lisätä maahanmuuttoviraston valtaa


Ole Norrback, tuo RKP:n Martti Ahtisaari, on ollut selvitysryhmän johdossa, jonka tuloksia ja suosituksia me alkuperäiset suomalaiset voimme vain kauhulla odottaa. Norrbackin selvitysryhmän mukaan on Maahanmuuttovirastolle annettava lisää valtaa päättää siitä, paljonko Suomeen otetaan maahanmuuttajia ja mistäkin maasta. Kauhuskenaarion todellisena piikkinä on se, että lisätään maahanmuuttajia maista, joiden "kulttuuriin" ei työnteko kuulu. Eli annetaan ymmärtää, että mahdolliset tulijat olisivat tulossa töihin, mutta totuus on kuitenkin toinen. Lisää veronmaksajien taakkaa lisääviä sosiaalivirastojen asiakkaita vain, ei mitään muuta, ja vielä pikakäsittelyllä, jopa viikossa, siinä on Norrbackin selvitysryhmän tulos ja sanoma suomalaisille!

Selvitysmies Ole Norrback ehdottaa merkittäviä muutoksia maahanmuuttohallintoon sujuvan maahanmuuton lisäämiseksi Suomeen. Norrback luovutti tiistaina Maahanmuuttohallinnon ja Maahanmuuttoviraston toiminnan kehittämistä koskevan raporttinsa maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsille.

Norrbackin raportissa on yli 30 ehdotusta peruslinjausten toteuttamiseksi.

Selvitysmies painottaa peruslinjauksissaan työvoiman maahanmuuton lisäämistä, kotouttamisen tehostamista sekä Maahanmuuttoviraston ja maahanmuuttohallinnon toimintakulttuurin uudistamista asiakaslähtöisesti palvelua parantamalla ja käsittelyprosesseja nopeuttamalla. Lisää US:ssa


Ei kommentteja: