maanantai 2. kesäkuuta 2008

Tummaihoinen raiskasi alaikäisen Tampereella


Tampereella sitä sattuu ja tapahtuu. Alaikäisen seuraan oli lyöttäynyt "tummaihoinen" mies, joka ilmeisesti oli antanut jotain tyrmäystippoja tytölle. Tyttö oli herännyt vasta aamulla horteestaan ja havainnut tulleensa raiskatuksi. Karattuaan raiskaajaltaan, tyttö teki rikoilmoituksen. Siis haloo nuoret tytöt! Ettekö oikeasti tajua, että nämä ihqut "tummaihoiset" ovat liikkeellä ainoastaan pahat mielessä! Eivät he kutsu teitä kotiinsa/majapaikkaansa/luolaansa pelkästään teelle ja keskustelemaan! Jestas sentään!
Myös kaksi muuta naista raiskattiin, joista toisen raiskaajan tuntomerkit viittaavat myös ulkomaalaiseen kulttuurinrikastuttajaan.

Kolme naista raiskattiin Tampereella, poliisi kaipaa havaintoja

02.06. - 18:04 (Luotu: 11:50)

Ainakin kolme naista joutui raiskaajan uhriksi Tampereella viime viikonlopun aikana.

Alaikäinen nuori nainen raiskattiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Tampereen keskustassa yksityisasunnossa lähellä Takon tehdasta. Kun uhri heräsi aamulla ja huomasi tulleensa raiskatuksi, hän pakeni asunnosta.

Hän oli ajautunut yön aikana tummaihoisen, murtaen suomea puhuvan noin 30-40-vuotiaan miehen seuraan. Naisella ei ole selkeää kuvaa illan tapahtumista, mutta Laukontorin ja Alarannan seudulla liikkuneet ovat saattaneet kiinnittää huomiota hänen käytökseensä.

Noin 30-vuotias nainen raiskattiin sunnuntaina Tampereen Tesomalla Tesoman valtatie 26:n kohdalla nurmialueella noin kello 16 aikaan. Uhrin mukaan teko tapahtui lähellä tietä, joten joku on saattanut nähdä sen. Tekoon syylliseksi epäilty on noin 50-vuotias, olemukseltaan siisti, lyhythiuksinen mies. Hänellä oli yllä punainen teepaita, tummat sortsit ja mukana tumma pyöräilykypärä.

Kolmas raiskaus tehtiin Tampereen keskustassa Ristikadulla porraskäytävässä sunnuntaina juuri ennen puolta yötä. Kun uhri lähti kotiin Satakunnan kadulla sijaitsevasta pubista, hän huomasi tumman noin 180-190 senttiä pitkän miehen seuraavan häntä.

Mies pääsi teräaseella uhaten porraskäytävään ja pakotti uhrin seksuaaliseen kanssakäymiseen. Mies pakeni paikalta, kun teko keskeytyi häiriön takia. Miehen pako on saattanut herättää ohikulkijoiden huomion.

Miehellä oli yllään tummat farmarit ja tumma teepaita. Hänen oli parransänki ja siististi leikatut hiukset.

Poliisi toivoo silminnäkijä raiskauksista poliisin numeroon 07187 40131.

Aamulehti

Ei kommentteja: