maanantai 31. joulukuuta 2007

Hyvää Uutta Vuotta 2008!


Kulunut vuosi 2007 on ollut alkuperäisen suomalaisen kannalta erityisen raskas. Raiskauksia, huijauksia, veropetoksia jne. Alkuperäinen suomalainen jaksaa ja kestää, maksaa verot mukisematta, hiukan nurisee, mutta siinä kaikki! Tulevana vuonna olkaamme rohkeampia, näyttäkäämme kaikille moku-uskovaisille, että olemme tämän maan valtiaita, kansalaisia, joita eivät todellakaan ole nuo fattasta rahaa keräävät suomalaisten veronmaksajien kustannuksella elävät maahanmuuttajat, jotka tulevat elämään meidän rahoillamme, meidän keskuuteemme.

Olkaamme rohkeita, näyttäkäämme kaikille, että me elämme tässä maassa, me jotka maksamme tämän maan kustannukset. Olkaamme pelottomia, vaikka viranomainen sanoisi meille, että olemme rasisteja, mitä emme todellakaan ole, vaan olemme vain oman maan, oman synnyinmaan kansalaisia, jotka puolustamme oman synnyinmaamme kunniaa, kuten ne, jotka puolustivat sitä kunniaa vaikeina vuosina 39-45.

Puolustakaamme tämän maan kunniaa pelottomasti, vastoin monikulttuurisuususkovaisten huijariviranomaisten ja kansanedustajien tahtoa, jotka haluavat vain meidän suomalaisten, tosi suomalaisten loppua ja menehtymistä. Siksi meidän täytyy olla vahvoja, ja vastustaa moku-uskovaisen virkamiehen ylivaltaa, kuten esi-isämme vastustivat aikanaan torpparilaitosta ja virkamiesten ylivaltaa, kartanonomistajien tahdosta riippumatta!

Siis Hyvää Uutta Vuotta 2008 kaikille tosi suomalaisille!

Ei kommentteja: