lauantai 29. joulukuuta 2007

Lisää veropainetta alkuperäisille suomalaisille veronmaksajille


Suomen väkiluku kasvaa hallitsemattomasti viranomaisten maahanmuuttopolitiikan ansiosta. Suomen väkiluku kasvoi 26000:lla, yksinomaan ulkomailta tulleiden maahanmuuttajien vuoksi. Ja kun tiedetään, kuka on tämänkin invaasion maksumies, eli suomalainen veronmaksaja, sillä näistä maahanmuuttajista yksikään ei tuota verotettavaa tulosta ensimmäiseen sukupolveen, niin ihmetellä täytyy päättäjien lyhytnäköisyyttä. Ja kun samaanaikaan maassa jo olevien maahanmuuttajien syntyvyys on kaksinkertainen alkuperäisiin suomalaisiin verrattuna, ei tarvitse olla mikään matemaattinen nero huomatakseen, että suomalaiset on hävitetty väestörakenteesta jo muutaman vuosikymmenen aikana. Että paljon kiitosta vaan Tuija Brax, Astrid Thors ja muut monikulttuuriuskovaiset! Kukahan maksaa verot sitten vuosikymmenien päästä, jotta fattasta riittäisi ammennettavaa? Ai niin: " Mitä välii, kato se rahahan ei ole keneltäkään poissa, sehän tulee niinqu fattast!" Samalla logiikalla, sähkökin tulee pistorasiasta!

Suomen väkiluku kasvaa tänä vuonna erityisesti lisääntyneen maahanmuuton vuoksi. Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Suomeen muutti vuonna 2007 ulkomailta 25 900 ihmistä, mikä on enemmän kuin koskaan itsenäisyyden aikana.

Kun luvusta vähennetään Suomesta ulkomaille muuttaneet, muuttovoittoa arvioidaan kertyvän ennätykselliset 13 500 henkeä.

Suomen väestönkasvu on tänä vuonna suurinta 15 vuoteen. Suomessa asui vuoden lopulla arviolta 5,3 miljoonaa ihmistä.

Väkiluku on kasvanut tänä vuonna noin 23 000 hengellä eli 0,4 prosenttia.

Väestön määrä lisääntyy suhteellisesti eniten Uudenmaan, Pirkanmaan ja Itä-Uudenmaan maakunnissa. Asukkaiden määrä taas vähenee suhteellisesti eniten Etelä-Savossa ja Kainuussa.

Suomeen syntyi tänä vuonna 200 lasta vähemmän kuin viime vuonna. Kunnista 41:ssä syntyneiden lasten määrä jäi alle kymmeneen.

Kaikkiaan tänä vuonna syntyi arviolta 58 600 lasta. Syntyneitä on 9 500 enemmän kuin kuolleita.

Suomessa solmittiin tänä vuonna avioliittoja eniten 25 vuoteen, yhteensä 29 600.

Tilastokeskuksen väkilukuarvio perustuu tammi-marraskuun ennakkotietoihin väestönmuutoksista. Ilkka

Ei kommentteja: