perjantai 21. joulukuuta 2007

Kahden mustalaisveljeksen syytteet nurin käräjäoikeudessa


Kahden mustalaisveljeksen avunantosyytteet Mäntsälän raa'assa tanssilavasurmassa ovat menneet nurin Tuusulan käräjäoikeudessa. Eli suomeksi sanottuna: murhassa avustaneet veljekset eivät saaneet tuomiota, koska ovat mustalaisia. Heidän kulttuuriinsa kun kuuluu oikein nyt oikeuden päätöksellä lupa avustaa murhassa ja sen suunnittelussa ja toteutuksessa. Ja vielä ampujankin rikollisuus tutkitaan uudestaan, onko hän syyllistynyt ylipäätänsä mihinkään rikokseen. On nämä Suomen oikeusoppineet kyllä viisaita!

Kahden veljeksen syytteet nurin tanssilavasurmassa

Tuusulan käräjäoikeus on hylännyt kahden veljeksen murhasyytteen Mäntsälän tanssilavaan kytkeytyvässä surmajutussa. Kolmas veli passitettiin mielentilatutkimukseen. Hän ampui uhriaan viime juhannuksena Suurlavan sisäänkäynnillä. Oikeus ei löytänyt näyttöä siitä, että veljet olisivat auttaneet ampujaa. Käräjäoikeus ratkaisee mielentilatutkimuksen jälkeen, mihin rikokseen ampuja on syyllistynyt. TS


2 kommenttia:

keijo_m kirjoitti...

Hyvä Arvo Suomalainen. Enpä oikein usko että veljekset vapautettiin syytteestä mustalaisuutensa tähden.
Ei pidä myöskään unohtaa että kyseessä oli uhri joka myös kuului tuohon samaan ryhmään.

Eli jos halutaan antaa tahallisesti väärä kuva asiasta, niin voihan sen siinä tapauksessa nähdä näinkin.
Kaksi miestä mäntsälän ampuma tapauksessa, vapauttettin syyteestä avun antoon murhaan. Koska uhri oli MUSTALAINEN.
Huomaatko hyvä lukia. Että asian voi nähdä monelta eri kannalta.

en usko että kumpikaan näkö kulma olis se oikea näistä kahdesta. Uskon kylläkin että jotain on pahasti vialla meidän oikeus yhteis kunassamme. Teko oli mielestäni raalla tavalla suoritettu. Mutta ei pidä tuomita kansalaisuuden perusteella. Ei etes esittää aiaa siinä vääränlaisessa valossa, Jossa Arvo suomalainen on tehnyt.
Joka tahallisesti. Tai sitten hänen näkökykynsä on todellakin suppee.
Murhaaminen on aina tuomitseva teko. Oli sen tehnyt sitten romaani tai valkolainen. Kirjoittanut. Asiaan kuulumaton romaani.

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Kiitos kommentista!