maanantai 3. joulukuuta 2007

Suomalaisuutta pilkataan itsenäisyysjuhlassa Vantaalla


Joku moku-uskovainen on keksinyt taas uuden tavan pilkata Suomea ja suomalaisuutta järjestämällä maahanmuuttajien itsenäisyysjuhlan tulevana itsenäisyyspäivänä Vantaalla. Jotta asia tehtäisiin uskottavaksi, on mukaan saatu joitakin veteraanijärjestön edustajia. Taitaa vaan nuo veteraanijärjestön edustajat olla joko moku-uskovaisia poliittisesti valittuja veteraanijärjestöjen nykyjohtajia, tai sitten muutama seniiliydessään ymmärtämätön aito veteraani, jotka eivät edes ymmärrä, mihin heidät on raahattu istumaan muutamaksi tunniksi. Näin kertoo moku-uskovaisten pää-äänenkannattaja Hyysäri verkkosivuillaan. Siis nuo Suomea hyväksikäyttävät, fattan rahoilla elelevät kulttuurinrikastuttajat saavat taas verorahoilla järjestetyn juhlan, jossa voidaan moku-uskovaisten kanssa tehdä pilkkaa sotaveteraaneista ja muista tämän maan hyväksi uhrautuneista ja suomalaisista veronmaksajista! Voi aikoja, voi tapoja! Joku valveutunut kansalainen oli näemmä ehtinyt jo kommentoida samaa tuonne Hyysärin uutisen kommentointiosioon, ihme, että oli saanut kommenttinsa läpi. Pian se varmaankin poistetaan sieltä!

Vantaalla järjestetään kaupungin ensimmäinen monikulttuurinen itsenäisyyspäiväjuhla 6. joulukuuta.

Itsenäisyyspäivän juhlaan Vantaan aikuisopiston juhlasalissa osallistuvat maahanmuuttajajärjestöjen lisäksi myös veteraanijärjestön edustajat.

Tilaisuudessa myönnetään ensimmäisen kerran myös Kulttuuriseppä-palkinto. Se luovutetaan vantaalaiselle yhteisölle tai henkilölle työskentelystä monikulttuurisen Vantaan kehittämiseksi. Helsingin Sanomat


Ei kommentteja: