maanantai 31. joulukuuta 2007

Maahanmuuttajien Tuki ry:n johtajaa epäillään avustuspetoksista


Ali Qassim, tuo aina julkisuudessa pönöttävä yhdistyksen puuhamies, on jäänyt kiinni yhdistyksen rahoilla kikkailemisesta. Minä olen jo vuosi sitten Finlandia Foorumissa epäillyt miestä yhdistyksen avustusrahojen valuttamisesta omiin taskuihin, mutta nyt vasta veroviranomaiset, ilmeisesti virkavirhesyytösten pelossa, ovat tehneet tutkintapyyntöä poliisille. Sitä saa mitä tilaa! Kuinka paljon näitä aliqassimeita onkaan maassamme höynäyttämässä moku-uskovaisia maahanmuuttoviranomaisia ja ministereitä?

Yhdistyksen entistä toiminnanjohtajaa ja hallituksen puheenjohtajaa epäillään törkeästä avustuspetoksesta. Yhdistys lopetti toimintansa vuonna 2005.
Poliisi epäilee, että johtajat ovat käyttäneet valtion kehitysyhteistyöhankkeisiin myöntämästä noin 100 000 eurosta 20 000-30 000 euroa omiin palkkoihinsa, verovelkojen maksuun ja yhdistyksen yleisiin kuluihin.
Rahat oli tarkoitus käyttää orpojen ja pakolaisten kouluttamiseen Somaliassa sekä prostituoitujen ja hyväksikäytettyjen nuorten tukemiseen Filippiineillä.
Epäillyt ovat kiistäneet syyllisyytensä.Esitutkinta on lähes valmis ja tapaus viedään syyttäjälle ensi vuoden alussa.Törkeän avustuspetoksen rangaistusasteikko on neljästä kuukaudesta neljään vuotta vankeutta.IL

Ei kommentteja: