torstai 13. joulukuuta 2007

Maahanmuuttajajengit terrorisoivat Kööpenhaminaa


Vakavia uutisia on tullut Köpiksestä. Siellä maahanmuuttajajengit terrorisoivat kaupunkia ja viranomaiset pelkäävät, että tilanne riistäytyy täydelliseksi sodaksi. On meillä ilmeisesti tuuria ollut täällä Suomessa, että ko. jengit eivät ole löytäneet vielä Suomea ja että vielä maahanmuuttajamäärät ovat olleet senverran pieniä, toisin kuin muissa pohjoismaissa, että nämä maahanmuuttajajengit eivät ole päässeet kasvamaan niin suuriksi missään lähiöissä, että niistä olisi ollut suurempia ongelmia, vielä. Vaikkakin meilläkin, ovat maahanmuuttajat jo kunnostautuneet mm. Espoossa, jossa ammuskelu on ollut tavanomaisempaa, kuin muissa pääkaupunkiseudun lähiöissä. Turussa, Varissuolla, maahanmuuttajat ovat jo aikaansaaneet joukkopaon alkuperäisten suomalaisten keskuudessa ko. lähiöstä. Moni varmaankin muistaa myös Helsingin taannoiset somalien aiheuttamat ryöstöaallot Helsingin keskustassa. Vantaalla on myös ollut vakavia ongelmia.

KÖÖPENHAMINA. Mies kuoli ja toinen haavoittui Kööpenhaminassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä tuliasein käydyssä jengien välienselvittelyssä. Miehet kuuluivat tunnettuun maahanmuuttajajengiin.

Uhreja hoitaneen sairaalan pihalle ilmestyi samaan porukkaan kuuluvia "suojelijoita" estämään mahdolliset myöhemmät ampumiset. Poliisi löysi eräästä autosta ladatun pistoolin. Lisää tästä

Ei kommentteja: