perjantai 10. elokuuta 2007

Tsetseenit huijattiinkin Suomeen?


Tsetsenian kulttuuriministerin mukaan turvapaikkaa hakenut kansantanhuryhmä onkin nyt siis huijattu Suomeen! Kuka huijasi ja mitenkä? SPR? Työvoimaministeriö? Matti Vanhanen? Tarja Halonen? Kuka, mitä, häh? Tietenkin tämä on mahdollista, koska Suomessa on jo niin paha työvoimapula, että kaikki kynnelle kykenevät on saatava tänne keinoja kaihtamatta.


Tshetshenian kulttuuriministerin mukaan Suomesta poliittista turvapaikkaa hakenut tshetsheeniryhmä huijattiin Suomeen. Ministeri Dikalu Muzykajevin mukaan ryhmä haluaa palata Tshetsheniaan. Yhteensä 17 hengen tshetsheeniryhmä haki Suomesta poliittista turvapaikkaa sunnuntaina.Turun Sanomat
.

1 kommentti:

Petri Krohn kirjoitti...

Poliisin esitutkinta-aineiston mukaan keskeinen henkilö ryhmän Suomeen tuomisessa ja "turvapaikka-huijauksessa" oli Heidi Hautala.

Mikael Storsjö toi Suomeen terroristi Doku Umarovin avainjoukkoa

Heidi Hautalan (vihr.) ja Mikael Storsjön (vihr.) perustaman Finrosforumin aktivisti Oksana Chelysheva (Оксана Челышева) ehdotti 9.3.2007 sähköpostissaan Storsjölle ja PEN-klubin aktivistille Iida Simekselle (vihr.), että Finrosforum järjestäisi tsetseeniryhmän laittomasti Suomeen valheellisen esiintymiskutsun avulla. Suomen ulkoministeriö rahoittaa Finrosforumin toiminnan. Chelysheva kirjoitti: "Olisiko mahdollista toivoa, että joku järjestäisi ulkomaankiertueen, jotta he voisivat yhdessä mennä ulos Tshetsheniasta ja kysyä turvapaikkaa toisessa maassa?” Simes innostui ja kysyi Storsjöltä, että ”järjestetäänkö mimmeille konsertti?” Seuraavana päivänä suunnitelmaa hiottiin Amnestyn johtajan Frank Johanssonin vaalibileissä Helsingissä Hämeentiellä ravintolassa. Tämä sama Frank Johansson osti talon pihoineen Pohjan seurakuntaneuvoston jäseneltä Olavi Saariselta, joka on lehdissä sittemmin voimakkaasti lausunut valheita kirkkoherra Juha Molarin asumisesta Venäjällä!

Storsjö oivalsi 14.3.2007 (kello 13:55:05) varoittaa rahankeräyksen julkisuusongelmasta: järjestäjät eivät halunneet keskusteluihin mukaan tohtori Johan Bäckmania eikä Hautala saisi julkisesti ryvettyä asiassa. Poliisi kuuli 23.11.2007 Hautalaa, joka esiintyi tietämättömänä hankkeesta. Vähän ajan kuluttua tiimi istui rinnatusten Finrosforumin pöydän ääressä.


Valehteliko Heidi Hautala poliisikuulustelussa? FINROSFORUM osallistui islamistiterroristien laittomaan maahantuontiin

Oksana Chelysheva lähettää 9.3.2007 kiinnostavan sähköpostin Mikael Storsjölle ja PEN-klubin aktivistille Iida Simekselle. Heidi Hautalan ja Storsjön perustaman "suomalais-venäläisen kansalaisfoorumin" (FINROSFORUMin) aktivisti Chelysheva ehdottaa, että FINROSFORUM järjestäisi laittomasti maahan tsetseeniryhmän valheellisen esiintymiskiertuekutsun varjolla. Tarkoitus on toimia siten, että "kuoroksi" kutsutulle ryhmälle saadaan väärennetyn kutsun perusteella väärin perustein myönnetyt viisumit, ja Suomeen päästyään ryhmä hakee turvapaikkaa ja jää pysyvästi maahan. Chelysheva ei yhtään kainostele asiaa esittäessään: "Would it be possible to hope that somebody would organize a tour abroad so that they can flee Chechnya all together and ask for asylum on some country?" Chelysheva tiedustelee. Iida Simes innostuu asiasta heti ja kysyy Storsjöltä: "Järjestetäänkö mimmeille konsertti?" Iidan viestin perusteella suunnitelmaa on tarkoitus hioa seuraavana päivänä Amnestyn Frank Johanssonin vaalibileissä.

Suomesta on hänen mielestään "enemmänkin kuin OK". Tämä todistaa, että myös Storsjön aikeena on saada ryhmä laittomasti Suomeen. Mutta eniten Storsjö oli huolestunut Heidi Hautalasta. "En haluaisi että Heidi ryvettyisi sellaisessa asiassa", hän kirjoittaa. Storsjö siis ymmärtää suunnitelmansa laittoman luonteen. Hautalan suojelemiseksi Storsjö ehdottaa, että laiton maahantuonti suunnitellaan ja peitellään paremmin. Storsjö kirjoittaa: "Siksi asiasta pitäisi tehdä toimintasuunnitelma, josta ei kovinkaan laajasti puhuta."