tiistai 7. elokuuta 2007

Kolme lasta surmattu Espoossa



Tässä nähdään, kuinka lapsiperheisiin kohdistuneet leikkaukset ovat saaneet taas traagisen seurauksen, kolme pientä lasta on löytynyt surmattuna Espoossa. Rahaa riittää maahanmuuttajien uusiin nahkasohviin, mutta ei suomalaislasten ja -perheiden hyvinvointiin!

Edit: Pidätetty äiti on osoittautunut aasialaistaustaiseksi. Uusissa lehtijutuissa on kerrottu myös, kuinka Suvela on ongelmalähiö. Epäilemättä näin on ja lisää ongelmalähiöitä on tulossa, maahanmuuton jatkuessa hallitsemattomana. Tuossa IS:n jutussa osui silmään myös kommentti asumisoikeusasunnon eteenpäinvuokraamisesta. Tietääkseni se on kiellettyä, sillä asumisoikeusmaksu on sidottu indeksiin. Toisaalta, tiedän talossamme (Hgin Kaup. vuokratalo) huoneiston, jossa postinkantajan mukaan asuisi kuusi erinimistä henkilöä ja porukka vaihtuu tuhkatiheään, mutta sama nimi säilyy ovessa, eli joku tekee siinä mukavaa tiliä. Jos laskettaisiin vaikka á 200€/asukki, ja asunnon vuokra on alkuperäiseltä n. 500€, saa jälleenvuokraaja mukavasti tiliä 1000€/kk.
Kaupungin vuokra-asunnonkin edelleenvuokraus on kiellettyä toimintaa.

Kolme lasta on löydetty kuolleena asunnosta Espoosta, kertoo poliisi.

Alustavien tutkimusten perusteella alaikäiset lapset on surmattu. Poliisi on ottanut teosta epäiltynä kiinni lasten vuonna 1967 syntyneen äidin.

Lapset löydettiin eilen kerrostaloasunnosta Suvelasta läheltä Espoon keskusta.

STT/Aamulehti

Ei kommentteja: