keskiviikko 22. elokuuta 2007

Onko tässä mitään järkeä?


Entisen presidentin, Martti Ahtisaaren, maailmanhalaajajärjestö CMI aikoo tuoda veronmaksajien kustannuksella sunni-ja shiiamuslimeja sovittelukokoukseen Suomeen. Minkä tähden suomalaisten täytyy maksaa kaikenmaailman kahinoitten selvittelyjä? Eikö olisi oman maankin asioissa selvittelyä, vaikkapa sairaanhoitajille luvattujen palkankorotusten muodossa, josta nyt taistellaan, että luvattiinko vai eikö luvattu. Martti Ahtisaaren järjestö toimii ainoastaan ja vain siis veronmaksajien tuella. Kyllä tuo demarimafioso tulee kalliiksi Suomen kansalle vielä eläkkeellä ollessaankin.
CMI:n hallintojohtajan Meeri-Maria Jaarvan mukaan seminaarissa on tarkoitus tarkastella Pohjois-Irlannin ja Etelä-Afrikan rauhanprosesseja ja keskustella, voisiko niistä saaduista kokemuksista olla hyötyä Irakin kriisin ratkaisussa.
Tapaamisen tarkka osallistujalista ei ole vielä tiedossa, mutta tavoitteena on saada paikalle Irakin sunni- ja shiiamuslimien poliittisia edustajia. Lisäksi tapaamiseen saapuu Pohjois-Irlannin ja Etelä-Afrikan rauhanprosesseissa mukana olleita ihmisiä kertomaan kokemuksistaan. Irakin hallituksen edustajia seminaariin ei ole tulossa. YLE uutinen tästä

Ei kommentteja: