perjantai 10. elokuuta 2007

Afrikkalaismies raiskasi pikkutytön Vantaalla!



Tämä niljake oli ollut epäiltynä jo viime vuodesta samoista tekosista, mutta haastemies ei ollut tavoittanut miestä. Haastemies!!! Eikö tällaista etovaa otusta voida hakea oikein poliisivoimin, jos halua olisi!? Ei taida vain poliiseilla olla valtaa etsiä afrikkalaisia, koska siitä saattaisi nousta häly. Sen sijaan annetaan kutaleen tehdä lisää tekosiaan kaikessa rauhassa. Samoin kävi täällä Itä-Helsingissä, meidänkin taloyhtiössä viime vuonna, poliisit hidastelivat tahallaan, jolloin tuo palestiinalainen hyväksikäyttäjä pakeni kotimaahansa. Tämä palestiinalainen ehti työskennellä Helsingin päiväkodeissa työllistettynä vuosikaudet, ties mitä hän oli siellä tehnyt lapsille. Kyllä taas oksettaa oikein urakalla! Toivottavasti tuo tämänkertainen lapsenraiskaaja salvetaan vankilassa!
Lue myös: Pikkutytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin

Poliisi on ottanut kiinni vantaalaisen miehen epäiltynä 5-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Poliisi epäilee, että 27-vuotias afrikkalaissyntyinen mies houkutteli tytön asuntoonsa Martinlaaksossa viime sunnuntaina.

Tapaus sattui Martinlaaksossa sunnuntaina. Tyttö katosi, kun hän oli käymässä kaupassa vanhempansa kanssa. Vanhemmat ilmoittivat epäilyistään poliisille keskiviikkoa tytön kerrottua asiasta. Poliisi sai epäillyn kiinni perjantaina. Iltalehden koko juttu tästä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti mamujen tekemiä törkeitä lapsenraiskauksia tulee nopeasti lisää. Ikävä kyllä se taitaa olla ainoa asia, murtaisi tabun ja saisi aikaan keskustelua meneillään olevasta kansallisesta itsemurhasta, jota ihmisille kaupataan rikkautena ja voimavarana.

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Toivottavasti ei tule lisää! Astrid Thorsin kaltaiset maahanmuuttouskovaiset sivuuttavat tällaiset kauheudet kevyesti olankohautuksella ja jatkavat maahanmuuttohypetystään, koska heille maksetaan siitä!