perjantai 31. elokuuta 2007

Kaksi somalia puukotti miestä Helsingissä


Eilen illalla kaksi somalia puukotti nuorta miestä Helsingin keskustassa. Uhri sai vammoja ylävartaloon, mutta ei ole hengenvaarassa. Tällaisia tapauksia joudumme sietämään yhä enenevässä määrin, kun monikulttuurisuus pääsee todenteolla moku-uskovaisten kaavailemaan vauhtiin ja laajuuteen. Hyväksymmekö me todellakin tällaista kansalaistemme vahingoittamista? Minä en ainakaan halua hyväksyä.

Miestä puukotettiin Helsingin keskustassa
31.8.2007 15:18
Nuorta miestä puukotettiin aivan Helsingin keskustassa myöhään torstai-iltana. Puukotus tapahtui Mikonkadulla, ravintola Eatzin edustalla.

22-vuotias mies oli ollut illalla asiakkaana On The Rocks ravintolassa Mikonkadulla Rautatientorilla.

Samassa ravintolassa oli ollut asiakkaana kaksi ilmeisesti somalialaistaustaista nuorta miestä.

Nämä olivat illan aikana käyttäytyneet aggressiivisesti, ja heidät oli mm. jouduttu poistamaan toisesta lähiseudun ravintolasta.

Kun 22-vuotias oli tullut ulos ravintolasta hieman kello 23 jälkeen, hän oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä joutunut tappeluun kaksikon kanssa.

Toinen miehistä oli lyönyt 22-vuotiasta muutamia kertoja jollain teräaseella. Lyönnit olivat osuneet ylävartalon alueelle. Uhri vietiin sairaalaan jossa hän on edelleen hoidettavana. Miehellä ei ole poliisin tietojen mukaan hengenvaaraa.

Poliisi etsii tekoon syylliseksi epäiltyjä nuorukaisia. Puukottajan yllä oli musta tai tumma nahkatakki, jonka selässä oli numero 08. Miehellä oli päässään beige lippalakki ja vaaleat housut. Mies oli ruumiinrakenteeltaan hoikka.

Toisella tappeluun osallistuneella oli yllään takki, jossa on Oilers -logo.

Tappelun nähneen ulkopuolisen todistajan mukaan toisella tummaihoisella miehellä on harva parta sekä huonot hampaat.

Puukotuksen jälkeen kaksikko oli poistunut paikalta Kaisaniemen suuntaan.

Juttua tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä. Poliisi pyytää kaksikon tunnistavia tai asiasta muuten jotain tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon (09) 189 5355 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon (09) 189 4002

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viikko sitten tapahtuneita puukotuksia joku rikostutkija tai konstaapeli piti jälleen kerran yksittäistapauksina.

Paljonko näitä "yksittäistapauksia" vielä tarvitaan, että niitä ei enää voitaisi pitää yksittäistapauksina.

Mitä vittua kyseisen poliisipäällikön päässä liikkuu? Pitääkö hän itsekään näitä yksittäistapauksina, vai pelkääkö hän, että lähtisimme kaduille sankoin joukoin tekemään somaleista ja irakilaisista selvää jälkeä?

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Niinpä niin, kun kyse on maahanmuuttajista, tapaus on aina yksittäinen, virkamiesten ja hyysäreiden mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

no jos sie halluut miut rentuks, ni eikun vaa, kyl se miule käy, mut mie muutan sit tapojanikii, en ota joka heleveti vkl lärwejä, ja elän muutenkii kunnola, pitää sitä ajatella muutakii ku tota pulloa, mikä siin nokan edessä on , ja nyt oon tosissain

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on