keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Rajavartiolaitos paljasti nigerialaisen maahantulorenkaan


Näin meitä huijataan viranomaisten (Holmlund, Brax, Thors) suosiollisella avustuksella. Ja ei siinä työministeri Cronbergillakaan ole puhtaita jauhoja pussissa! Hän kävi jopa haeskelemassa afrikassa näitä huijareita tänne muka töihin. Moniko näistä haetuista on työllistynyt täällä? Tuskinpa monikaan. Näistä nyt kiinnijääneistä näkee sen heidän "työllistyvän" vaikutuksen. Pelkkää kusetusta ja silmänlumetta kaikki tyynni. Ja veronmaksaja maksaa! Erotkaa heti, ministerit, tällaista te vain saatte aikaan!

Rajavartiolaitos on paljastanut Nigeriasta Suomeen suuntautuneen laittoman maahantulorenkaan.

Helsingin rajatarkastusosaston varapäällikkö Seppo Häkkinen kertoo YLE Uutisille, että noin 40 nigerialaista on tullut laittomasti Suomeen tai jatkanut Suomen kautta matkaansa muihin Pohjoismaihin. Luvaton ilmasilta on toiminut vuodesta 2005.

Rikoksesta epäiltynä on vangittu Vantaan käräjäoikeudessa kolme Nigerian kansalaista törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä ja törkeästä väärennyksestä.

Ryhmän epäillään siirtyneen käyttämään laittoman maahantulon järjestämiskeinona myös oppilaitosten opiskelijahakua ja hyväksytyille opiskelijoille myönnettyjä opiskelijaoleskelulupia. YLE

Ei kommentteja: