sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

15-vuotias tyttö raiskattiin seurakuntaillassa


Jaahas, kulttuuria on rikastutettu jälleen kerran. 15-vuotias tyttö raiskattiin Kuopiossa. Poliisi ei taaskaan löydä tekijää, koska tämä on ulkomaalainen. Ja jos löytää, poliisin kädet ovat sidotut, koskapa maahanmuuttaja nauttii ylempien viranomaisten, kuten maahanmuuttoministerin ja muiden moku-uskovaisten erityissuojelua! Voi helvetin helvetti sentään! Tapausta koitetaan taas selittää kulttuurieroilla. Sisäministeri ei pukahda mitään! "Tummahko tekijä", my ass, sanoo amerikkalainenkin!

Poliisi epäilee:
15-vuotias tyttö raiskattiin seurakuntaillassa
13.3.2008 8:54 (Päivitetty 13.3.2008 14:27)

Poliisi etsii ulkomaalaistaustaista teini-ikäistä.

Epäilty rikos tapahtui viime perjantaina Kuopion keskustassa Metro-seurakunnan päihteettömässä kahvi-illassa Asema 9:llä.

15-vuotias tyttö oli keskustellut itseään hiukan vanhemman pojan kanssa kello 20:n ja 22:n välillä, kun poika oli yllättäen työntänyt vastustelleen tytön vessaan ja pakottanut tytön yhdyntään.

Kukaan läsnäolijoista tai henkilökunnasta ei ollut huomannut tapahtunutta.

Uhri poistui itse vessasta ja käveli kotiin. Hän oli kuitenkin vielä saman illan aikana päässyt äitinsä kanssa lääkäriin ja ilmoittamaan tapahtuneesta poliisille.

Uhrin kertoman mukaan tekijä oli hänelle entuudestaan tuntematon. Tekijä on mahdollisesti kertonut olevansa käymässä Kuopiossa. Hän iältään 17-18-vuotias, noin 170 senttimetriä pitkä, vartaloltaan treenattu, ja taustaltaan ulkomaalainen.

Tummahko tekijä on kertonut nimekseen Aleksi tai Alex. Hänen suomensa ei ole hyvää, ja hän on välillä puhunut englantia. Teon aikaan hän oli pukeutunut löysiin hip-hop-farkkuihin ja raidalliseen huppariin.

Poliisi ei toistaiseksi ole saanut yhteydenottoja tai vihjeitä tekijästä. Iltalehti

Ei kommentteja: