torstai 6. maaliskuuta 2008

Lisää elätettäviä Suomeen!


Astrid Thors haluaa aina vaan lisää sosiaaliturvan varassa eläviä Suomeen, vaikka jo täällä oleviakaan ei saada kunnialla sopeutettua. Eikö nämä moku-uskovaiset tajua, että fatta ei ole pohjattomasti ammennettava kaivo? Tätä rallia pyöritetään alkuperäisten suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Ehdottaisinkin, että koskapa fru Thors niin innokkaasti haluaa käydä veronmaksajien kukkarolla, hän ja maanmiehensä Ahvenanmaalta voisivat elättää ihan itse nämä tänne hyysättäväksi tuotettavat. Sijoitetaan kaikki maahanmuuttajat Ahvenanmaalle ja rahoitettaisiin ne kaikki ahvenanmaalaisten veronmaksajien rahoilla, niin tietäisivät, mistä se fattan raha tulee. Nythän on tilanne se, että me mannersuomalaiset elätämme ahvenanmaalaisten haihattelun tulokset ja vielä maksamme ahvenanmaalaisille siitä hyvästä. Emmekä voi muuttaa edes sinne. Suomi on muuten lähes ainoita EU maita, jotka haluavat ottaa näitä "pakolaisia". Muut maat ovat jo tajunneet tilanteen mielettömyyden!

Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thorsin päätöksen mukaan 300 irakilaista pakolaista otetaan YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n toiveen mukaisesti ensi sijassa Syyriasta.

Thaimaasta otetaan myanmarilaisia sekä Thaimaassa uudelleensijoittamista odottavia eri maista kotoisin olevia pakolaisia yhteensä 200. Kongolaisia pakolaisia otetaan Ruandasta 150. Lisäksi otetaan vastaan 100 niin sanottua hätätapausta.

Suomi on yksi harvoista EU-maista, joka ottaa vastaan UNHCR:n tarjoamia pakolaisia. Järjestön arvion mukaan vähintään 150 000 pakolaista kolmansissa maissa tarvitsee kiireellisesti vastaanottajaa.

YLE Uutiset

Ei kommentteja: