perjantai 14. syyskuuta 2007

YLE:n Hullu Juttu panee raiskauksen leikiksi


TV2:n uutuusohjelma ja sen toimittaja Esko Naskali heittää säälitöntä huumoria kipeistä asioista. Nyt kohteena on raiskaukset, varsinkin maahanmuuttajien tekemät raiskaukset, joissa YLEmäiseen tapaan ongelmaa yritetään häivyttää tavalla tai toisella ihmisten mielestä, kunnon propagandamedian tapaan, tässä tapauksessa huumorin varjolla, vähätellen tätä vitsausta, minkä hallitsematon maahanmuutto on saanut aikaan. Minusta on kornia, että huumorilla yritetään antaa kuva siitä, että tuo maahanmuuttajien yleinen harrastus, raiskaaminen, varsinkin valkoisten alaikäisten ja nuorten naisten raiskaaminen, olisi jotenkin kierolla tavalla hyväksyttävää. Ohjelman trailerin sanoin: "Maahanmuuttajat tarvitsevat tästä teemasta opetusvideon, me teimme sellaisen." Hyvänen aika sentään! Kyllä nämä demaritoimittajat ovat sairaita. Ohjelman ennakkotietojen perusteella jää se kuva, että raiskattu on syyllinen ja raiskaaminen kuuluu maahanmuuttajan kulttuuriin. BTW, sisäministeri Holmlund ei ole vieläkään antanut vastausta lähettämääni sähköpostiin maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista. Ilmeisesti hänkin on samaa mieltä tämän ohjelman tekijöiden kanssa. Tästä voit katsoa ohjelman trailerin.

Raiskausrikoksissa epäilty on hätkähdyttävän usein ulkomaalaistaustainen. Poliisin mukaan tavallinen tarina syntyy kulttuurisesta tietämättömyydestä, puolin ja toisin. Mies vonkaa basaarikauppiaan röyhkeydellä ja sitkeydellä. Nainen ei osaa kieltää riittävän jyrkästi ja kovalla äänellä. Laki on meillä tiukka ja tavat oudot - maahanmuuttajat tarvitsisivat tästä teemasta selkeän opetusvideon. Teimme sellaisen. Katso ohjelman sivut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse kun katoin tuon ohjelman, olin positiivisesti yllättynyt, että näistä jutuista puhutaan jo televisiossa. Tähän mennessä valtamedia on pyrkinyt sensuroimaan mamujen rikokset. Esimerkiksi viimeisimmästä puskaraiskauksesta ei aluksi kirjoiteltu helsinginsanomissa. Puumalainen yrittää lailla kielää mamujen "loukkaamisen" mikä periaatteessa voi olla mitä vain.

Video oli toki huumorilla höystetty, mutta omasta mielestä se antoi varsin hyvän mielipidekuvan. Opetusvideon jutut olivat muuten tehty erään vanhan netissä julkaistun kirjotuksen pohjalta...

Monelle suomalaiselle tytölle (ja varsinkin heidän vanhemmille) tuli varmasti yllätyksenä, että kansainvaeltaja oikeasti vaarallinen ja saattaa raiskata. Että kyseessä ei ole vain iltalehden uutisoinnin luoma mielikuva, vaan todellinen uhka.

Anonyymi kirjoitti...

ei siinä ollut huumoria, selvää faktaa vaan. hyvin tuotiin esiin tuo ongelma. ei todellakaan vähätelty raiskausta. mitään hauskaa en itse tuossa nähnyt