torstai 20. syyskuuta 2007

Venäläisille kaahareille sakkoja


Venäläismiehet saivat sakkoja Loviisan käräjäoikeudessa holtittomista nopeuksistaan 7-tiellä Pernajassa. Toinen oli jopa tutkintavankeudessa kuusi vrk. Ajelen tuota samaista tietä useinkin ja olen sitä ajellut jo parikin vuosikymmentä ja nähnyt valehtelematta kymmeniä vakavia läheltäpititilanteita, joissa on ollut osapuolena venäläiskuljettajia. Mutu-otannalla tuntuu siltä, että ajotyyli on muutaman viimevuoden aikana hiukan muuttunut parempaan suuntaan, vielä 90-luvulla ja 2000-luvun alkuvuosina meno oli melkoista rallia.

19.9. 16:18 Kymen Sanomat

Kaksi ulkomaalaismiestä tuomittiin sakkorangaistuksiin törkeistä liikenneturvallisuuden vaarantamisista Loviisan käräjäoikeudessa.

Venäläinen vuonna 1967 syntynyt mies sai 420 euroa sakkoa ajettuaan helmikuun lopulla valtatie 7:llä Pernajassa 100 kilometrin nopeusrajoitusalueella henkilöautolla 182 kilometrin tuntinopeudella poliisin tutkaan. Autossa oli toinen henkilö kyydissä ja liikenne oli vilkasta.

Venäläismies istui tutkintavankeudessa kuusi päivää, joten hänelle jäi maksettavaksi 384 euroa. Ajokieltoa venäläismies sai helmikuun 2008 loppuun.

Vuonna 1972 syntynyt kazahstanilaismies ajoi samalla alueella elokuun lopulla 165 kilometrin tuntinopeudella ja sai 300 euron sakon sekä ajokieltoa tämän vuoden loppuun.

Ei kommentteja: