keskiviikko 26. syyskuuta 2007

90% suomalaisista kannattaa maahanmuuttolakien tiukentamista


Kansa on taas puhunut. Yhdeksän kymmenestä kannattaa nykyisten maahanmuuttolakien tiukentamista. Miksi sitten Astrid Thors haluaa lakeja lievennettäväksi? Ehkä hänellä on joku oma lehmä ojassa, ehkä maahanmuuttajalobbarit ovat saaneet hänestä otteen? Ehkä...?
Kukaan ei varmaksi tiedä, miksi maahanmuuttajien saamista Suomeen pidetään niin tärkeänä, varmaa on kuitenkin se, että maahanmuuton hallitsematon kasvu nykytasolla aiheuttaa ennenpitkää Suomeenkin Tukholman ja Pariisin kaltaisia mellakoita ja väkivaltaisia mielenosoituksia. Niitä ilmeisesti nykypäättäjät ja poliitikot haluavat tänne. Ehkä se antaa heille jonkinlaista vallantuntoa, kun saa puuhastella huolestuneena ja kun muutakaan sotaa ei ole näköpiirissä. Mitään järkevää syytä maahanmuuttajien haalimiselle ei ole, ei ainakaan työvoimapula ole se syy, niin kauan, kun maassa on 700000 työtöntä tai miljoona pätkätyöläistä, miten vain halutaan laskea tilastoista.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

totta kai astrid haluaa rajatonta maahanmuuttoa, koska ajaa rkp:n asiaa ja fakta on, että ruotsinkielinen vähemmistö on hupenemassa ja astrid haluaa rannikoille maahanmuuttajia, jotka oppisivat suomessa ensin ruotsinkielen. Rkp:llä on aina joku lehmä ojassa ja yleensä vain oma etu, ei suomen etu. sama juttu oli sipoo riidassa, jonka rkp onneksi hävisi.