sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

Puolueet vasta löytämässä vähemmistöt


Puolueet haeskelevat kannatusta vähemmistöistä. Mikähän puolue ottaisi asiakseen alkuperäisen suomalaisen, keski-ikäisen heteron, joka tuntuu olevan täysin unohdettu kansanosa tässä demokratuurissa? Tämä unohdettu kansanosa kustantaa kuitenkin koko paletin, myös nämä vähemmistöt.


Puolueet ovat vasta aloittelemassa maahanmuuttajien houkuttelemista puoluetoimintaan. Viidestä suurimmasta puolueesta yksikään ei ole suunnannut kampanjoitaan suoraan maahanmuuttajille, ja vain sdp:llä ja kokoomuksella on omat yhdistykset maahanmuuttajille.

Sdp:n Helsingin-yhdistyksen alaisena on oma somaliyhdistys ja kokoomuksen läheisjärjestönä on kansalliset maahanmuuttajat.

Muille erityisryhmille puolueilla on vain muutama yhdistys. Sdp:llä on oma yhdistys seksuaalisille vähemmistöille ja vihreillä vammaisille.

Perussuomalaisia lukuun ottamatta kaikkien eduskuntapuolueiden verkkosivuilla on tietoa myös ruotsiksi ja kokoomusta lukuun ottamatta englanniksi. Lisäksi vihreiden nettisivusta on myös venäjänkielinen versio.-STT

Ei kommentteja: