tiistai 31. heinäkuuta 2007

264 terrorismin rahoitusepäilyä Suomessa


Väitän, että lähes jokainen etninen ravintola ja etninen liike on potentiaalinen terrorismin ja rahanpesun lähde Suomessa. Olen näissä etnisissä ravintoloissa ja liikkeissä käydessäni pannut merkille, kuinka usein niissä myydään ohi kassan, ts. jätetään ostokset lyömättä kassakoneeseen. Mihin nämä ohilyödyt rahat menevät? Ainakin se on veronkiertoa puhtaimmillaan, jos ei muuta!

Aikoinani olin myymässä omaa pienyritystäni etniselle pariskunnalle. Pian saapuikin paikalle pariskunnan rahoittaja, samaa kansallisuutta edustava herrasmies, isolla Mersulla, kultasormuksia kädet täynnä, joka tarkisti paikan ja antoi hyväksyntänsä. Kauppa tosin kariutui pariskunnan tultua toisiin ajatuksiin, mutta päällimmäiseksi mieleen tuosta tapahtumasta jäi tuo moguli, rahoittaja. Eli näillä etnisillä ryhmillä on omat systeeminsä, eivät he asioi missään pankissa, kuten suomalaiset yrittäjät, vaan rahoittajat on omasta takaa. Mistä nämä rahat tulevat, sitä ei liene kukaan suomalainen viranomainen ole tutkinut.


Ilmoitukset rahanpesusta nousseet ennätysvauhtia

Turun Sanomat
Rahanpesuilmoitusten määrä on nousemassa tänä vuonna ennätysvauhtia.
Rahanpesun selvittelykeskus on kirjannut vuoden 2007 kesäkuun loppuun mennessä yhteensä 7 536 ilmoitusta epäilyttävistä liiketoimista.
Näistä 7 272 ilmoitusta koski rahanpesua ja 264 terrorismin rahoittamist
a.

Tässä koko juttu

Ei kommentteja: