perjantai 1. elokuuta 2008

Vain harva venäläinen pitää Medvedeviä todellisena Venäjän johtajana


No yllätys! Ei kai kukaan tosissaan pidä tuota Putinin marionettia todellisena Venäjän johtajana? Selvääkin selvempää on, että Putin pitää lankoja käsissään ja Medvedev vain esittää johtavansa. Että mua rasittaa nää muka-tutkimukset ja -kyselyt!

Moskova, STT
Vain aniharvat venäläiset pitävät presidentti Dmitri Medvedeviä maan todellisena johtajana. Tuoreen kyselyn mukaan vain yhdeksän prosenttia katsoi, että Medvedevillä on todellista valtaa. Yli kolmasosa katsoi, että pääministeriksi siirtynyt Vladimir Putin pitää yhä lankoja käsissään.
Medvedev seurasi Putinia presidenttinä toukokuussa. Perustuslaki esti Putinia asettumasta ehdolle kolmannelle virkakaudelle.
Tutkimuslaitos Levada haastatteli kyselyä varten noin 1 600 venäläistä.

Julkaistu 1.8.2008 9:46:23

3 kommenttia:

hohhoohh kirjoitti...

Niin eihän siinä mitään erikoista ole. Jotkut Suomalaiset vain ovat niin sinisilmäsiä, että uskovat Venäjän joskus muuttuvan paremmaksi valtioksi.

hohhoohh kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arvo Suomalainen kirjoitti...

Ei suomalaiset oikeesti usko näitä venäläisten läpinäkyviä juttuja, mutta se tässä harmittaa, että suomalisten johtajat, arvojohtajamme Tarja Halonen etunenässä, uskovat ja yrittävät propagandallaan saada suomalaisten päät kääntymään!