perjantai 1. elokuuta 2008

Islamilainen pankki kaavailee konttorin avaamista Ruotsiin


Tästä ei liene kauankaan mene, kun sama odottaa Suomea. Sen jälkeen se on menoa. Jos islamilainen pankki saa luvan, seuraavaksi lupa heltiää rakettimoskeijalle. Seuraavaksi ne vaativat eri julkisia kulkuneuvoja islaminuskoisille, sen verran rasisteja islamistit ovat. Ja sitten odottaa jo sharia-laki voimaansaattamista. Helvetin helvetti sentään, että nää nykypäättäjät on saamattomia tunareita!

Tukholma, STT
Islamilainen pankki suunnittelee konttorin avaamista Ruotsissa. Euroopan ensimmäinen islamilainen pankki, Islamic Bank of Britain, on ollut jo keskustellut rahoitusviranomaisten kanssa toiminnan aloittamisesta, kertoo Ruotsin radio.
Brittipankki aloitti toimintansa neljä vuotta sitten, ja sillä on nykyään 60 000 asiakasta. Konttoreita on kahdeksan, ja ne tarjoavat kaikkia normaaleja pankkipalveluja talletustileistä luotonantoon. Tavanomaisesta poiketen islamilainen pankki ei maksa korkoa talletuksista eikä myöskään vaadi sitä lainoistaan.
Pankin suunnitelmissa on laajentuminen muun muassa Ruotsiin ja Saksaan.
- Olemme olleet yhteydessä ruotsalaisviranomaisiin, ja valmistaudumme parhaillaan seuraavaan vaiheeseen, sanoi pankin edustaja Shaher Abbas.
Abbas huomautti, että kaikkien uskontokuntien edustajat ovat tervetulleita pankin asiakkaiksi.
- Meillä on kristittyjä asiakkaita, sikhejä ja myös uskontokuntiin kuulumattomia.

Ei kommentteja: