sunnuntai 17. elokuuta 2008

Taisikin olla mamu, joka puukotti!


Lisää tietoa tihkuu valtiomyönteisten medioiden sivuilta. Nyt on paljastunut, että se olikin grilliyrittäjän veli, joka puukotti asiakasta grillistä hakemallaan veitsellä. Voihan olla, että kulmahousuinen oli se saava osapuoli tässä taistelussa. Lisää uutisia odotellaan, josko valtiovallan käskyläismediat saisivat uutisoitua asioista niiden oikeilla nimillä, kuten että, maahanmuuttaja puukotti mustalaista, tai maahanmuuttaja puukotti alkuperäistä suomalaista. Näitä uutisia saadaan ehkä kuitenkin odotella!
EDIT 21.8.2008: Ei sitten ollutkaan kulmahousuinen vastapuolena puukotuksessa, vaan ihan supisuomalainen nuori mies! Kyllä tähänkin saadaan joku kukkahattu vielä selittelemään, että kaikki johtuu rasismista ja suomalaisesta keski-ikäisestä heterosta!


Nuori mies puukotettiin kuoliaaksi Helsingin Oulunkylässä sunnuntaina aamuyöllä.

Poliisi on pidättänyt teosta epäiltynä 18-vuotiaan nuorukaisen, joka on alustavasti myöntänyt aiheuttaneensa kuoleman.

Puukotus sattui kauppakeskus Ogelin lähettyvillä olevan grillin ulkopuolella sulkemisaikaan noin kello 4.50.

Grilliyrittäjien ja pihalla olleiden välille syntyi riita

Grillissä olivat tuolloin työvuorossa 18-vuotias nuorukainen ja hänen yrittäjäveljensä. Rakennuksen ulkopuolella oli puolestaan paljon ihmisiä. Heidän ja grillin pöytiä ja tuoleja keräilleiden veljesten välille syntyi riitaa, joka yltyi käsirysyksi. Poliisin alustavien selvitysten mukaan kärhämään osallistui useita paikalla olleita.

Riidan päätteeksi 18-vuotias löi poliisin mukaan veitsellä paikalla ollutta 22-vuotiasta miestä kuolettavasti rintaan. Veitsen nuorukainen oli hakenut grillistä.

Silminnäkijät hälyttivät paikalle apua, ja uhria yritettiin tuloksetta elvyttää paikalla. Ambulanssin miehistö totesi miehen kuolleeksi.

Epäilty ja veli poistuivat kavereiden kyydissä

Hetkeä aiemmin paikalle oli tullut autolla kaksi veljesten ystävää hakemaan näitä töistä. Auton kuljettaja oli nähnyt tappelun ja mennyt auttamaan tovereitaan. Puukotuksen jälkeen veljekset ja heidän kaksi toveriaan poistuivat paikalta.

Miehet tavoitettiin kotvan kuluttua Pukinmäestä hampurilaisravintolan pihalta. Kiinniotettaessa he eivät tehneet vastarintaa.

Poliisi tutkii juttua muun muassa tappona ja pahoinpitelynä. Kiinniotettuina olleet grilliyrittäjä ja veljesten kaksi ystävää päästettiin vapaaksi sunnuntaina. Veljekset loukkaantuivat lievästi.

Poliisi pyytää paikalla olleita tai tapahtumasta muuten tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon (09) 189 5332 ja muulloin numeroon (09)189 4002.

STT

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paikallisena valtaväestön edustajana voin kertoa, että nuo Ogelin grillinpitäjät ovat todella ystävällisiä keltaisia kavereita jostain päin kauko-itää, aina on heiltä saanut hyvää palvelua ja vieläkin parempaa grillimättöä.

Sympatiani on täysin grillin työntekijöiden puolella - nuorison on pitänyt provoisoida TODELLA härskisti heitä tai uhata suoranaisesti henkeä, että puukkoon on jouduttu tarttumaan. Sitä saa mitä tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tästä siis jotain faktaa, että rähinän toiset osapuolet (siis myös puukotettu) olisivat kuuluneet työrajoitteiseen perinnevähemmistöömme?

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Eipä ollut mustalaiset tällä kertaa asialla, edes saavana osapuolena, vaikka tämä puukotus kyllä juontaa juurensa heidän toimistaan. Nimittäin keväällä kävivät kulmahousuiset grillillä tilailemassa sapuskaa, jonka sitten kulttuurinsa mukaisesti jättivät maksamatta! Silloin tätä puukottajan veljeä, eli grillinpitäjää puukotettiin juurikin kulmahousujen toimesta, kun tämä meni peräämään maksua heiltä. Ilmeisesti tämänkertainen puukottaja luuli näiden alkup. suomalaisten kuuluvan samaan sakkiin (ehkä olivatkin?) ja päätti ehtiä tuikkaamaan ensin, ennenkuin itse saa puukosta. Oli siis väärä tilannearvio ja yksi alkup. suomalainen kuoli. Eli rotumme syytä taas kerran, laulaisi varmaan Hortto Kaalo, takavuosien kulmahousuorkesteri!