perjantai 29. elokuuta 2008

Ruotsalaista mamua epäillään laittoman maahantulon järjestämisestä Suomessa


Edelleen vain ihmettelen, miksei asioista voida puhua niiden oikeilla nimillä! Tässäkin tapauksessa varmaakin varmempaa on se, että laittoman maahantulon järjestäjä on etniseen en... eiku vähemmistöön kuuluva Ruotsin kansalaisuuden saanut mamu, joka järjestelee näitä maahantuloja sekä palkkatyökseen, että myös islamin leviämisen edistämiseksi. On ihmeellistä lukea tällaista ja havaita, että viranomaiset eivät puutu asiaan, muuta kuin laittoman maahantulon osalta. Kun oikea termi olisi islamin invaasion edistäminen ja uskonnollisen propagandan levittäminen!

Ruotsalaismiehen epäillään junailleen irakilaisperheen Suomeen
29.8.2008 13:40

Irakilaisperheen laittoman maahantulon järjestämistä koskeva esitutkinta on edennyt loppusuoralle Lapin rajavartiostossa.

Järjestäytyneeseen rikollisryhmään kuuluvan ruotsalaismiehen epäillään järjestäneen perheelle maksua vastaan väärennetyt passit. Lisäksi hän järjesti irakilaisille matkan Syyriasta Venäjälle sekä sieltä edelleen Suomeen, Norjaan ja Ruotsiin vuonna 2006.

Rikoksesta epäilty on vangittu, ja hän on Puolan viranomaisten hallussa.

Esitutkinta aloitettiin maaliskuussa 2006, kun nelihenkisen irakilaisperheen äiti ja nuorempi tytär saapuivat Venäjältä Raja-Joosepin kautta Suomeen. Samaan aikaan perheen vanhempi tyttö ja poika tulivat Venäjältä Norjaan.

Suomeen saapuneet irakilaiset hakivat turvapaikkaa. He kuitenkin katosivat sijoituspaikastaan. Koko perhe päätyi Ruotsiin, josta se palautettiin Suomeen tammikuussa 2007.

Perheen jäseniä on kuultu törkeän laittoman maahantulon järjestämisessä todistajina.

Tapaus siirtyy syyteharkintaan lähiaikoina.

STT

Ei kommentteja: