lauantai 13. lokakuuta 2007

Ulkomaalainen pahoinpiteli miehen Rovaniemellä


Surullisia uutisia jatkuvalla syötöllä. Tällä kertaa mies hakattiin Rovaniemellä ja jälleen kerran ulkomaalaisen toimesta. Jos tulee vieraaseen maahan, eikö tarkoitus olisi silloin tulla oppimaan uutta ja tekemään työtä ja selviytymään paremmin, kuin lähtömaassa? Jos nimittäin lähtömaassa on ollut ankeammat olot, kuin kohdemaassa. Mikä ajaa maahanmuuttajan väkivaltaan alkuperäisasukkia kohtaan? Onko maahanmuuttajan väkivaltainen tausta syypää tällaiseen käytökseen, vai vaan selvä rasistinen ajattelutapa omasta paremmuudesta toista kohtaan. Mene ja tiedä, itse veikkaisin kuitenkin jälkimmäistä, eli näistä rasisteista on päästävä eroon ja estettävä heidän tulonsa maahan jo rajalla. Siihen suuntaan on maahanmuuttopolitiikkaamme kehitettävä, se on selvää. Emme voi ottaa jokaista tulijaa tänne tarkistamatta huolellisesti tulijan taustaa. Sen tarkistaminen kuuluu viranomaisille, sisäministeriölle ja myös sisäministeri Anne Holmlundille, joka on ministeriön päävastuuhenkilö! Nyt näyttää olevan niin, että ministeri Holmlund haluaa olla päävastuunpakoiluhenkilö. Kuva ei liity muuten tekstiin, vaan aivan satunnaisesti valittu hakusanalla Googlesta. Katso myös Turun Sanomien artikkeli: "Valmiina uuteen alkuun Suomessa" Kaleva

Mies pahoinpideltiin Rovaniemen keskustassa Korkalonkadulla lauantaina aamuyöstä. Miestä oli lyönyt ulkomaalainen mies, hän kuului neljän ulkomaalaisen miehen ja kahden naisen seurueeseen.

Pahoinpitely tapahtui kello 4.15 aikohin. Uhria lyötiin nyrkillä kasvoihin, hän kaatui lyönnin seurauksena katuun ja löi takaraivonsa. Takaraivoon tuli vertavuotava haava. Uhri toimitettiin ambulansilla hoitoon.

Pahoinpitelijä ehti poistua paikalta ennen poliisin saapumista.

Kaleva

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ja montakos ulkomaalaista on hakattu suomalaisten toimesta? Monta.