lauantai 6. lokakuuta 2007

Hyysäri tilasi taas tutkimuksen


Valtakunnan ykkönen disinformaation levityksessä, Hyysäri, on taas vuosittaiseen tapaansa tilannut "mielipidemittauksen" ei niin riippumattomalta tutkimuslaitokselta, Suomen Gallupilta. Tällä kertaa tutkittiin suomalaisten mielipiteitä maahanmuuttajien lisäämisestä Suomessa. Edellinen kysely tehtiin tammikuussa, joka ilmeisesti väärän tutkimuskohderyhmän valinnan vuoksi antoi vääriä lukuja, joten kysely uudistettiin ja nyt saatiin hyysäreitäkin tyydyttäviä lukemia. Tietenkin tämäkin "tutkimus" on vain kolmen prosentin virhemarginaalilla.

Enemmistö suomalaisista on yhä sitä mieltä, että Suomeen pitäisi ottaa lisää maahanmuuttajia, kertoo Helsingin Sanomat verkkosivuillaan.

Helsingin Sanomien Suomen Gallupilta tilaaman tutkimuksen mukaan maahanmuuton lisäämistä kannattaa 55 prosenttia suomalaisista. Ajatusta vastustaa 39 prosenttia.

Helsingin Sanomat kysyi kansalaisten mielipidettä maahanmuuton lisäämisestä edellisen kerran tammikuussa. Tuolloin kannattajien ja vastustajien suhde oli sama. Turun Sanomat


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkos missään nähtävissä kysymysasettelua vastausvaihtoehtoineen?

Arvo Suomalainen kirjoitti...

En ole löytänyt mistään. Jos joku löytää kysymykset, se olisi mukava linkittää tänne.