sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Nainen raiskattiin Oulun keskustassa


Taas on tylyä tarinaa Oulusta. Jälleen nainen raiskattu. Oulussa on sattunut tänä vuonna enemmän raiskauksia, kuin koko maassa yhteensä. 95% raiskauksista on ollut maahanmuuttajien tekemiä. Tämäkin raiskaus ilmeisesti on kulttuurinrikastuttajien tekemä, koska poliisi ei kerro tekijän kansallisuutta. Jos raiskaaja olisi suomalaista alkuperää, se olisi jo mainittu nimen kera, näin yleensä tehdään suomalaisen rikollisen ollessa kyseessä, jottei poliisia epäiltäisi rasismista. On tämä melkoista suomalaisten vainoamista ja mamujen hyysäämistä. Kuva on taas satunnaisesti valittu, eikä liity juttuun.

Nainen raiskattiin Oulun keskustassa
ilma

Täysi-ikäinen nainen raiskattiin Oulun keskustassa sunnuntaiaamuna kello neljän aikaan. Poliisi on kiinniottanut yhden miehen tapauksesta epäiltynä. Poliisi ei vielä kerro tarkemmin, missä raiskaus tapahtui tai minkä maan kansalainen tekijä on.

Poliisi jatkaa tutkintaa, jututtaa asianosaisia ja tiedottaa asiasta seuraavan kerran maanantaina. Kaleva

1 kommentti:

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Autokyytiä kysynyt nainen raiskattiin Oulussa

29.10. - 13:14 (Luotu: 13:13)

Nuori nainen raiskattiin Oulussa sunnuntaina aamuyöllä. Vuonna 1984 syntynyt nainen oli pyytänyt autolla liikkunutta miestä viemään hänet kaupungin keskustasta Tuiran kaupunginosaan.

Tuiraan saavuttuaan kuljettaja oli vaatinut maksuksi seksiä. Naisen kieltäydyttyä mies raiskasi hänet autossa ja vei takaisin keskustaan.

Poliisi on pidättänyt vuonna 1969 syntyneen ulkomaalaistaustaisen miehen syylliseksi epäiltynä. Poliisi jatkaa tapaukseen liittyviä kuulusteluja ja tutkimuksia.

STT

Oulu


No näinhän se sitten osoittautuikin taas maahanmuuttajan tekosiksi! Eikö näihin saatana saada kuria?