tiistai 2. syyskuuta 2008

Nuorten mamujen liiga kiinni Vantaalla


Onko vain sattumaa, vai näkeekö joku muukin tässä uutisessa mitäminäsanoin-ilmiön? Olen muiden samaa mieltä olevien blogaajien kanssa jo vuosikaudet varoitellut näistä maahanmuuttaja-jengeistä, mutta sama tulos kuin löisi päätään seinään! Hyysärikukkahattutädit hyysäävät ja mitä tekevätkään mamujengit? Hakkaavat, ryöstävät, potkivat ja raiskaavat! Onko meidän oikeasti pakko sietää tällaista meininkiä maassamme? Ei minun mielestäni! Tulevissa kunnallisvaaleissa näyttäkäämme näille punaviherpiipertäjäpoliitikoille ja jättäkäämme ne rannalle ruikuttamaan, ilman yhtään valtuustopaikkaa! Ja sama vielä tulevissa eduskuntavaaleissa, niin johan alkaa tahti muuttumaan Suomenkin viranomaispolitiikassa! Pitihän tietysti uutisessa mainita, että jengiin kuului muutama kotimainenkin löysäpää, ikäänkuin se tekisi uutisen ja asian siedettävämmäksi!

Nuorten rikosliiga kiinni Vantaalla
2.9.2008 13:49

Vantaan Tikkurilan alueella kymmenkunta ryöstöä kesän aikana tehneet pojat olivat 13-16 - vuotiaita.

Vantaan Tikkurilan alueella kesän aikana ryöstelleet nuoret pojat on saatu kiinni poliisin toimesta. Epäillyt ovat noin 13-16 vuotiaita poikia ja he ovat kotoisin Vantaalta, Helsingistä ja Espoosta. Suurin osa epäillyistä on ulkomaalaistaustaisia, mutta joukossa on myös muutama suomalaista syntyperää oleva henkilö.

Poliisi pääsi tekijöiden jäljille, kun ryöstön kohteeksi joutunut uhri osasi nimetä muutaman tekoon osallistuneen. Ensimmäiset epäillyt otettiin kiinni jo perjantaina.

Potkivat ja löivät uhrejaan

Ryöstäjien uhreiksi ovat joutuneet pääsääntöisesti teini-ikäiset tytöt ja pojat. Osa uhreista on ollut voimakkaassa humalassa olleita aikuisia. Uhreilta anastettiin muun muassa olutta, rahaa, matkapuhelimia ja kameroita. Ryöstäjät käyttivät usein väkivaltaa lähinnä lyömällä ja potkimalla uhreja.

Osa epäillyistä on luovutettu kuulustelujen jälkeen sosiaaliviranomaisten huostaan ja heidät on sijoitettu lastenkoteihin eri puolelle Suomea. Osa kuulustelujen jälkeen vapaaksi päästetyistä epäillyistä on määrätty poliisin toimesta matkustuskieltoon.

IL

Ei kommentteja: