torstai 11. syyskuuta 2008

Maahanmuuttaja aikoi viiltää mattoveitsellä postikuskin kurkun


On aikoihin eletty! Edes duuniaan ei saa rauhassa tehdä, ilman, että joku kiihkeä toismaalainen uhkaa viiltää kurkun auki! Vaikka hallitus, ministerit ja virkamiehet kilvan yrittävät vakuuttaa meitä kansalaisia maahanmuuton ihanuudesta, on tilanne jo riistäytymässä käsistä. Sitä saa, mitä tilaa, ja tässä tapauksessa on ehdoin tahdoin tilattu hankaluuksia, väkivaltaa ja raiskauksia, sallittaessa ja haettaessa maahanmuuttajia kaikista kynnellekykenevistä kansalaisuuksista ja uskonnoista! Uskokaa nyt jo, arvon päättäjät, teidän tienne tulee viemään tämän maan perikatoon!

Postiautoa ajanut 21-vuotias espoolaismies sai pelottavan opetuksen siitä, mihin tunteiden kuumeneminen liikenteessä voi johtaa.

Työajossa ollut mies pysähtyi Turuntien ja Rastaalantien risteyksessä punaisiin liikennevaloihin lähellä Espoon Karakallion asuinaluetta. Samalla hetkellä syöksyi toisesta seisahtuneesta autosta ulos kiukkuinen mies.

Postiauton kuljettajan mukaan mies tempaisi oven auki, tarttui rinnuksiin ja painoi kymmensenttisen mattoveitsen kaulalle.

Pientä Fiatia ajanut mies huusi ja melskasi kielellä, josta uhri ei ymmärtänyt sanaakaan. Uhkauksiaan hyökkääjä tehosti tekemällä puukkokädellään iskemisliikkeitä.

- Valojen vaihduttua vihreäksi mies sylkäisi minua kasvoihin ja poistui.

Veitsimies sai sakot

Elokuussa 2006 sattuneen risteysaluedraaman loppunäytös esitettiin eilen Espoon käräjäoikeudessa. 43-vuotias työtön espoolainen varastomies tuomittiin maksamaan sakkoa 400 euroa.

Oikeus katsoi miehen syyllistyneen laittomaan uhkaukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja järjestyslain rikkomiseen.

Postiauton nuori kuljettaja kertoi kokeneensa tilanteen uhkaavaksi ja hengenvaaralliseksi.

Uhri kiisti keskisormen

Tuomittu ei myöntänyt veitsellä hosumista. Hän sanoi olleensa vaimonsa kanssa liikenteessä, kun 21-vuotias oli pariskunnan kaistanvaihtoyrityksen yhteydessä näyttänyt keskisormea.

43-vuotias myönsi menneensä toisen autoilijan luokse, mutta muista tapahtumista hänellä ei ollut tarkkaa muistikuvaa.

Postiautoa ajanut espoolainen kiisti provosoineensa Fiatin kuljettajaa millään tavoin.

Tämä ei ollut kihlakunnansyyttäjä Markku Ahosen mukaan ensimmäinen kerta, kun Espoossa ratkottiin toisistaan poikkeavia liikennekulttuurinäkemyksiä. Käräjäoikeudessa on ollut aiemminkin esillä juttuja, joiden osapuolet "eivät ole tykänneet toistensa ajotavasta".Iltalehti

Ei kommentteja: