tiistai 2. syyskuuta 2008

Suomi muslimiterroristien majapaikka ja turvasatama?


Sitä saa mitä tilaa, vai mitä Astrid Thors ja kumppanit ministerit, Tuija Brax ja Anne Holmlund? Onko varoitettu muslimien päästämisestä maahan, onko? Mutta aina vaan lisää halutaan ottaa hyysättäväksi tännekin. Ruotsissa, Tanskassa, Britanniassa jne. on esimerkkejä ihan tarpeeksi, mutta Suomessa luullaan, että täällä tehdään oikein ja tänne tulee vain ns. hyviä ihmisiä! Mutta todellisessa elämässä asia ei ihan niin ole, jokainen maahanmuuttaja on turvallisuusriski täällä asuville alkuperäisasukkaille. Mitä luulette, että ne tekee täällä, juovat teetä ja seurustelevat sivistyneesti, vai? Ei kuulkaa, kyllä ne täällä suunnittelevat koko ajan kulttuurikeskuksissaan ja rukoushuoneissaan terrori-iskuja eri maihin, myös Suomeen, se on varma! Tehkää jotain virkanne eteen, arvon kukkahattuministerit, ennenkuin tämäkin maa on raunioina! Sinällään tämä uutinen on jo vanha tapaus, mutta kommentoimisen arvoinen todellakin!

Britannian poliisi tutkii terroristiepäiltyjen kytköksiä Suomeen
23.8.2008 14:07

Keskusrikospoliisi on suorittanut tapauksen yhteydessä tarkistuksia, kertoo Yle uutiset.

Kolme terroristiepäiltyä pidätettiin viime viikolla lentokentältä heidän ollessaan matkalla Suomeen. Miehien oletetaan kuuluvan Britannian al-Qaidaan ja uhanneen pääministeri Gordon Brownin ja tämän edeltäjän Tony Blairin henkeä.

Asiasta kertoo Ylen uutiset.

Britannian poliisi on pyytänyt Suomen keskusrikospoliisia selvittämään miesten kytköksiä Suomeen. Tapauksen luonteen vuoksi avuksi on pyydetty myös suojelupoliisia.

Pidätettyjen miesten mahdollisista Suomen-kytköksistä ei tutkinnan tässä vaiheessa voida sanoa mitään, kertoo Supon tiedotuspäällikkö Liinu Lehto-Seljavaara Ylelle.

- Yleisesti ottaen Suomessa näkyy jonkinlaisia viitteitä terrorismiin kytkeytyvästä toiminnasta, kuten Supo on kertonut, Lehto-Seljavaara arvioi.

Tutkinta- ja tiedotusvastuu asiassa on Britannian poliisilla. Miehiä vastaan on ensi torstaihin mennessä joko nostettava syytteet, pidätyksille on haettava jatkoaikaa tai miehet on vapautettava.

IL

Ei kommentteja: