keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Tummaihoiset raiskasivat taas Turussa


Taas kerran ovat Thorsin ja kumppaneiden mielikit tehneet kulttuurinrikastusta Turussa. Harmi vain, että joka rikastuskerralla jotain, yleensä suomalaista nuorta naista, sattuu! Ja pahasti sattuukin. Yhteiskunnallemme, eli meille veronmaksajille aiheutuu jokaisesta rikastuttamiskerrasta mittavia kustannuksia, puhumattakaan rikastutettavan kärsimyksestä, jota ei voi rahalla mitata. Rikastutettava nuori nainen on koko elämänsä lopun kärsivä tuosta tapahtumasta! Silti Astrid Thors etunenässä halajavat lisää näitä rikastuttajia yhteiskunnan eläteiksi ja mieliharmiksi. Mikä siinä mahtaa olla syy ja tarkoitusperä, sen haluaisin päästä kysymään näiltä hyysäriviranomaisilta itseltään ihan naamakkain, olisi kiva tietää millainen selitys sieltä tulisi!

Nainen joutui seksuaalirikoksen uhriksi Turun keskustassa

Turkulainen nuorehko nainen joutui seksuaalirikoksen uhriksi Turun keskustassa, Eerikinkatu 22:n kohdalla varhain tiistaiaamuna. Teko tapahtui heti aamuneljän jälkeen, ja poliisi sai tiedon asiasta kello 4.19.

Rikos tapahtui Turun VPK:n talon koillisen takapihan takana sijaitsevalla kevyenliikenteenväylällä, muutama kymmenen metriä Eerikinkadulta Linnankadun suuntaan.

Nainen käveli yksin kohti Linnankatua, kun hänen perässään tuli kolme ulkomaalaiselta vaikuttavaa miestä, jotka puhuivat murtaen suomea. Miehet kaatoivat naisen maahan ja tekivät hänelle seksuaalista väkivaltaa.

Nainen oli hetkeä aikaisemmin poistunut Kristiinankadulla sijaitsevasta yökerhosta. Poliisin mukaan on mahdollista, että miehet seurasivat häntä sieltä lähtien. Tekopaikan vieressä Eerikinkadulla sijaitsee suosittu yöruokailupaikka, jossa on samaan aikaan ollut useita ihmisiä asiakkaana.

Miehet ovat tummaihoisia ja nuoria, keskimittaisia ja hoikkia. Yhdellä oli päällään punainen takki tai huppari, jossa on valkoista kirjoitusta. Hänellä oli hiuksissaan niin sanottu palmikkoletitys, joka kulki päätä myöten. Toisella tekijällä oli musta huppari.

Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut miehiä ja pyytää yleisön apua rikoksen selvittämiseksi. Asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Turun poliisin numeroon 071 874 6805 tai sähköpostilla palaute@turku.poliisi.fi. TS


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=184311

Tähän ketjuun kaikki ulkomaalaisten tekemät raiskaukset. kopiot+linkit!
kopioikaa ne tänne..