maanantai 30. kesäkuuta 2008

"Ulkomaalaisen oloinen" raiskasi naisen Kirstinmäessä, Espoossa


Minkämaalainen mahtanee olla "ulkomaalaisen oloinen"? Ottaa pattiin nämä punavihermusta-toimittajaplanttujen kiertoilmaisut, sillä varmasti uhri on kertonut epäilynsä raiskaajan etnisestä taustasta. Mutta lehdet ja toimittajat ennakkosensuroivat uutisia, jotta suomalaisille ei jäisi mitään kuvaa raiskaajasta, Jotta maahanmuuttaraiskaajat varmasti saisivat raiskata vaikeuksitta ja häiriöttä mahdollisimman monta suomalaisnaista. Ihmetyttää tämä toimittajien logiikka tässä asiassa, sillä toimittajaharjoittelijat ovat tänäpnä useimmiten nuoria naisia. Heitä ei ilmeisesti kiinnosta, vaikka ikätovereitaan raiskataan ja runnellaan maahanmuuttajien toimesta, kun ne maahanmuuttajat on niin ihquja!

Nainen raiskattiin Kirstinmäessä
30.6.2008 12:18

Nuori nainen raahattiin metsään ja raiskattiin Espoon Kirstinmäessä.

Nainen oli kävelemässä kotiin Suvelan suuntaan lauantain vastaisena yönä, kun tuntematon mies veti naisen mukanaan metsään ja raiskasi tämän. Asiasta kertoo Vartti.fi.

Epäilty on noin 20-30- vuotias ja ulkomaalaisen oloinen. Mies oli tummahiuksinen ja pukeutunut vaaleansinisiin farkkuihin ja vaalenharmaaseen neulepaitaan.

Espoon poliisi kaipaa tapauksesta vihjeitä numeroon 09-5254280.

IL

Ei kommentteja: